Telenet ci+ en 4k

Gebruikersavatar
buthead
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1207
Lid geworden op: 10 Jan 2016
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor buthead » 15 Jun 2019, 10:03

Hier geen play sports pakket dus kan dit niet testen
Internet = Wigo
Telefonie/GSM = 25 GB
TV = Telenet TV + Netflix

Amazor
Pro Member
Pro Member
Berichten: 336
Lid geworden op: 01 Jan 2008
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Amazor » 15 Jun 2019, 10:10

Play Sports is hiervoor niet nodig. Het testkanaal is ongecodeerd.
Internet: Telenet Internet Fiber 200
TV: Telenet (DC-AD2200 + CI+) /// TV Vlaanderen Basic+
Fixed: Telenet FreePhone Europe /// WeePee Telecom (Gigaset C530 IP)
Mobile: Proximus Smart Enterprise Comfort (Xiaomi Pocophone F1) /// BASE 0

Gebruikersavatar
buthead
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1207
Lid geworden op: 10 Jan 2016
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor buthead » 15 Jun 2019, 10:18

Ah oke super, welke zender van play sports is dit juist?
Internet = Wigo
Telefonie/GSM = 25 GB
TV = Telenet TV + Netflix

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 15 Jun 2019, 22:56

Lees gewoon het topic eens door. Het gaat om een TEST kanaal...

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 19 Jun 2019, 23:11

Sinds vandaag opnieuw een hockywedstrijd. De kleuren zien er eindelijk normaal uit en goed! Bij het logo staat nu ook HDR UHD ipv enkel UHD en is meer transparant dan voordien.

https://i.imgur.com/8w9InV0.png

master-magic
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 03 Dec 2005
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor master-magic » 19 Jun 2019, 23:32

en van de telenet klantendienst bericht gehad dat je met de CI+ module van telenet geen 4K zenders zal kunnen bekijken, enkel met hun telenet box :(
greets
master-magic
Gigablue Quad Plus (S-C-T) HD PVR met een T90 & VU+ Zero 4K (C-T2) . (Tv Vlaanderen,TNTsat France)
Telenet tv-internet-gsm.

Gebruikersavatar
buthead
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1207
Lid geworden op: 10 Jan 2016
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor buthead » 20 Jun 2019, 10:18

bedankt voor de info!
Internet = Wigo
Telefonie/GSM = 25 GB
TV = Telenet TV + Netflix

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 20 Jun 2019, 12:12

Vermoedelijk zal men enkel CAID 1850 activeren op de UHD kanalen (Nagravision Cardless systeem). Eventueel later nog CAID 0500 (Viaccess) als de zenders mogen doorgegeven worden voor Orange klanten.

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4103
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 251 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 259 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor satsurfer » 20 Jun 2019, 15:42

master-magic schreef:en van de telenet klantendienst bericht gehad dat je met de CI+ module van telenet geen 4K zenders zal kunnen bekijken, enkel met hun telenet box :(

zouden ze dat nu al weten? Da's toch al een moeilijke vraag voor de helpdesk hé. Weten ze wel wat 4K is? :-D Natuurlijk hebben ze niet liever dan U in het ecosysteem van Telenet te duwen ipv een CI+ te kopen.

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3128
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 182 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 182 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor boulder » 20 Jun 2019, 18:32

satsurfer schreef:
master-magic schreef:en van de telenet klantendienst bericht gehad dat je met de CI+ module van telenet geen 4K zenders zal kunnen bekijken, enkel met hun telenet box :(

zouden ze dat nu al weten? Da's toch al een moeilijke vraag voor de helpdesk hé. Weten ze wel wat 4K is? :-D Natuurlijk hebben ze niet liever dan U in het ecosysteem van Telenet te duwen ipv een CI+ te kopen.

Ik heb er ook mijn twijfels over of ze dat wel weten bij de klantendienst, en als ze het weten, of ze dat al mogen meedelen.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2256
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 89 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 200 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor devilkin » 20 Jun 2019, 19:20

Gisteren eens langsgeweest bij een telenet shop, die dacht dat het allemaal wel zou werken. Maar niks finaal.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Orange Love Trio -- using Ubiquiti USG-3
Orange Dolphin & Proximus (corporate) -- Using OnePlus 6 (ROM: Stock)

CCatalyst
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2403
Lid geworden op: 20 Jun 2016
Bedankt: 197 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor CCatalyst » 20 Jun 2019, 21:42

Ik zou idd nog afwachten, info die van de klantendienst komt mag je altijd met een korrel zout nemen.

