MTV Under The Thumb: Onbeperkt MTV content bekijken op je smartphone en pc

Jongerenzender MTV gaat van start met Under The Thumb, een applicatie voor smartphones waarmee je onbeperkt exclusieve MTV-content kan opvragen. Proximus-klanten met een Generation MTV-abonnement kunnen gratis gebruik maken van het volledige aanbod.

De applicatie is er voor smartphones met Android of iOS en bevat tal van functies. Zo kan je in de applicatie chatten met je Facebook-contacten via "Chat", allerlei nieuws lezen over muziek, films en bekendheden via "Nieuws" en de must-see stukjes op MTV die gebundeld zijn met keuze uit clips, sneak peeks, exclusieven en downloads via "What's Hot".

Ook zijn er volledige seizoenen van series op te vragen via "Shows". Met de "Afstandsbediening" kan je die content ook bekijken op je pc en ze pauzeren, versneld afspelen of terugspoelen via je smartphone.

Er zijn drie versies van Under The Thumb:

  • Tiny Thumb: een gratis versie waarmee je elke eerste aflevering van het eerste seizoen van een show gratis kan bekijken. Alle functies van de applicatie zijn inbegrepen;
  • Super Thumb: een abonnement van 3,62 euro per maand of 36,29 euro per jaar waarmee je alle afleveringen van alle shows gratis kan opvragen;
  • Ultra Thumb: hetzelfde als Super Thumb, maar is exclusief voorgehouden voor gebruikers met een Generation MTV-abonnement van Proximus. Daarmee krijgen deze klanten exclusieve programma previews te zien een week voordat ieder ander ze kan zien.  

Tot en met 9 april is Ultra Thumb voor iedereen gratis.