Nu ook Google Play aankopen via Mobistar

 

 

 

In december 2012 heeft Mobistar een dienst gelanceerd waardoor Windows Phone-gebruikers aankopen in de Windows Phone Store kunnen betalen door middel van hun belwaarde of gsm-factuur. Vandaag laat Mobistar weten dat dit voortaan ook kan in de Google Play (+ Google Play Music & Google Play Books) winkel voor alle klanten van Mobistar met een Android-toestel die minstens versie 2.2 van Google's mobiel besturingssysteem draaien.

Klanten van Mobistar kunnen applicaties, muziek en e-books aankopen met belwaarde of zien deze verschijnen op de factuur van hun GSM-abonnement. Applicaties kunnen terugbetaald worden binnen het kwartier na downloaden. Voor muziek en e-book is terugbetaling niet mogelijk.

Mobistar zal binnen de Google Play store een eigen "Mobistar Selection" aanbieden; zoals dit reeds het geval is in de Windows Phone Store.

Betalen lukt zowel op 3G als bij aankopen uitgevoerd op een WiFi-netwerk en bij een aankoop krijgt de klant tevens een e-mail. Daarnaast kunnen de aankopen ook bekeken worden via de klantenzone op de website van Mobistar.