Carrefour introduceert prepaidkaart met onbeperkt bellen en sms voor 39 euro

Supermarktketen Carrefour introduceert Carrefour Mobile Onbeperkt. Het gaat om een prepaidkaart dat de gebruiker toelaat onbeperkt te bellen en sms'en voor een vaste prijs. Er is ook 200 MB mobiel internet inbegrepen. Helemaal onbeperkt is het aanbod niet; de supermarkt hanteert een goede huisvader-regel. Dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar het gemiddelde verbruik van alle klanten, en pas wanneer dit meer dan factor tien is, zal Carrefour het aanbod stopzetten. Op 1 juli 2012 was het gemiddelde verbruik van alle klanten 202 minuten en 212 sms'jes.

Nieuwe klanten kunnen in een winkel of via de e-shop een starterskit aanvragen voor 39 euro. Gebruikers kunnen dan via een code het onbeperkte aanbod activeren t.w.v. 39 euro, er is dan geen belwaarde meer aanwezig op de herlaadkaart. Vanaf het tarief geactiveerd is, is deze 30 dagen geldig. Daarna kunnen gebruikers opnieuw een herlading kopen van 39 euro om opnieuw te genieten van het aanbod.

Gebruikers die al Carrefour Mobile-klant zijn, kunnen eveneens gebruik maken van dit tarief. Net als nieuwe klanten kunnen ook zij een herlading van 39 euro aankopen en dat activeren via een kort nummer. Het onbeperkt aanbod is niet combineerbaar met de voorbije acties, zoals 6 of 12 euro voor een sms-bundel of gratis belbundel; het onbeperkt aanbod zal de voorgaande promoties definitief vervangen.