Belgacom, BASE tasten grenzen koppelverkoop af

Koppelverkoop is nog steeds in een vroeg stadium in ons land. Op grote schaal biedt enkel Telenet abonnementen aan in combinatie met een smartphone aan verminderde prijs. Belgacom en BASE zetten voorzichtig hun stappen richting die verkooptechniek, maar dan niet enkel met smartphones. Dat leiden we af uit hun recente aanbiedingen.

Nieuwe klanten die deze maand intekenen op een jaarabonnement Belgacom TV + Internet (Comfort, Favorite, Intense), kunnen opteren voor een Wii Party Pack voor 1 euro. De actie is enkel geldig voor wie online intekent bij Belgacom. Bij deze promotie is de activering en installatie gratis en de aanbieding is geldig voor de eerste 2000 klanten. Alle voorwaarden zijn te vinden op de website van Belgacom.

KPN Group Belgium / BASE, de derde mobiele operator van het land, richt zich met BASE Business ook op de professionele gebruikers. Wie deze maand een professioneel spraakabonnement (contractduur: 24 maanden) afsluit bij BASE, als bestaande of als nieuwe klant, kan een iPhone 4 aan een verlaagde prijs aankopen. Zo kost de iPhone 4 64 euro (i.p.v. 434 euro) bij een Business 5 abonnement (450 sms atan + 450 min atan + 500 MB) van 43 euro per maand. Deze prijzen zijn exclusief BTW. De aanbieding is beperkt voor de eerste 250 contracten afgesloten via de online shop.