Plug Mobile herlanceert met Mobistar

Mobistar heeft in samenwerking met de Franstalige Belgische televisiezender RTL, Plug Mobile geherlanceerd. Eerder was Plug Mobile actief op het netwerk van Proximus.

Het aanbod van Plug Mobile is, net zoals dat van VT4 Mobile en Red Bull Mobile, een telefonieproduct dat zich richt op community's met over het algemeen dezelfde eigenschappen als de voorgenoemde providers. Vanaf een herlaadbeurt van 10 euro, kunnen gebruikers 5000 sms'jes versturen en tot 60 minuten bellen naar Mobistar en andere Plug Mobile-klanten. Bijkomend kunnen klanten ook mobile tv bekijken (zenders: Plug TRL, RTL TVI, Club RTL) en video on demand gebruiken met een maximum van 1 GB per 31 dagen. Er is ook 10 MB inbegrepen voor surfgebruik buiten het RTL-portaal.

Buiten de bundel betalen klanten 0,30 euro per minuut, 0,12 euro per sms, en 0,50 euro per sessie van een megabyte of 1 uur. Er zijn ook nog extra bundels beschikbaar waarmee je goedkoper kan surfen (waaronder 5 euro / 50 MB en 3 euro om onbeperkt te surfen naar Facebook en Twitter) en sms'en (5 euro / 500 sms). De bundels zijn 31 dagen geldig vanaf activatie.