Belgacom / Proximus lanceert Hello!, applicatie om aan datavolumebeheer te doen

Wie Belgacom Mobile of Proximus-klant is, ongeacht of hij een abonnement of herlaadkaart heeft, kan met Hello! aan datavolumebeheer doen. Ook biedt Hello! tal van andere functies.

Klanten met een mobiel tariefplan van Belgacom Mobile of Proximus kunnen met de applicatie hun tariefplan en opties bekijken. Wie Belgacom Mobile of Proximus-klant is, kan via "Mijn verbruik" zijn datavolume controleren; Proximus-abonnees kunnen ook het aantal verstuurde en ontvangen sms'jes en mms'jes bekijken en het aantal oproepen. Wie een herlaadkaart heeft kan het resterende krediet raadplegen en, indien gekozen werd voor een bundel, de status daarvan.

In de applicatie zijn ook een help-functie, die de verbinding configureert en waar je leert om te gaan met Hello!, en een contact-functie, waarmee je toegang krijgt tot een lijst met telefoonnummers van de verschillende diensten van Belgacom, ingebakken.  

De applicatie is gratis en nu al beschikbaar in de Android Market (vanaf versie 2.1). Er komt ook een applicatie voor iOS (vanaf 4.0) en Windows Phone (vanaf 7.5 Mango) en Nokia/Symbian.