Problemen bij Dommel

fluppie
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2810
Lid geworden op: 18 Feb 2008
Bedankt: 57 keer
Uitgedeelde bedankjes: 109 keer

Problemen bij Dommel

Berichtdoor fluppie » 27 Mar 2019, 09:04

Deze mail bij mij deze morgen:Beste *****

Met spijt in het hart moeten wij u meedelen dat na een langdurig dispuut en verschillende juridische procedures tussen Dommel/Billi en Proximus, wij de dienstverlening aan u gedwongen zullen moeten stopzetten nu zondag 31 maart omdat Proximus beslist heeft de dienstverlening aan Dommel en Billi stop te zetten. Roamingdiensten zullen vanaf nu al niet meer beschikbaar zijn. We zijn dan ook verplicht de dienstverlening aan u en uw overeenkomst met Dommel of Billi hierover op te zeggen.

Meer dan een jaar hebben wij gepoogd om samen met Proximus, die exclusief de toegang voorziet tot het kopernetwerk in België, tot een oplossing te komen waarbij wij onze klanten zouden kunnen blijven voorzien van een competitief en innovatief telecom product.

Echter zijn we in deze tocht gebotst op een stevige monopolist die zijn best doet om de toegang tot het telefoonnetwerk en bij uitbreiding de toegang tot breedband via de telefoonlijn, te beperken voor virtuele operatoren. Gedreven in onze strijd hebben we voor onze klanten alle juridische instanties en opties uitgeput, maar helaas heeft dit niet gebaat en moeten we vandaag de strijd gedwongen opgeven.

We hopen dat deze Dommel en Billi case tenminste nog kan bijdragen tot een betere bewaking van de regulering in de toekomst.

We vinden echter wel dat de Belgische telecomgebruiker een concurrentieel, goed en transparant product verdient en zijn daarom op zoek naar alternatieve toeleveranciers.
We zullen hiervoor wel enkele weken nodig hebben, voor mobiel waarschijnlijk minder.
U kan de status hiervan volgen op onze website http://www.dommel.com. Indien u graag actief op de hoogte wordt gehouden, kan u zich via deze link aanmelden.

Als u hier niet op kan of wil wachten, begrijpen we dat uiteraard en raden we u aan een ander alternatief te zoeken voor onze dienstverlening. U kan op http://www.bestetarief.be een vergelijking maken van de huidige operatoren in de markt.

De helpdesk van Dommel en Billi blijft bereikbaar via email.
Voor algemene vragen, gelieve te mailen naar [email protected].
Voor technische vragen, gelieve te mailen naar [email protected]
Verder zullen we zoveel mogelijk vragen beantwoorden op de website (FAQs).

Tot slot willen we u graag onze oprechte excuses aanbieden.

het Dommel/Billi team


Het ziet er naar uit dat ik op zoek moet naar een nieuwe gsm (gewoon)provider,alleen voor Bellen,weet iemand een intresant alternatief??

AfAX
Pro Member
Pro Member
Berichten: 349
Lid geworden op: 01 Dec 2011
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 29 keer

Re: Problemen bij Dommel

Berichtdoor AfAX » 27 Mar 2019, 09:10

Reeds een topic op http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=24&t=55075 ...

[Mod]
Om verdere versnippering te vermijden, stel ik voor om de discussie i.v.m. de stopzetting van de dienstverlening bij Dommel verder te zetten in de bovengenoemde topic

Slotje


Terug naar “Kleine / Virtuele operatoren / MVNO”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast