Ik probeer al weken een bak Westvleteren te bestellen maar de bierlijn is constant bezet.
Is er een mogelijkheid om automatisch terug te bellen wanneer je de bezettoon krijgt ? (Softphone of Siemens)
AutoRedial bij bezettoon ?
- seagull
- Elite Poster
- Berichten: 2002
- Lid geworden op: 23 nov 2006, 08:55
- Twitter: WimVerlinden
- Locatie: Kortenberg
- Uitgedeelde bedankjes: 52 keer
- Bedankt: 108 keer
Kan dat niet met een gewone vaste lijn van Belgacom?
Ik dacht dat je op 5 moet duwen voor een callback.
Edit: het is ring back met R5
Ik dacht dat je op 5 moet duwen voor een callback.
Edit: het is ring back met R5
Proximus Bizz Internet Fiber 500/500 Mbps & Business Fibernet 300 plus met Speedboost 300/50 Mbps (failover) -
Business Mobile Flex Pack - 3CX/Teams Direct Routing - Proximus TV & Telenet TV
Business Mobile Flex Pack - 3CX/Teams Direct Routing - Proximus TV & Telenet TV
- meon
- Administrator
- Berichten: 16757
- Lid geworden op: 18 feb 2003, 22:02
- Twitter: meon
- Locatie: Bree
- Uitgedeelde bedankjes: 582 keer
- Bedankt: 780 keer
Mja, bij westvleteren hebt ge 2 situaties: ofwel overbezet-toon ofwel bezettoon, maar da's eentje die door de centrale wordt gegeven, niet door 'de lijn'
- seagull
- Elite Poster
- Berichten: 2002
- Lid geworden op: 23 nov 2006, 08:55
- Twitter: WimVerlinden
- Locatie: Kortenberg
- Uitgedeelde bedankjes: 52 keer
- Bedankt: 108 keer
Ik heb nog nooit zelf gebeld, ik maak mijn westvleteren zelf 

Proximus Bizz Internet Fiber 500/500 Mbps & Business Fibernet 300 plus met Speedboost 300/50 Mbps (failover) -
Business Mobile Flex Pack - 3CX/Teams Direct Routing - Proximus TV & Telenet TV
Business Mobile Flex Pack - 3CX/Teams Direct Routing - Proximus TV & Telenet TV
- iceke
- Elite Poster
- Berichten: 6887
- Lid geworden op: 11 jun 2010, 12:58
- Uitgedeelde bedankjes: 230 keer
- Bedankt: 624 keer
Goh, als je hem zelf maakt... weet je dan soms ergens waar ze de tonic en de Canada Dry verkopen van Sodastream ?
Heb vorige week zelf proberen siroop te maken met Cardamon, Anijs & Gember, maar dat trok op ni veel
Westvleteren met dat ding gaat niet echt lukken denk ik.
De Sixtus abt 12 verkoopt blijkbaar zo goed dat hem geen tijd meer heeft om te liggen -> kwaliteit gaat er op achteruit.
Heb vorige week zelf proberen siroop te maken met Cardamon, Anijs & Gember, maar dat trok op ni veel

Westvleteren met dat ding gaat niet echt lukken denk ik.
De Sixtus abt 12 verkoopt blijkbaar zo goed dat hem geen tijd meer heeft om te liggen -> kwaliteit gaat er op achteruit.
-
- Elite Poster
- Berichten: 6115
- Lid geworden op: 09 okt 2004, 23:24
- Uitgedeelde bedankjes: 638 keer
- Bedankt: 394 keer
- Recent bedankt: 2 keer
http://www.collectandgo.be/cogo/nl/artikeldetail/5227/

