Hij is er: de Mobile Vikings App

Al eerder aangekondigd via een blogpost, maar nu is hij er echt: Mobile Vikings lanceert vandaag hun eerste officiële smartphone-applicatie. De Viking App maakt het voor Viking-gebruikers nog eenvoudiger om bijvoorbeeld hun verbruik op te volgen of hun mobiele bundel optimaal te gebruiken.

De lancering van de eigen applicatie is een belangrijke stap voor Mobile Vikings. Hans Similon, Chief Evangelist Mobile Vikings: “Tot nu hebben we de ontwikkeling van applicaties steeds overgelaten aan third-party ontwikkelaars die gebruik maakten van onze API. We zijn bijzonder blij met de knappe apps die de voorbije jaren zijn ontwikkeld en we blijven die ontwikkelaars ondersteunen. Om echter verder te kunnen blijven innoveren, hadden we echter nood aan een eigen applicatie. De Viking App is voor ons de eerste stap in dat traject."

De Viking App bevat enerzijds functionaliteiten voor het beheer van de Mobile Vikings bundel: een overzicht van de dagelijkse gratis Viking-naar-Viking voordelen, een eenvoudige blik op de huidige bundel en de mogelijkheid om rechtstreeks te herladen vanuit de applicatie. Aan de andere kant helpt de Viking App ook om die bundel optimaal te gebruiken en op die manier de kosten te drukken. Vikings ontdekken bijvoorbeeld wie van hun vrienden ook een Mobile Viking is, of ze kunnen nagaan wat hun effectieve gemiddelde beltarief is. 

De Viking App is gratis beschikbaar voor Belgische klanten van Mobile Vikings met een iOS of Android smartphone. De versie voor Windows Phone is in ontwikkeling.De Viking App is gratis beschikbaar voor Belgische klanten van Mobile Vikings met een iOS of Android smartphone. De versie voor Windows Phone is in ontwikkeling.

> Downloaden voor iPhone via de App Store
> Downloaden voor Android via Google Play

Gebruik je de app al en wil je je ervaringen delen met de anderen? Neem deel aan de discussie op het forum!