Ontdek de PlayStation Vita in avant-premiere in de Generation Store Gent

Wie benieuwd is naar de 3G-versie van de PlayStation Vita, kan het toestel ontdekken in avant-première op 21 februari in de Generation Store te Gent. Proximus organiseert dan een twunch.

In september van vorig jaar opende Proximus een Generation Store in Gent. In die winkel kan je allerlei toestellen en applicaties testen, en ook verschillende producten van Belgacom aankopen. Je kan ook je gsm opladen, versnaperingen aankopen met PingPing, en foto's maken van jezelf en vrienden om die dan te uploaden naar Facebook en website van Generation. De winkel richt zich op gebruikers tussen de 18 en 35 jaar. Proximus heeft ook zulke winkels in Luik en Louvain-la-Neuve en plant uit te breiden naar andere steden.

Wie in avant-première, op 21 februari van 12 tot 13u in de Generation Store van Gent (Walpoortstraat 34, nabij Gent Zuid), de PlayStation Vita wil ontdekken, kan zich deze week inschrijven op de webiste Twunch.be. Iedereen kan zich inschrijven met zijn Twitterprofiel. Wat niet onbelangrijk is: Er wordt gratis drank en eten voorzien.