Amazor
Pro Member
Pro Member
Berichten: 336
Lid geworden op: 01 Jan 2008
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Amazor » 24 Jun 2019, 18:52

't Is gedaan met gluren. Het testkanaal is niet meer naamloos en heeft de naam 'Test' gekregen, maar de belangrijkste wijziging is dat het nu gecodeerd is en niet open gaat met een CI+-module met het basispakket.
Internet: Telenet Internet Fiber 200
TV: Telenet (DC-AD2200 + CI+) /// TV Vlaanderen Basic+
Fixed: Telenet FreePhone Europe /// WeePee Telecom (Gigaset C530 IP)
Mobile: Proximus Smart Enterprise Comfort (Xiaomi Pocophone F1) /// BASE 0

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2256
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 89 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 200 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor devilkin » 24 Jun 2019, 20:42

Kan je het wel via een digibox zien?

Sent from my Lenovo TB-X304F using Tapatalk
Orange Love Trio -- using Ubiquiti USG-3
Orange Dolphin & Proximus (corporate) -- Using OnePlus 6 (ROM: Stock)

master-magic
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 03 Dec 2005
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor master-magic » 24 Jun 2019, 21:20

devilkin schreef:Kan je het wel via een digibox zien?

Sent from my Lenovo TB-X304F using Tapatalk


enkel de telenet box zou het kunnen decoderen mits je een abbo hebt op Sporting vrees ik, een oude digibox zal het niet kunnen decoderen omdat het geen 4K ontvanger is.
doordat er veel berichten zijn gekomen en gebeld is erover hebben ze het dichtgezet ;)
greets
master-magic
Gigablue Quad Plus (S-C-T) HD PVR met een T90 & VU+ Zero 4K (C-T2) . (Tv Vlaanderen,TNTsat France)
Telenet tv-internet-gsm.

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2256
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 89 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 200 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor devilkin » 25 Jun 2019, 07:27

Niemand hier met een CI+ en play sports? Just to check - zelf kan het me geen hol schelden, de sport kanalen

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Orange Love Trio -- using Ubiquiti USG-3
Orange Dolphin & Proximus (corporate) -- Using OnePlus 6 (ROM: Stock)

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 25 Jun 2019, 09:15

Net zoals ik had voorspeld. Enkel CAID1850 van het cardless Nagravision systeem (niet n2 zoals in de screenshot dus). Enkel te decrypteren met de nieuwe boxen dus. Waarschijnlijk ook niet meer te bekijken met de nieuwe boxen aangezien je daar niet manueel een zender kan instellen/scannen.
Bijlagen
Capture.PNG
Capture.PNG (8.37 KiB) 1752 keer bekeken

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4103
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 251 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 259 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor satsurfer » 25 Jun 2019, 10:37

Is dit nog altijd zelfde frequentie? Of moet ik terug scannen? Want ik zie niets meer op mijn VU+ duo 4K.

Heb nog een oude TVV CI kaartje liggen (is toch ook nagra?)

wimpie3
Pro Member
Pro Member
Berichten: 393
Lid geworden op: 22 Dec 2004
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor wimpie3 » 25 Jun 2019, 10:43

Jammer, maar we zijn toch maar mooi met z'n allen getuigen geweest van de allereerste 4K zender ooit op de Vlaamse kabel :-)

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 25 Jun 2019, 11:50

satsurfer schreef:Heb nog een oude TVV CI kaartje liggen (is toch ook nagra?)



:bang: :bang: Je snapt er duidelijk niks van :-D

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4103
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 251 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 259 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor satsurfer » 25 Jun 2019, 15:10

Bedankt voor de opbouwende opmerking. :nono:

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 269
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor kristofmertens » 07 Sep 2019, 16:11

Misschien niet meteen on topic hier.

Ik stel mij enkel de vraag.
Kan je met een CI+ kaartje van Telenet ook kijken als je een Orange duo/trio abbo zou nemen?
Ik overweeg over te stappen naar Orange, maar voor een tweede TV zou een kaartje wel handig zijn.
Orange heeft helaas geen CI+ kaartjes in het aanbod en een extra digibox lijkt me wat overdreven.
Het kaartje heb ik nu al in gebruik, aangezien het kabelabonnement blijft behouden voor Orange...
TV: Telenet + CI+ module
Internet: Telenet fiber 100
GSM: Orange Koala + Orange Kolibrie

phil48
Plus Member
Plus Member
Berichten: 112
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor phil48 » 07 Sep 2019, 16:17

Kan niet, tenzij je dat kaartje na je vertrek bij Telenet registreert bij een familielid of vriend of dergelijke.

Clemens2
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 37
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Clemens2 » 07 Sep 2019, 17:45

Zolang het abo op de Telenet kaart nog geldig is kan dit gewoon...tenminste ik vermoed dat ze die zenders delen en er gewoon twee CAIDs gebruikt kunnen worden...heb zelf geen toegang tot de Telenetkabel en kan het niet analyseren...

