WeeBox

 

 

 

De weebox is een goed apparaat, overal waar een ethernet aansluiting en een tv is kan je deze zonder moeilijkheden aansluiten. De opstarttijd is wel 40 seconden (zowel koude start, als start vanuit standby), maar het zappen zelf gebeurt op een second. Het toestel heeft een verbruik rond de 5W en in standby is het verbruik 0.1W.

Er zit geen harde schijf in verwerkt dus opnemen is niet mogelijk, er is wel de mogelijkheid om een flashdrive aan te sluiten tot 32GB (maar zal ook niet werken volgens mij). De reden dat er geen harde schijf in zit, is een overeenkomst tussen weepee en de zenders, het toestel mag niet in staat zijn om programma's op te nemen. Pauzeren gaat dan weer perfect, echter verder en terugspoelen gaat niet.

Ik heb vernomen dat de onderhandelingen met vier en vijf aan de gang zijn. Doordat vier en vijf niet in het zenderpakket zitten, is het product voor een best groot publiek geen waardige vervanger voor kabel of iptv. De dag dat de vlaamse zenders compleet te kiezen zijn bij weepeeTV, dan zou dit best een succesformule kunnen worden!

Meer vindt u in ons forum:

http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=35&t=37700