Red Bull Mobile laat nu ook gratis sociaal netwerken

Red Bull Mobile heeft haar aanbod lichtjes gewijzigd. Wie voor minstens 10 euro herlaadt, kan nu ook gratis surfen naar Netlog, Facebook en Twitter. Er is nu ook een bundel voor gebruikers die veel sms'en.

Het energiedrankenmerk lanceerde begin vorig jaar een prepaid-aanbod en opereert op het netwerk van Mobistar. Voor 10 euro per maand kon je heel wat bellen en sms'en naar andere Red Bull Mobile-gebruikers en ook gratis surfen naar het mobiele portaal van de energiedrankenproducent. Ondertussen is het aanbod licht aangepast.

Wie voor minstens 10 euro herlaadt, kan nu ook gratis surfen naar de mobiele websites van Netlog, Facebook en Twitter. Daar vallen ook de officiƫle applicaties voor op smartphones onder. Er wordt een limiet gehanteerd van 1 GB. Wie aan een gunstiger tarief wil sms'en naar andere netwerken, kan een bundel aankopen van 500 sms'en voor 5 euro (0,01 euro / sms i.p.v. 0,12). De bundel is dan 31 dagen geldig. Tijdelijk geldt ook, voor wie 10 euro herlaadt, 20 euro belwaarde ontvangt.

De bundels om te surfen met Blackberry (7 euro / 100 MB), of op een andere smartphones (3 euro/25 MB, 5 euro/50 MB, 3 euro/1 GB op Netlog, Facebook, Twitter, Red Bull Mobile portaal) blijven ongewijzigd.