Koppelverkoop bij Belgacom gaat van start

Belgacom start op 1 november met de verkoop van smartphones aan 1 euro in combinatie met mobiele abonnementen, zogenaamde koppelverkoop. Het telecommunicatiebedrijf is niet aan zijn proefstuk toe.

Klanten die opteren voor een Smart 20-abonnement (20 euro per maand: 100 minuten, 500 sms en 500 MB), kunnen een Samsung Galaxy Mini of Galaxy Txt aan 1 euro krijgen. Voor een Smart 35 (35 euro per maand: 60 minuten, onbeperkt bellen 's avonds en weekend, onbeperkt sms en 1 GB) kan er gekozen worden uit de Samsung Galaxy [email protected], Galaxy Ace of Nokia Lumia 610.

Bij Smart 45 (45 euro per maand: 120 minuten, onbeperkt bellen 's avonds en weekend, onbeperkt sms en 2 GB) is er keuze uit een Samsung Galaxy Ace Plus aan 1 euro of Galaxy S3 aan 450 euro.

De korting op de smartphones is ook geldig voor mobiele abonnementen in combinatie met de packs. Dan ligt de keuze van de kleur van het toestel wel vast. De abonnementen in combinatie met een smartphone hebben een contractduur van 24 maanden, maar wie tijdens de loop van het contract van bepaalde duur zijn abonnement opzegt, betaalt enkel de restwaarde van het toestel terug.

Reeds maanden test Belgacom koppelverkoop. Zo konden klanten eerder al bij de keuze van een Pack, opteren voor een Wii Party Pack of Samsung Galaxy Mini 2 aan 1 euro.