"Koppelverkoop" bij BASE, nu ook voor particulieren

BASE biedt iedereen die een nieuw abonnement aangaat bij hen, klant of geen klant, een terugbetaling van 50 tot 100% op hun smartphone. Daarmee is BASE de tweede nationale provider die van start gaat met (een vorm van) koppelverkoop voor particulieren. Voorheen was dit al mogelijk voor professionele gebruikers bij BASE Business.

BASE heeft negen toestellen in de aanbieding, waaronder de iPhone 4 8 GB, Nokia Lumia 800 en Sony Xperia S, waarop een korting tot 100% op het toestel mogelijk is. Wie bijvoorbeeld een iPhone aankoopt in combinatie met een PostPaid ALL 4 (24 maanden contract, 450 min + 450 sms + 5 MB, 40 euro per maand), krijgt 50% van zijn toestel terugbetaald. Wie het duurste abonnement neemt, PostPaid ALL 5 (24 maanden contract, onbeperkt bellen en sms + 500 MB, 80 euro per maand), krijgt het volledige bedrag terugbetaald.

Als we naar de voorwaarden kijken, is het niet helemaal koppelverkoop zoals Telenet die toepast. Bij Telenet betaal je per maand je abonnementskosten en krijg je vanaf de start een gratis telefoon (of telefoon met korting). Bij BASE geldt dat je eerst je smartphone moet aankopen tegen het volledige bedrag, en ook je abonnementskosten betaalt, en dat je daarna gedurende 24 maanden en zolang je klant blijft, een korting krijgt op je tariefplan. In het geval van een PostPaid 4 met iPhone krijg je dus iedere maand 10,39 euro terugbetaald, wat na 24 maanden uitkomt op 249,50 euro (= 50% van 499 euro). Hoe dan ook, op het einde van de rit, na 24 maanden, komt het op hetzelfde neer.

De actie is geldig tot en met 10 juni van dit jaar voor de eerste 10.000 BASE-klanten met een herlaadkaart die overschakelen op een abonnement, bestaande klanten met een abonnement en volledig nieuwe klanten. Neem zeker de voorwaarden eens door.