Onbeperkt muziek luisteren met Deezer, gratis bij Belgacom Generation Packs

Klanten met een Generation Pack, met daarbij vast internet en een Generation tariefformule inbegrepen, kunnen binnenkort gratis onbeperkt naar muziek luisteren dankzij een exclusieve overeenkomst met Deezer, een aanbieder van streamingmuziek.

De Generation Packs met Internet Comfort (15 Mbps down, 2,5 Mbps up, 100 GB volume) en Generation 15 of 25 (onbeperkt sms), laten klanten toe onbeperkt muziek te luisteren op een PC of Mac, voor resp. 40 of 50 euro per maand. Bij een Pack met Internet Comfort en Generation 35 of 55 (met onbeperkt sms en gratis bellen 's avonds en in het weekend), is ook onbeperkt muziek beluisteren op smartphone of tablet-pc inbegrepen.

De Packs zijn ook mogelijk in combinatie met Internet Favorite (+10 euro) of Intense (+20 euro), en/of met Belgacom TV (+7,92 euro). Klanten met een Generation 15 of 25 kunnen ook kiezen voor Premium Plus (+5 euro). Klanten zonder Generation Pack kunnen eveneens intekenen op het Deezer aanbod, maar betalen voor Premium 4,99 euro en voor Premium Plus 9,99 euro per maand. Vanaf 12 december is er meer info te vinden op de website van Belgacom en in de Belgacom centers.

Mobiele bundel Internet Onbeperkt muziek (Deezer) Prijs/mnd
Generation 15 Comfort Premium: Pc/Mac € 40
Generation 25 Comfort Premium: Pc/Mac € 50
Generation 35 Comfort Premium Plus: Pc/Mac, smartphone, tablet-pc € 60
Generation 55 Comfort Premium Plus: Pc/Mac, smartphone, tablet-pc € 70

Deezer is een Franse muziekstreamingdienst die actief is over de hele wereld. Ze biedt onbeperkte toegang tot 13 miljoen liedjes. De consument kan intekenen op drie verschillende formules, allen zonder minimale contractduur: Ontdek Deezer (gratis, limiet van 30 seconden op liedjes), Premium (4,99 euro per maand), Premium Plus (9,99 euro per maand). Deezer moet, onder andere in België, concurreren met Spotify, We7 en Simfy.