Koopje: Duitse webwinkel Cyberport stunt met Nokia Lumia 710 voor 170 euro

De Nokia Lumia 710 is in België al een tijdje verkrijgbaar, onder meer bij Telenet (in koppelverkoop) en Proximus, net zoals bij vele telecomwinkels en online shops. De prijs varieert daarbij wat, maar meestal wijkt die maar enkele tientallen euro’s af van de adviesprijs van 299 euro. Ga je in de buurlanden zoeken, bv in Nederland, dan kan je de Lumia 710 al vinden voor 220 euro.

De Duitse webwinkel Cyberport pakt nu echter uit met een prijsdaling, en bied de Lumia 710’s met gekleurde backplate (de Cyaan en de Fuchsia) aan voor 169,90 euro excl. verzending, en de zwarte Lumia 710 voor 179,90 euro excl. verzending. (De verzendkost naar België was 9,99 euro bij onze bestelling)

Dat is niet alleen ruim 100 euro goedkoper dan de richtprijs en de standaardwinkelprijzen in België, maar ook goedkoper dan zijn budgetbroer, de Lumia 610, die in België een richtprijs van 249 euro heeft.

Als je momenteel dus op zoek bent naar een instap smartphone, en de Lumia 610 (of een ander budgettoestel) aan het overwegen was, kan je nu tijdelijk voor minder geld een beter toestel op de kop tikken door over de grens te gaan shoppen. Volgens de info die wij vonden, betreft het toestellen zonder operator of country lock, die dus normaal gezien probleemloos bruikbaar zijn buiten Duitsland.

Via WMPoweruser