BhaaluTV vanaf heden te vinden op android

 

 

Vanaf heden is BhaaluTV ook beschikbaar voor android, alleen tablets worden ondersteund als je naar compatibele toestellen gaat kijken. Na de installatie kan je de registratie voltooien en krijg je een proeftijd van 8 uur.

 

 

Nadat je gekozen hebt voor "nu nog niet" krijg je een demo van hoe alles werkt, waar ik niets verkeerd kan op zeggen, daar het zeer verzorgd is. Het beeld op zich is vrij goed en het programma werkt vlot. Bij de test heb je keuze uit de volgende kanalen: Vtm, één, vier, canvas, 2be, vijf, ketnet, vitaya, discovery en NGC. Ik zie ook als je naar de andere kant scrolt: favorieten, facebook, twitter, film, nieuws, serie, sport, jeugd, docu, muziek, reportage, muziek, show, spel, talk en radio.

Terugspoelen is ook mogelijk tijdens de test en werkt behoorlijk vlot. Je kan tijdens een opname verder en terugspoelen via een tijdbalk bovenaan het scherm. Je kan live kijken (mits vertraging). Oudere programma's opvragen gaat soepel en tijdens de test kon ik toch wel even terug gaan. Kortom moet ik zeggen dat ik best wel te vinden ben voor dit concept.

De kostprijs van Bhaalu via mobiele app is 5€/maand, je bent echter wel verplicht een toetredingsbijdrage te betalen van 49€ als je dit ineens neemt, of je kan kiezen om het een maand te proberen zonder verplichting. Indien u na een maand dit wil nemen ligt het bedrag hoger en kost het u 65€.

Discussiëren kan op ons forum:  http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=56&t=37510