deze is evengo(e)d..en gewoon in uw colruyt om de hoek te koop....
8,54 € voor 6 en 1,25 € korting NU met extra kortingkaart (2 stuks=12 flesjes) en geen dure brandstofkosten + tijd!
al die marketing truuken om het bier kunstmatig 'schaars' te maken en ene Michael jackson die het ooit als beste bier in de wereld beschouwde.....zorgen dat mensen oogkleppen ophebben.
allee, 't is maar een tip....
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Bernardus_(bier)
http://www.kerygma.be/2007/08/24/westvleteren-hoera.htm
St. Bernardus Abt (12°) is hetzelfde bier. Tijdens de oorlog werd het brouwen van Westvleteren 12 uitbesteed aan de brouwerij van Watou. Wanneer den Duits weg was verhuisde het brouwen terug naar de Abdij van Westvleteren en brouwde Watou toen hetzelfde recept voort onder de naam St. Bernardus Abt. Vrij verkrijgbaar in de handel.
Natuurlijk is deze informatie controversiël en subject van hoog oplopende discussies in bierclubs. Sommigen durven zelfs beweren dat Abt beter is! Heiligschennis!!
***********************
Het is allemaal iets met die Westvleteren. Ik heb de Westvleteren 12 en de Sint Bernardus 12 eens naast elkaar gezet en hoeveel discussie er ook over mag bestaan, het is echt wel hetzelfde bier. Het is natuurlijk wel een feit dat het echte flesje natuurlijker sjieker en leuker is om te drinken dan de commerciële.
ps: Ik las de discussie over die 12% e.d. ik ga mijn steentje bijdragen, die 12 slaat op 12 graden baling en dat heeft idd te maten met de hoeveelheid suiker die er wordt toegevoegd. Let ook maar eens op het alcoholpercentage van een rochefort 10 dat is 11,2 d.w.z. dat hier minder suiker inzit en meer alcohol. (om het simpel uit te leggen)
http://vlaamsehobbybrouwers.yourbb.be/v ... f=11&t=684
Als je West-Vleteren 12 graag drinkt, neem dan gewoon een Sint-Bernardus 12. Weinigen die ze uit elkaar halen. Ik heb een hele proefavond met deze twee bieren gedaan en dan haal je ze effectief uit elkaar (en dan komt Sint-Bernardus er nog als beste uit!).

deze is evengo(e)d..en gewoon in uw colruyt om de hoek te koop....
8,54 € voor 6 en 1,25 € korting NU met extra kortingkaart (2 stuks=12 flesjes) en geen dure brandstofkosten + tijd!

al die marketing truuken om het bier kunstmatig 'schaars' te maken en ene Michael jackson die het ooit als beste bier in de wereld beschouwde.....zorgen dat mensen oogkleppen ophebben.
allee, 't is maar een tip....
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Bernardus_(bier)
http://www.kerygma.be/2007/08/24/westvleteren-hoera.htm
St. Bernardus Abt (12°) is hetzelfde bier. Tijdens de oorlog werd het brouwen van Westvleteren 12 uitbesteed aan de brouwerij van Watou. Wanneer den Duits weg was verhuisde het brouwen terug naar de Abdij van Westvleteren en brouwde Watou toen hetzelfde recept voort onder de naam St. Bernardus Abt. Vrij verkrijgbaar in de handel.
Natuurlijk is deze informatie controversiël en subject van hoog oplopende discussies in bierclubs. Sommigen durven zelfs beweren dat Abt beter is! Heiligschennis!!
***********************
Het is allemaal iets met die Westvleteren. Ik heb de Westvleteren 12 en de Sint Bernardus 12 eens naast elkaar gezet en hoeveel discussie er ook over mag bestaan, het is echt wel hetzelfde bier. Het is natuurlijk wel een feit dat het echte flesje natuurlijker sjieker en leuker is om te drinken dan de commerciële.
ps: Ik las de discussie over die 12% e.d. ik ga mijn steentje bijdragen, die 12 slaat op 12 graden baling en dat heeft idd te maten met de hoeveelheid suiker die er wordt toegevoegd. Let ook maar eens op het alcoholpercentage van een rochefort 10 dat is 11,2 d.w.z. dat hier minder suiker inzit en meer alcohol. (om het simpel uit te leggen)
http://vlaamsehobbybrouwers.yourbb.be/v ... f=11&t=684
Als je West-Vleteren 12 graag drinkt, neem dan gewoon een Sint-Bernardus 12. Weinigen die ze uit elkaar halen. Ik heb een hele proefavond met deze twee bieren gedaan en dan haal je ze effectief uit elkaar (en dan komt Sint-Bernardus er nog als beste uit!).