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4467
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1444 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 228 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor raf1 » 07 Sep 2019, 19:57

Technisch gezien kan het, administratief gezien moet dat kaartje gekoppeld zijn aan een actief Telenet-kabelabonnement.

Voor een tweede tv zou ik opteren voor streaming. Met Android TV en Kodi kan je al heel wat tv zien.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 14892
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2557 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 707 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor philippe_d » 07 Sep 2019, 22:00

kristofmertens schreef:Kan je met een CI+ kaartje van Telenet ook kijken als je een Orange duo/trio abbo zou nemen?
Het kaartje heb ik nu al in gebruik, aangezien het kabelabonnement blijft behouden voor Orange...

Dat laatste is onjuist. Je behoudt het kabelabonnement niet voor Orange (tenzij je 18.22€ bovenop je Orange rekening wil blijven betalen aan Telenet).
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.12, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Clemens2
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 37
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Clemens2 » 08 Sep 2019, 08:17

? Maar dan krijg je toch de DVB-C niet meer binnen? Of worden er geen filters meer geplaatst op de kabel tegenwoordig? Of komt de DVB-C er sowie so door en wordt enkel de analoge TV gefilterd?
Bovendien wil hij Orange TV denk ik wel hebben, enkel in een andere ruimte dan een Telenet CI+ module van een abo van een andere woonst gebruiken waar het in een tweede toestel gebruikt werd.

fendtje
Premium Member
Premium Member
Berichten: 526
Lid geworden op: 04 Jan 2007
Bedankt: 60 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor fendtje » 08 Sep 2019, 09:02

raf1 schreef:Technisch gezien kan het, administratief gezien moet dat kaartje gekoppeld zijn aan een actief Telenet-kabelabonnement.

Voor een tweede tv zou ik opteren voor streaming. Met Android TV en Kodi kan je al heel wat tv zien.


Geen telenet klant.
Maar mijn ci+ kaartjes staan geregistreerd op naam van de camping aan de kust.
En die kaartjes werken thuis ook.
En als een orange abbo werkt het kaartje ook. ( kabel signaal tot aan versterker is kabel signaal)

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4467
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1444 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 228 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor raf1 » 08 Sep 2019, 09:29

Clemens2 schreef:Maar dan krijg je toch de DVB-C niet meer binnen?

Als je internet- en tv-klant bent bij Orange komt hetzelfde DVB-C-signaal binnen als toen je klant was bij Telenet.

Dus: ongecodeerde zenders Eén HD, Canvas HD, Ketnet HD, vlaamsparlement.tv, BX1, France 3 HD, ARTE Belgique HD, TV5 Monde HD, TVE Internacional, CNN HD, CNBC Europe, BBC World News kan je op elk tv-toestel bekijken zonder extra apparatuur, zowel bij Telenet als bij Orange want technisch gezien kan het haast niet geblokkeerd worden. Daarnaast kan je ook de analoge tv nog bekijken: www.zenders.be

Een geactiveerde Telenet CI+ module werkt technisch gezien op elke coaxaansluiting met een actief tv-abonnement, dus ook op aanslutingen met een Orange tv-abonnement.

Clemens2 schreef:Of komt de DVB-C er sowie so door en wordt enkel de analoge TV gefilterd?

Er is geen onderscheid: analoge tv én DVB-C zijn sowieso beschikbaar als er een tv-abonnement van Orange op de aansluiting actief is.

Clemens2 schreef:Bovendien wil hij Orange TV denk ik wel hebben, enkel in een andere ruimte dan een Telenet CI+ module van een abo van een andere woonst gebruiken waar het in een tweede toestel gebruikt werd.

Technisch gezien geen probleem, met een actief Orange tv-abonnement zal er zowel analoge tv (PAL) als DVB-C signaal beschikbaar zijn.

Clemens2
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 37
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Clemens2 » 08 Sep 2019, 09:51

Sorry ik interpreteerde de zin verderboven ("Je behoudt het kabelabonnement niet voor Orange") verkeerd...ik dacht dat hij bedoelde dat je enkel Love Duo diende te nemen bij Orange en dan de module van Telenet zou werken...maar hij bedoelde neem Love Trio en sluit daarbovenop geen apart Kabelabo af bij Telenet, wat natuurlijk klopt.

Als je echter Love Duo zou nemen (of internet only bij Telenet) wordt er normaal wel een filter geplaatst en kan het niet...

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4103
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 251 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 259 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor satsurfer » 08 Sep 2019, 14:14

Clemens2 schreef:Als je echter Love Duo zou nemen (of internet only bij Telenet) wordt er normaal wel een filter geplaatst en kan het niet...

