Tadaam

DevBru
Starter
Starter
Berichten: 16
Lid geworden op: 21 Nov 2019
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor DevBru » 4 dagen 23 uur 36 minuten geleden (04 Dec 2019, 14:45)

WalterB1 schreef:
DevBru schreef:Ik ben nog steeds serieus aan het overwegen om mijn Tadaam terug te sturen en naar Scarlet over te schakelen.


Zoals ik het begrepen heb kun je die black-friday deal niet annuleren en een terugbetaling vragen/eisen/krijgen. Toch niet volgens Tadaam. Of dat ook zo is volgens de FOD Economie is een vraag voor hen. Maar daar zou ik enkel aan beginnen als je echt niets beter te doen hebt dan pogen uw gelijk te krijgen.

IMHO, doe de periode van de Tadaam promo uit. Voor de prijs kunnen je niet beter. Wil je echt op TV naar TV kijken met de TV app van Tadaam koop een bakje op Aliexpress.
https://nl.aliexpress.com/item/32994604080.html

Voor de lagere prijs bij Tadaam in vergelijking met Scarlet kun je dat kopen en nog 91 euro goedkoper af zijn.


Bij mijn mail die ik ontvangen heb staat "voor verkoop op afstand beschikt u steeds over en termijn van 14 dagen voor herroepingsrecht".
Ik ga er dus vanuit dat ik wel degelijk kan herroepen.

Al denk ik inderdaad dat ik de periode van 6 maanden gewoon ga uit doen want de prijs is idd goed. Het is gewoon heel jammer dat ze hun verantwoordelijkheid niet opnemen voor fouten die ze zelf maken. Dus na die 6 maanden ben ik dan ook weer direct door naar een andere provider, dat staat vast.

Hoe ik het in tussentijd ga oplossen weet ik nog niet, ik was in elk geval niet van plan om €60 of €70 uit te geven aan een toestel dat ik in minder dan een halfjaar weer niet meer nodig heb dan.

dupondje
Pro Member
Pro Member
Berichten: 355
Lid geworden op: 14 Sep 2006
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 4 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor dupondje » 4 dagen 20 uur 8 minuten geleden (04 Dec 2019, 18:13)

Bij nog mensen dat TV niet meer werkt?

wiffel
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 Dec 2019
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor wiffel » 4 dagen 19 uur 49 minuten geleden (04 Dec 2019, 18:31)

Ja, bij mij werkt de tadaam app ook niet meer ...

Gebruikersavatar
Tim.Bracquez
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2983
Lid geworden op: 05 Dec 2010
Twitter: fusabe
Locatie: ::1
Bedankt: 408 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 140 keer
Contact:

Re: Tadaam

Berichtdoor Tim.Bracquez » 4 dagen 19 uur 48 minuten geleden (04 Dec 2019, 18:33)

Lijkt me logisch aangezien Telenet issues heeft https://allestoringen.be/storing/telenet/
Tim Bracquez, [email protected], https://www.fusa.be
Dedicated Servers & Promoties - https://fusa.be/nl/hosting/offer
MikroTik Routerboards - https://fusa.be/shop

Unicorn1
Pro Member
Pro Member
Berichten: 309
Lid geworden op: 15 Okt 2017
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Unicorn1 » 4 dagen 19 uur 16 minuten geleden (04 Dec 2019, 19:05)

Yelo app hier ook niet. Ze hebben precies mee bijna alles panne.
Internet werkt hier gelukkig nog wel.

dovo
Member
Member
Berichten: 59
Lid geworden op: 28 Nov 2015
Bedankt: 6 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor dovo » 4 dagen 18 uur 53 minuten geleden (04 Dec 2019, 19:28)

De issue met de connectiviteit naar het yelo platform is al even opgelost en het zou terug moeten werken.

streulma
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 06 Aug 2011
Bedankt: 3 keer
Recent bedankt: 1 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor streulma » 3 dagen 20 uur 58 minuten geleden (05 Dec 2019, 17:23)

Het is wel zo wanneer Telenet problemen heeft met Yugo of het Yelo platform, Tadaam gebruikers daar ook hinder van ondervinden omdat die op dezelfde API connecteren.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18835
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 928 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1802 keer
Contact:

Re: Tadaam

Berichtdoor krisken » 3 dagen 20 uur 36 minuten geleden (05 Dec 2019, 17:45)

Iemand die al eens met de 4G router naar het buitenland is geweest? ;-)

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + EDPnet 100/30
Telefonie = WeePee + Speakup + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti + AVM Fritzbox

mgo72
Premium Member
Premium Member
Berichten: 718
Lid geworden op: 30 Nov 2011
Bedankt: 31 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Re: Tadaam

Berichtdoor mgo72 » 3 dagen 17 uur 6 minuten geleden (05 Dec 2019, 21:15)

Ik heb er een Luxemburgse simkaart ingestoken en dit werkte. Dus uw 'Free' zal wellicht ook werken

Snelheid was toen wel heel laag.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

ygeffens
Premium Member
Premium Member
Berichten: 703
Lid geworden op: 08 Sep 2011
Locatie: Arendonk
Bedankt: 42 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 28 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ygeffens » 3 dagen 16 uur 23 minuten geleden (05 Dec 2019, 21:58)

Ik heb het vermoeden dat Krisken wil weten of het werkt met de Tadaam sim.

