Belgacom en OnLive lanceren cloudgaming in België

OnLive scoort al een tijd successen met hun OnLive Desktop en OnLive Game diensten, maar tot op heden waren deze alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Door een samenwerkingsverband met Belgacom is de “OnLive® Game Service “ vanaf vandaag echter ook beschikbaar in België.

OnLive introduceert een geheel nieuwe aanpak van het gaming concept, je moet de games niet fysiek meer aankopen, en geen enorm krachtige pc bezitten om recente spellen te kunnen spelen. Dat hele proces is vervangen door het installeren van de Onlive client applicatie op je pc (binnenkort zal OnLive ook beschikbaar zijn op Smart tv’s, tablets en smartphones), en het aankopen van een PlayPass, of het afsluiten van een PlayPack abonnement van €9,99 per maand. En om je ervan te overtuigen dat de speelbaarheid en kwaliteit van de “Cloud Games” goed genoeg zijn, kan je elk game gedurende 30 minuten gratis testen. Voor een impressie van de OnLive diensten van een tijdje geleden, kan je terecht op dit Userbase artikel.
 
Momenteel zijn er ongeveer 300 games beschikbaar op het OnLive platform, waaronder grote namen zoals Batman: Arkham Asylum , Borderlands, en F.E.A.R-3. Maar er zijn ook meer dan genoeg onbekende en kleinere games te vinden in de catalogus, gaande van puzzelspellen tot familiespellen.
 
 
 
Internetklanten van Belgacom kunnen vanaf vandaag kennismaken met het OnLive aanbod, Belgacom biedt omwille van de lancering exclusief 1 maand gratis het PlayPack abonnement aan  (twv €9,99). Dit aanbod is geldig voor alle Belgacom Internetklanten (18jaar of ouder) die zich voor 30 september registreren op www.belgacom.be/onlive