infoknop werkt niet meer

Gebruikersavatar
Joe de Mannen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3826
Lid geworden op: 22 Feb 2005
Bedankt: 456 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer

infoknop werkt niet meer

Berichtdoor Joe de Mannen » 08 Dec 2018, 20:43

Heeft er nog iemand problemen vanavond ? de info knop werkt niet meer en als er van zender wordt veranderd komt er ook geen programma info meer door. Herstart helpt niet.

J.

Gebruikersavatar
Joe de Mannen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3826
Lid geworden op: 22 Feb 2005
Bedankt: 456 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor Joe de Mannen » 09 Dec 2018, 18:07

Hij doet het nog steeds niet...
J.

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2312
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 153 keer
Uitgedeelde bedankjes: 429 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor cptKangaroo » 09 Dec 2018, 19:19

Hier werkte hij gisteren ook niet -- vandaag nog niet geprobeerd.

Gebruikersavatar
bambipower
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2379
Lid geworden op: 04 Sep 2004
Locatie: Antwerpen... naast de parking
Bedankt: 211 keer
Uitgedeelde bedankjes: 515 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor bambipower » 09 Dec 2018, 19:47

Hier werkt het ook niet. Was me nog niet opgevallen
de koe zegt boe

Gebruikersavatar
Joe de Mannen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3826
Lid geworden op: 22 Feb 2005
Bedankt: 456 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor Joe de Mannen » 09 Dec 2018, 20:02

Wij gebruik(t)en het vooral om te kijken hoelang een programma nog duurt.

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2312
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 153 keer
Uitgedeelde bedankjes: 429 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor cptKangaroo » 09 Dec 2018, 20:16

Je kan nog altijd TV gids gebruiken.

Ik gebruik de infobalk ook vaak maar heb me altijd gestoord aan het blijven plakken van de balk gezien de ridicule grootte en plaatsing van de menus.

Gebruikersavatar
Joe de Mannen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3826
Lid geworden op: 22 Feb 2005
Bedankt: 456 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor Joe de Mannen » 10 Dec 2018, 12:38

En 't is terug in orde...

J.

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2312
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 153 keer
Uitgedeelde bedankjes: 429 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor cptKangaroo » 10 Dec 2018, 12:49

Yep, en de tv gids is nu weer volledig -- toen de infobalk niet werkte, waren er ontbrekende programmas en de gids ging maar tot donderdag. Ik kreeg wel allerlei 'OCI Create' fouten bij het instellen, en het opname cirkelke bleef weg maar de geprogrammeerde opnames stonden (hopelijk allemaal) wel in de lijst.

Gebruikersavatar
antutu
Plus Member
Plus Member
Berichten: 214
Lid geworden op: 12 Jun 2017
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: infoknop werkt niet meer

Berichtdoor antutu » 10 Dec 2018, 14:52

TV gids werkte hier ook eens niet een paar dagen geleden. Stekker uitgetrokken en decoder weer gestart en hier was het probleem daarmee wel verholpen.


Terug naar “Scarlet (SurfADSL, Tiscali, dxADSL)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten