BelCompany stunt met tablets en iPhones aan verminderde prijs

Belcompany stunt met enkele stevige promoties. Wie een internetaansluiting of pack met internetaansluiting neemt bij Telenet, kan een Apple iPhone 4 of Sony Tablet S kopen aan verminderde prijs.

Wie in één van de Belcompany filialen een internetaansluiting, afzonderlijk of in een Shake, neemt bij Telenet (Basic Internet, Fibernet, Fibernet XL), kan de Sony Tablet S verkrijgen aan 299 euro in plaats van 479 euro. Deze tablet-pc heeft geen 3G-module aan boord, maar enkel WiFi. Meer specificaties vind je op de website van Sony.

Indien er gekozen wordt voor een FiberNet of FiberNet XL aansluiting, al dan niet in een Shake, kan i.p.v. de Sony tablet-pc een iPhone 4 16 GB aan 299 euro i.p.v. 599 euro aankopen.

De aanbiedingen zijn geldig tot het einde van dit jaar of zolang de voorraad strekt. Bij het aangaan van een abonnement verbindt de klant zich voor één jaar aan Telenet. De gratis activering en Comfort installatie zijn van toepassing. Lees zeker de andere kleine lettertjes in de folder. (zie hieronder)

Met dank aan johan.devos en Tomsworld! Linkje naar het forumtopic.