Proximus: TV Replay voor alle packs, tariefverhogingen

Proximus kondigt in een persbericht enkele aanpassingen aan in hun abonnementen. Zo is vanaf vanaf 1 juni TV Replay inbegrepen bij alle packs. Voor klanten die dit reeds actief hadden betekent dat een besparing van 3 euro per maand. Voor het uitgebreidere product TV Replay+ daalt het tarief van 7 naar 5 euro.

Packs en abonnementen afgesloten vóór april 2015 krijgen een tariefverhoging tussen de 0,5 en 4 euro per maand. 

Volg zeker de discussie op het forum voor meer inzichten over deze aanpassingen. 

Het volledige persbericht kan je hieronder lezen

Proximus Packs :TV Replay voor iedereen

Zonder tariefaanpassing voor packs met Internet Overal 

In april 2012, drie jaar geleden, lanceerde Proximus de Packs met Internet Overal: Start, Comfort, Maxi. Deze “nieuwe” Packs werden de voorbije jaren verder verrijkt (meer volume, meer snelheid, Happy Time, …). En nu komt er weer iets extra bij deze Packs, zonder meerprijs: vanaf 1 juni is TV Replay gewoon inbegrepen bij deze Packs. Klanten die TV Replay al activeerden betalen voor hun Pack vanaf 1 juni dus 3 euro per maand minder. Proximus zal die convergente Packs blijven afstemmen op de moderne behoeften. Het abonnement voor deze in 2012 gelanceerde Packs blijft ongewijzigd, terwijl de klant er nu dus TV Replay bij krijgt. Voor oudere Packs, afzonderlijke internetabonnementen en afzonderlijke vaste lijn gelden vanaf 1 juli wel tariefverhogingen.

TV Replay voortaan -zonder meerkost- inbegrepen bij Packs met Internet Overal,

In 2012 lanceerde Proximus de Packs met Internet Overal. Door er telkens nieuwe voordelen aan toe te voegen blijft Proximus in deze Packs investeren: zij bevatten al heel wat voordelen: gratis bellen met een vaste lijn na 17 uur, gratis toegang tot Cloud en tot 13 miljoen Proximus Wi-Fi Hotspots wereldwijd, TV Overal (tv-kijken waar men wil, zelfs op tablet of smartphone)… Nu wordt het nog beter.

Om elke klant maximaal te laten genieten van Proximus TV, wordt TV Replay vanaf 1 juni automatisch toegevoegd aan alle Packs met TV zónder meerprijs. Wie al TV Replay heeft ziet zijn factuur verminderen met 3 euro.

Met TV Replay kunnen Proximus TV-klanten programma’s tot 36 uur na de uitzending bekijken op hun tv, pc, tablet of smartphone. Men kan rustig kijken naar een uitzending die men de vorige dag niet kon bekijken of vergat op te nemen. Men hoeft zich ook niet langer te haasten om op tijd te zijn voor zijn lievelingsreeks. TV Replay beantwoordt helemaal aan de behoefte van televisiekijkers om naar hun programma’s te kijken waar en wanneer zij het willen.

Bij de programma’s van die zenders waarvoor TV Replay mogelijk is, staat in de tv-gids het TV Replay-logo.

Met TV Replay+ kan de kijker bovendien het gekozen programma doorspoelen. Vanaf 1 juni verlaagt Proximus het tarief tot 5 euro per maand (thans 7 euro per maand). Wie al TV Replay+ heeft ziet zijn factuur verminderen met 2 euro.

Enkele tariefaanpassingen vanaf 1 juli 2015

Proximus investeert jaarlijks meer dan 900 miljoen euro, om de service en het aanbod voor de klant te verbeteren, met zo weinig mogelijk tariefaanpassingen.

Vanaf 1 juli voert Proximus enkele tariefaanpassingen door, maar de abonnementen van de “nieuwe” Packs (gelanceerd in april 2012, abonnement sindsdien ongewijzigd) en die van de mobiele abonnementen blijven ongewijzigd (ongewijzigd sinds april 2013).

Klanten die naar de “nieuwe” Packs omschakelen genieten onmiddellijk ook van TV Replay en andere voordelen terwijl de prijs voor deze abonnementen hetzelfde blijft.

Ook de zakelijke klant kiest best voor de meest recente Bizz Packs (Comfort/Maxi/Intense/Pro): het abonnement verhoogt niet en men krijgt er TV replay bij, naast andere voordelen zoals: 24 uur per dag gratis bellen tussen de nummers van het pack en naar alle vaste lijnen in België, garanties voor snelle herstelling van internet en vaste lijn.

De ‘oude’ Packs voor residentiële klanten worden vanaf 1 juli 2015 per maand 2 euro duurder, alsook de afzonderlijke internetabonnementen (Start, Comfort en Maxi, Intense, Pro en oude professionele internetabonnementen).  De Packs voor professionele klanten worden tussen 0,5 euro en 4 euro per maand duurder. Een aantal vaste telefoniediensten worden vereenvoudigd en licht aangepast.

Communicatie naar onze klanten

Vanaf 1 mei 2015 krijgt elke klant bij zijn factuur de informatie over de tariefaanpassingen. Het overzicht van de tarieven met de aanpassingen staat op www.proximus.be/tarieven.

Op de klantendienst en in de verkooppunten kunnen de klanten altijd terecht voor een analyse van hun factuur, met advies voor het meest geschikte tariefplan. De klanten kunnen natuurlijk ook de websites van de overheid raadplegen: www.bestetarief.be en www.prijsbarometer.be.

Klanten voor wie het tarief wordt aangepast kunnen kosteloos overstappen naar andere tariefplannen of hun contract stopzetten (via www.proximus.be/opzeggen) tot de laatste dag van de maand die volgt op de ontvangst van de eerste factuur na de inwerkingtreding van de nieuwe tarieven.

Alle tarieven zijn BTW inbegrepen. Meer info en voorwaarden op www.proximus.be.