Belgacom biedt tablets en app aan bij abonnement

Belgacom biedt vanaf morgen (woensdag) een aantal nieuwe abonnementsformules aan waarbij vast Internet, mobiel Internet en de huur van een tablet-computer gecombineerd wordt. Bovenop presenteert Belgacom ook de langverwachte applicatie waarmee je via je Android-tablet online naar TV en je opnames kan kijken.

Daar waar Telenet inzet op Apple-hardware is Belgacom een partnership aangegaan met Samsung waarbij de Android-tablets Galaxy Tab en zijn groter broertje Galaxy Tab 10.1v kunnen worden aangeboden aan een interessante prijs. Je moet wel intekenen op een abonnement van 2 jaar en na die periode kan je de tablet overnemen voor 75 euro (7"-model) of 100 euro (10.1v). De aanbieding geldt voor de eerste 10.000 inschrijvingen.

Voor de bestkope formule betekent dit dus onderaan de streep dat je de Galaxy Tab voor een kleine 124 euro in huis kan halen in plaats van de reguliere prijs van 499,99 euro.

Meer details en gebruikerservaringen komen we deze avond te weten op het test-event da je kan volgen via het eerdere artikel.