Belgacom introduceert ook nieuwe Internet Overal producten voor KMO's en zelfstandigen

Vandaag kondigde Belgacom aan dat ook KMO's en zelfstandigen kunnen genieten van Internet Overal. Belgacom introduceert Office&Go. Er worden drie producten voorgesteld gefocust op professioneel gebruik.

De downloadsnelheid van de Office&Go producten bedraagt 30 Mbps. Office&Go Maxi en Intense, met uploadsnelheden van respectievelijk 2,5 en 3,5 Mbps, vervangen de huidige Bizz Internet Favorite en Intense producten. Zoals voorheen mag er onbeperkt gedownload worden. Tegelijk introduceert Belgacom ook een goedkoper professioneel product, Office&Go Comfort, dat een volumebeperking heeft van 150 GB. De uploadsnelheid bedraagt hierbij 1,5 Mbps.

Er kan mobiel gesurft worden op de FON hotspots met een volume gelijk aan het inbegrepen volume van de abonnementen; wie een Maxi of Intense heeft, kan dus onbeperkt "fonnen". Ook via het 3G-netwerk kunnen zelfstandigen gratis mobiel surfen; bij het goedkoopste abonnement krijg je 100 MB, bij het duurste 500 MB. Op alle abonnementen wordt gratis online back-up geleverd, Onsite repair na 1 dag en 24/7 Remote repair. De wijzigingen gaan in vanaf 2 mei.