Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Peter3
Member
Member
Berichten: 84
Lid geworden op: 05 Mei 2007

Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor Peter3 » 03 Jan 2016, 17:13

Hallo,

weet er iemand wanneer je 2 digicorders (recentste) in netwerk hebt staan als je dan volgende kan doen:
- 4 programma's simultaan opnemen (2 op de ene, 2 op de andere), maw geen melding van conflicten
- als de ene HD bijna vol is, is de software dan slim genoeg om de corder met de grootste vrije ruimte te nemen?

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Peter3
Member
Member
Berichten: 84
Lid geworden op: 05 Mei 2007

Re: Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor Peter3 » 03 Jan 2016, 17:18

Ik bedoel met het 1e puntje dus dat ik die 4 programma's programmeer op 1 digicorder en dat de 4 opnames automatisch verdeeld worden onder de 2 digicorders.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15892
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 554 keer
Uitgedeelde bedankjes: 483 keer
Contact:

Re: Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor meon » 03 Jan 2016, 18:57

De opnames zullen enkel opgeslagen worden op het toestel waarop je deze geprogrammeerd hebt, het systeem gaat dit niet 'intelligent' verdelen over de aanwezige toestellen.

apestaart
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1174
Lid geworden op: 10 Jun 2013
Locatie: Oostende
Bedankt: 63 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor apestaart » 03 Jan 2016, 19:42

Je zal dus met de ene digicorder 2 programma's moeten opnemen en op de andere digicorder de 2 andere programma's, indien de 2 digicorders interactief met elkaar verbonden zijn kan je wel die 4 opnames op de 2 digicorders bekijken.

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4382
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1426 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 227 keer

Re: Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor raf1 » 04 Jan 2016, 08:58

Met remote fallback tuner in OpenPLi kan dit wel.
Maar dan spreken we over zelf gekozen hardware en losse smartcards die niet te verkrijgen zijn bij Telenet.

nickz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1513
Lid geworden op: 09 Dec 2011
Locatie: Gent
Bedankt: 216 keer
Uitgedeelde bedankjes: 170 keer

Re: Kunnen 2 digicorders 4 programma's opnemen?

Berichtdoor nickz » 04 Jan 2016, 12:30

Losse smartcards zijn bij geen enkele Vlaamse tv-distributeur (meer) te verkrijgen. Bij Belgacom is dat nooit mogelijk geweest en TV Vlaanderen is sinds kort ook overgestapt op een nieuwe beveiliging met decoders en CI+ modules die met de smartcard zijn gepaard. Dat getrol is dus nergens voor nodig :nono:


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten