Scarlet max snelheid is ?

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 14446
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2458 keer
Recent bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 669 keer
Contact:

Re: Scarlet max snelheid is ?

Berichtdoor philippe_d » 05 Jan 2019, 13:12

JamesEarlGray schreef:Niet vergeten dat je je VLANs moet instellen op de FB (of wat er ook vereist is, check dat liefst even op voorhand) indien je die wilt gebruiken icm Scarlet TV.

Niet nodig. Indien jouw FritzBox ingesteld staat op België, en je kiest "Proximus" of "Scarlet VDSL" als Provider, dan worden de VLAN's automatisch ingesteld (VLAN10 voor Internet/PPPoE, en VLAN30 voor Proximus TV).
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.01, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Fluppeke
Premium Member
Premium Member
Berichten: 667
Lid geworden op: 21 Nov 2005
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Scarlet max snelheid is ?

Berichtdoor Fluppeke » 26 Feb 2019, 21:30

Speedtest geeft een upload van 10 mbit. Toeval dat mijn cap (op trio) van 4 mbit (tijdelijk) niet meer werkt?
VoIP: OVH (vaste nummers geporteerd), Scarlet , betamaxen.
Provider: Scarlet Trio (50/4 mbps down/up cap, sync 100/20).
Modem/Router: Fritz!Box 7360
GSM: tempo giga , dommel freedom
TV: 2X V4 decoder

Gebruikersavatar
TanknaT
Pro Member
Pro Member
Berichten: 347
Lid geworden op: 28 Jul 2007
Bedankt: 36 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Scarlet max snelheid is ?

Berichtdoor TanknaT » 27 Feb 2019, 09:19

Dat is regelmatig zo. Weet ook niet wat de oorzaak is. Er is, dacht ik, op het forum een topic over.
Voor elk ingewikkeld probleem bestaat een simpele, mooie maar foute oplossing

GuntherDW
Premium Member
Premium Member
Berichten: 532
Lid geworden op: 11 Mei 2007
Locatie: zwijndrecht
Bedankt: 20 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer
Contact:

Re: Scarlet max snelheid is ?

Berichtdoor GuntherDW » 27 Feb 2019, 10:15

Het is zo voor alle DSL providers trouwens. Ik heb nu momenteel bij m'n huidige 36h sessie ook m'n lijnwaarden qua upload.
De enige die niet capt is EDPnet (buiten bij XS dan), en daar zal je het dus niet zo snel merken.

Maar bij Dommel, Scarlet en Proximus zelf heb je dus inderdaad soms dat je upload uncapped lijkt te zijn tov je abbo snelheid.


Terug naar “Scarlet (SurfADSL, Tiscali, dxADSL)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 0 gasten