JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

WalterB1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 990
Lid geworden op: 22 Jan 2010
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor WalterB1 » 29 Nov 2018, 10:15

Hallo,

Bij ex-Symio , bij Dommel Freedom ..(o.a.). kon je de voice-mail functie (laten) uitzetten. Ik zit nu bij JimMobile.

Er is over het laten deactiveren van de voice-mail niets te vinden op hun website. Dus ik veronderstelde dat die dat niet willen doen. Ik heb nog bij andere gezeten waar dan niet mogelijk was. Maar ik vroeg het toch maar, via Facebook trouwens, en ja, het kan. Ze doen het. Blij verrast.

Wou ik even laten weten. Dus wil je dat uw telefoon langer dan 30 seconden kan bellen ...het kan bij Jim.

Gebruikersavatar
tommekentom
Premium Member
Premium Member
Berichten: 554
Lid geworden op: 31 Mar 2012
Twitter: MisterTommie
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 98 keer
Contact:

JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor tommekentom » 29 Nov 2018, 10:26

Op hun supportforum vind je meer informatie in verband met het instellen van de doorschakelingen.
Je kan dus de voicemail ook actief laten in hun systeem, maar de doorschakeling naar de voicemail uitzetten. Dit kan je doen via #002#.

Bron => SupportForum JimMobile
[Home] Telenet Fluo Plus + Speedboost + Play More + Telenet Incentive Plan
[Pro] iPhone X - Orange Shape Traveller
[Private] iPhone XS Max - Proximus Epic Beats + Employee Privilege Program

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 14446
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2459 keer
Recent bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 669 keer
Contact:

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor philippe_d » 29 Nov 2018, 12:22

Ik neem aan dat dit dan ook geldig is voor Mobile Vikingsklanten, die overgegaan zijn naar het nieuwe platform?
(zelfde maatschappij, zelfde platform) ?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.01, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1512
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 95 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor MarkDM » 29 Nov 2018, 12:28

Bij Mobile Vikings kon je vroeger de voicemail laten uitschakelen. Ik veronderstel dat dit zal blijven.
Voip: Edpnet/Voiptiger/Weepee met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra/Dvb-t op Xtrend met Open-Pli

WalterB1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 990
Lid geworden op: 22 Jan 2010
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor WalterB1 » 29 Nov 2018, 12:29

philippe_d schreef:Ik neem aan dat dit dan ook geldig is voor Mobile Vikingsklanten, die overgegaan zijn naar het nieuwe platform?
(zelfde maatschappij, zelfde platform) ?


Dat zou je denken. Lijkt logisch. Iets om te vragen aan MobileVikings.

Ik gebruik mijn voice-mail voor MV; alle oproepen doorschakelen met het bericht dat ze het verkeerde nummer hebben en de vraag om geen bericht achter te laten. Is een datasim.

kippewit
Plus Member
Plus Member
Berichten: 107
Lid geworden op: 24 Jul 2011
Bedankt: 3 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor kippewit » 03 Dec 2018, 08:51

Ik heb het enkele weken aan MV gevraagd omdat ik een nieuwe simkaart heb gekregen, en daar zeiden ze dat het niet meer mogelijk was de voicemail uit te schakelen. Wat ik doodergerlijk vind.

WalterB1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 990
Lid geworden op: 22 Jan 2010
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor WalterB1 » 03 Dec 2018, 09:22

kippewit schreef:Ik heb het enkele weken aan MV gevraagd omdat ik een nieuwe simkaart heb gekregen, en daar zeiden ze dat het niet meer mogelijk was de voicemail uit te schakelen. Wat ik doodergerlijk vind.


Misschien gewoon nog eens proberen? Stel de vraag via een Facebookbericht (voor zover u de vorige keer niet die vraag via dat kanaal stelde).

'Niet mogelijk' lijkt onwaarschijnlijk. De vraag is eerder of die medewerkers per hun instructies dat mogen doen. En in welke mate die medewerkers die instructies opvolgen of niet. Moedwillig of omdat ze door slechte opleiding het niet allemaal weten.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 14446
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2459 keer
Recent bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 669 keer
Contact:

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor philippe_d » 03 Dec 2018, 10:43

Volgens een recent bijgewerkt artikel op de Support site van Mobile Vikings kan het dus wel.

Meer nog, ze raden zelfs aan om je Voicemail compleet uit te schakelen voor je naar het "buitenland" vertrekt, gezien je toestel "een (betalende) verbinding maakt met de voicemailserver in België".
Ze bedoelen wellicht "buiten de Europese Unie"
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.01, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

kippewit
Plus Member
Plus Member
Berichten: 107
Lid geworden op: 24 Jul 2011
Bedankt: 3 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor kippewit » 05 Dec 2018, 19:19

Ter info: bij bijna alle supportartikels staat dat ze "enkele uren geleden" zijn bijgewerkt. Werkelijk bij bijna alles. Het uitzetten van de voicemail werkt nog steeds niet.

wquatan
Member
Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 04 Mar 2010
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor wquatan » 10 Feb 2019, 10:08

tommekentom schreef:Bron => SupportForum JimMobile


Wat was de link ? De afgekorte blijkt niet meer te werken

rmag
Pro Member
Pro Member
Berichten: 302
Lid geworden op: 29 Nov 2008
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: JimMobile : uitschakelen voice-mail kan

Berichtdoor rmag » 22 Feb 2019, 14:56

Net geprobeert op een lijn van een kenis.

Via de codes #002# , **61.. werkte het niet.
Via de call forwarding setting van de phone kon ik de voice mail wel uitschakelen.


Terug naar “Kleine / Virtuele operatoren / MVNO”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast