Edpnet voegt datapacks toe aan mobiele voice

Reeds jaren heeft Edpnet een mobiele telefoonproduct in zijn aanbod, Edpnet Mobile. Echter, sinds de start was er geen mogelijkheid tot mobiele data. Daar brengt de telecomoperator nu verandering in.

Edpnet Mobile kost 10 euro per maand waarbij het abonnementsgeld volledig opgebruikt kan worden. Naar andere Edpnet-gebruikers kost een belminuut 0,09 euro, naar de overige netwerken 0,15 euro er minuut en 0,09 euro per sms. Een MMS kost 0,25 euro. Er worden geen connectiekosten aangerekend bij het tot stand brengen van een oproep. 

Mobiele data aan het pay-as-you-go tarief, waar geen contractduur voor geldt, kost 0,45 euro per MB met een maandelijkse abonnementskost van 1 euro. Een datapack van 250 MB en 1 GB kosten respectievelijk 9,95 en 19,95 euro per maand, waar dan een extra megabyte 0,12 euro kost. Edpnet vermeldt daarbij op zijn site dat er dan een contractduur van 12 maanden geldt. Voor de datapacks is een Edpnet Mobile abonnement vereist. Edpnet maakt gebruik van het BASE-netwerk.

Roaming data in Europa kost 0,85 euro per megabyte. Bellen vanuit België naar een Europees nummer kost 0,39 euro, bellen vanuit Europa naar een Europees nummer 0,35 euro en gebeld worden in Europa kost 0,10 euro. Een sms'je ontvangen is gratis, maar eentje versturen naar een Europees nummer kost de klant 0,11 euro.