Bij mij ligt hij in de auto, aangesloten op 12v, werkt prima. 1 minuten na het starten van de auto heb ik wifi :-)
Slechts experimenteel, ik heb 10gb op mijn zakelijk abo, en gebruik met moeite 2gb/maand.

Ik woon bij de BE/NL grens, ik vermoed dat ik er dit weekend wel kom.
Ik post mijn bevindingen...

Stevenvdb
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 Dec 2019

Re: Tadaam

Berichtdoor Stevenvdb » 3 dagen 14 uur 40 minuten geleden (05 Dec 2019, 23:40)

Hier nu ook reeds een dag of drie gebruik aan het maken van Tadaam, tot nu toe heel erg enthousiast erover. Het enige wat mij stoort is dat ik mijn Tadaam-box boven moet zetten voor het beste 4g signaal te hebben, maar daar heb ik geen netwerkaansluiting. En bij mij is het wel een vereiste dat ik mijn acces point erop kan aansluiten want anders geraak ik niet overal in mijn huis op de wifi.

Graag zou ik mijn huidige acces point "Netgear WAC104" gebruiken als repeater, echter moet je hiervoor instellingen aanpassen in de interface van je router. Maar aangezien de Tadaam een closed box is en de interface geblokt is gaat dat moeilijk. Iemand een idee hoe ik dit zou kunnen oplossen?

ddd
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1064
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Bedankt: 65 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 203 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ddd » 3 dagen 5 uur 29 minuten geleden (06 Dec 2019, 08:52)

Powerline van modem naar access point.

Gebruikersavatar
Teebee
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1536
Lid geworden op: 24 Nov 2004
Locatie: ROFL - Republic Of FLanders (Limburg)
Bedankt: 37 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Teebee » 2 dagen 22 uur 36 minuten geleden (06 Dec 2019, 15:45)

Is het mogelijk om het signaal te versterken dat deze tadaam ontvangt?
Een collega van mij wil ook eentje kopen, maar bij het testen kwam ik slechts aan 25mbit binnen, buiten haalde ik bijna 50mbit. Kan ik een antenne ofzo aansluiten en zo voor meer bandwith te zorgen? (kan moeilijk die modem buiten laten staan met al dat vocht :D)

acizane80
Starter
Starter
Berichten: 6
Lid geworden op: 24 Dec 2013

Re: Tadaam

Berichtdoor acizane80 » 2 dagen 10 uur 22 minuten geleden (07 Dec 2019, 03:58)

Teebee schreef:Is het mogelijk om het signaal te versterken dat deze tadaam ontvangt?
Een collega van mij wil ook eentje kopen, maar bij het testen kwam ik slechts aan 25mbit binnen, buiten haalde ik bijna 50mbit. Kan ik een antenne ofzo aansluiten en zo voor meer bandwith te zorgen? (kan moeilijk die modem buiten laten staan met al dat vocht :D)



Er is aan de achterkant van de model een aansluiting voor externe antenne. Welke type je nodig hebt weet ik niet maar vermoedelijk kan je mits de nodige opzoeking terugvinden denk. Het is een huawei modem, zoek welke type en dan de handleiding moet je het vinden denk ik

cyberbozzo
Premium Member
Premium Member
Berichten: 639
Lid geworden op: 27 Sep 2007
Bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor cyberbozzo » 2 dagen 3 uur 6 minuten geleden (07 Dec 2019, 11:15)

Ik heb een paar dagen geleden de Huawei router ontvangen. Alles is ingesteld en al mijn apparaten zitten op de wifi van de Huawei.
Pingen naar de Huawei loopt stabiel. Soms is het internet héél snel (downloads gaan supervlot: dikwijls 4 megabytes/seconde), maar op andere tijdstippen valt het internet compleet weg.
Ik heb zelfs de Huawei al eens buiten geplaatst in de tuin om te kijken of dat beter gaat: zelfde probleem.
Als ik een ping laat lopen naar bvb 8.8.8.8 loopt dat niet goed: packet loss van 30 à 40%
Websites laten niet/traag/soms wel/soms niet.

Iemand enig idee wat dat kan zijn? Ik heb nochtans aanvaardbare BASE ontvangst binnen bij me thuis, en buiten al zeker.

Ziet er een tof product uit, maar op deze manier... :-(

Edit: wat ik ook zeer raar vindt is dat ik bijvoorbeeld een continuous ping (soms) kan opstarten naar 8.8.8.8 en die blijft dan een hele tijd héél goed lopen, maar een ping tegelijkertijd naar bijvoorbeeld yahoo.com wordt geresolved, maar daar krijg je dan de eerste 6 packets geen ICMP reply van, en dan opeens weer wel.


Terug naar “Breedband nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten