Billi neemt residentiële klanten Toledo Telecom over

Billi neemt alle residentiële klanten van Toledo Telecom over en start een strategische samenwerking. Deze laatste wil zich focussen op de professionele markt. Billi wordt met deze overname een van de belangrijkere spelers op de residentiële telecommarkt.

Billi is sinds 2010 actief op de Belgische markt, voornamelijk in de zuidelijke helft van het land, en speelde sinds zijn start in op de vraag naar onbeperkte breedbandinternetverbindingen. Binnen een periode van twee jaar, heeft Billi 5.000 Belgische gezinnen weten te binden aan zijn producten en biedt het ondertussen ook digitale televisie, mobiele een vaste telefonie. Met de overname van de residentiële klanten van Toledo, laat Billi zijn klantenbestand aandikken tot bijna 20.000. Voor de Toledo-klanten verandert er niets: de voorwaarden van hun abonnement zullen niet wijzigen (snelheid, prijs, volume).

Begin dit jaar ging Toledo in zee met Proximus. Volgens Astel zullen Toledo en Billi binnenkort nieuwe mobiele tariefplannen lanceren.