Mobile Vikings brengt Viking Talk naar Viking App

Mobile Vikings lanceert Viking Talk opnieuw, een dienst die telefoongesprekken aanzienlijk goedkoper maakt. Door gebruik te maken van het Internet kunnen gesprekken tot 8 keer goedkoper aangeboden worden dan via het traditionele voice-netwerk. Enkele jaren geleden probeerde de operator het al eerder, maar toen bleek de onderliggende technologie nog niet matuur genoeg. Na een korte bèta-periode voor beperkt publiek is Viking Talk nu beschikbaar voor alle bestaande Vikings via de Viking App.

Chief Evangelist Hans Similon: “Het is onze missie om het leven van de mobiele gebruiker zo eenvoudig en goedkoop mogelijk te maken. Vijf jaar geleden hebben we de markt wakker geschud met gratis mobiele data. Vandaag willen we hetzelfde doen met internetbellen."

Viking Talk maakt gebruik van de Wifi- of mobiele internetverbinding van je smartphone en is op die manier zowel binnen als onderweg te gebruiken. Voor de ontvanger is er geen verschil: hij ontvangt de oproep op precies dezelfde manier als een normaal gesprek.

In eerste instantie is Viking Talk enkel beschikbaar voor huidige klanten van Mobile Vikings. Gesprekken naar Belgische nummers (mobiel en vast) kosten €0,025 per minuut. Gesprekken naar 24 Europese landen en de Verenigde Staten kosten €0,05 per minuut. Meer informatie op http://www.vikingtalk.com/.

Wil je je ervaring delen? Dat kan op het forum!