Belgacom lanceert "Belgacom Cloud".

 

 
Met Belgacom Cloud zal de klant online toegang hebben tot al zijn foto’s, video’s, muziek, agenda, contacten en andere data. Je kan je data online opslaan en synchroniseren met al je toestellen, de apps voor iOS, Windows Phone en Android zijn voorzien. Je kan zelfs data delen met vrienden en familie of deze raadplegen via BelgacomTV. Vanaf 2014 wordt dit voor iedereen gelanceerd, nu wordt het beperkt tot 10.000 klanten. 

Inschrijven kan op: http://www.belgacom.be/cloud

Discussiëren kan ook op ons forum: http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=43&t=39596


Om de veiligheid en de privacy van Belgacom Cloud en dus van de waardevolle, persoonlijke documenten van de klant te verzekeren werkt Belgacom samen met het Finse F-Secure, wereldleider inzake beveiliging van online gegevens.

 

Het is de bedoeling zoveel mogelijk klanten toegang te bieden tot deze nieuwe technologie. Daarom zal Belgacom Cloud aangeboden worden aan alle klanten met een belgacompack met vast internet. Indien uw belgacompack met een Proximus abonnement is uitgerust loopt dit op tot 5GB (anders 2GB). Klanten zullen ook tegen betaling kunnen kiezen voor bijkomend volume.

 

Je kan ook bestaande clouddiensten integreren in de belgacom cloud dienst. Maar belgacom cloud heeft wel als unieke feature de mogelijkheid om uw bestanden te raadplegen via BelgacomTV, zelfs bij vrienden of familie.

 

De toegang tot de Belgacom Cloud is een extra voordeel voor klanten met Belgacom Packs, ik zet ze voor u eens allemaal op een rij!
•    gratis bellen na 17u en gedurende de weekends naar alle vaste en mobiele nummers in België
•    Toegang tot 700.000 Wi-Fi FON spots in België en 12 miljoen wereldwijd
•    Gratis mobiel internet om altijd en overal te surfen
•    Gebruik van TV Overal (niet voor "start")
•    Belgacom Maxi klanten hebben nog de keuze in een Tablet, Deezer, TV, of voetbal!
•    Belgacom pack houders kunnen extra korting krijgen op Proximus abonnementen.