Ik heb Orange Love opgezegd begin januari 2019, en tot op heden werkt het CI+ kaartje nog. :-D Tja, als zij zo nonchalant zijn met het opvolgen. Idem bij 'de grote netwerf', hun eigen klanten niet verwittigen van onderbrekingen gedurende 48 u., ondanks het in hun systeem staat. Tja, niemand ligt er wakker van. En valt het uit, dan is het zo hé. Of als er een witte moraalridder in mijn plaats nr telenet belt. :oops:

Chukky2
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 36
Lid geworden op: 12 Jul 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Chukky2 » 14 Okt 2019, 19:32

Van juni tot heden ondertussen meer dan 4 maanden verder,
Hoe zit het met de 4 k zender?
Ze maken precies niet zo een vaart daar bij telenet .
Of komt het er niet..........

master-magic
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 03 Dec 2005
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor master-magic » 14 Okt 2019, 20:15

Chukky2 schreef:Van juni tot heden ondertussen meer dan 4 maanden verder,
Hoe zit het met de 4 k zender?
Ze maken precies niet zo een vaart daar bij telenet .
Of komt het er niet..........


die is weer verdwenen in stilte ;)
greets
master-magic
Gigablue Quad Plus (S-C-T) HD PVR met een T90 & VU+ Zero 4K (C-T2) . (Tv Vlaanderen,TNTsat France)
Telenet tv-internet-gsm.

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2256
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 89 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 200 keer
Contact:

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor devilkin » 14 Okt 2019, 20:29

Chukky2 schreef:Van juni tot heden ondertussen meer dan 4 maanden verder,
Hoe zit het met de 4 k zender?
Ze maken precies niet zo een vaart daar bij telenet .
Of komt het er niet..........


Ze hebben hun bandbreedte nodig voor hun gigabit... dus zal 4k tv wel wat op de lange baan geschoven zijn.
Orange Love Trio -- using Ubiquiti USG-3
Orange Dolphin & Proximus (corporate) -- Using OnePlus 6 (ROM: Stock)

Amazor
Pro Member
Pro Member
Berichten: 336
Lid geworden op: 01 Jan 2008
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Amazor » 14 Okt 2019, 20:44

Het UHD-testkanaal zat op 290 MHz en sinds een week is die mux druk bezet voor het 'compact signaal'.
Internet: Telenet Internet Fiber 200
TV: Telenet (DC-AD2200 + CI+) /// TV Vlaanderen Basic+
Fixed: Telenet FreePhone Europe /// WeePee Telecom (Gigaset C530 IP)
Mobile: Proximus Smart Enterprise Comfort (Xiaomi Pocophone F1) /// BASE 0

Flippi
Pro Member
Pro Member
Berichten: 447
Lid geworden op: 26 Jan 2011
Bedankt: 30 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Flippi » 19 Okt 2019, 02:12

Robert Ford schreef:Net zoals ik had voorspeld. Enkel CAID1850 van het cardless Nagravision systeem (niet n2 zoals in de screenshot dus). Enkel te decrypteren met de nieuwe boxen dus. Waarschijnlijk ook niet meer te bekijken met de nieuwe boxen aangezien je daar niet manueel een zender kan instellen/scannen.

Welke software (cfr. jouw screenshot) gebruik je om de streams te analyseren?

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3128
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 182 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 182 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor boulder » 19 Okt 2019, 13:59

Flippi schreef:
Robert Ford schreef:Net zoals ik had voorspeld. Enkel CAID1850 van het cardless Nagravision systeem (niet n2 zoals in de screenshot dus). Enkel te decrypteren met de nieuwe boxen dus. Waarschijnlijk ook niet meer te bekijken met de nieuwe boxen aangezien je daar niet manueel een zender kan instellen/scannen.

Welke software (cfr. jouw screenshot) gebruik je om de streams te analyseren?

Volgens mij is dat Transedit, dat meekomt met DVBViewer.
Ik heb het ook nog gebruikt.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1438
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Telenet ci+ en 4k

Berichtdoor Robert Ford » 19 Okt 2019, 14:04

Flippi schreef:
Robert Ford schreef:Net zoals ik had voorspeld. Enkel CAID1850 van het cardless Nagravision systeem (niet n2 zoals in de screenshot dus). Enkel te decrypteren met de nieuwe boxen dus. Waarschijnlijk ook niet meer te bekijken met de nieuwe boxen aangezien je daar niet manueel een zender kan instellen/scannen.

Welke software (cfr. jouw screenshot) gebruik je om de streams te analyseren?


Transedit idd.


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast