Mobile Vikings lanceert Vikingspots en geeft 4000 herladingen weg

Vandaag wordt het Vikingspots-platform gelanceerd. De Hasseltse MVNO hoopt met Vikingspots handelszaken over het hele land in kaart te brengen samen met de meest recente gegevens en openingsuren, dat in ruil voor kortingen voor Mobile Vikings-klanten. Sinds vorige vrijdag reeds konden de klanten van Mobile Vikings een teller bekijken die langzaam maar zeker steeg tot 4.000 herladingen.

De eerste 500 personen die zich registreren op het platform krijgen gratis 150 vikingpunten, goed voor een gratis herlading van 15 euro. Daarnaast worden ook invitecodes uitgedeeld op het internet. De eerste 3500 personen die vijftien locaties toevoegen krijgen bovenop de twee invites om uit te delen, ook nog eens 150 vikingpunten.

Indien een handelaar beslist een Vikingspot te gebruiken om deals op aan te bieden, verdient een klant van Mobile Vikings eveneens 150 vikingpunten. Verder zijn ook vikingpunten verbonden aan deals bij handelszaken.

Handelaars kunnen, zonder verbonden te zijn aan een contract, via het platform kortingsacties ingeven en bepalen hoeveel vikingpunten worden weggegeven. “Op die manier willen we hen zoveel mogelijk vrijheid geven én een betaalbaar dealmodel aanbieden”, zegt Hans Similon. Er bestaat een Vikingspots-applicatie voor Android en iOS.