Pagina 1 van 1

Telenet veranderd naar Base

Geplaatst: 29 Nov 2019, 19:56
door blaatpraat
Ik ben een mobile klant bij Telenet.
Sinds deze avond staat er opeens “BASE” vermeldt ipv Telenet op mijn smartphone.

Ik weet dat Telenet Base heeft overgenomen, het hun netwerk is, maar ik had nu eerder verwacht dat Base-klanten Telenet zouden zien dan omgekeerd...

Is dan wel maar cosmetisch (denk ik althans), maar toch: is dit een fout, is dit iets dat permanent is, iemand die het weet?

Re: Telenet veranderd naar Base

Geplaatst: 29 Nov 2019, 20:55
door TheCeet
Vraag het zelf aan Telenet? Daar zullen ze het beter weten dan hier vermoed ik :)

Re: Telenet veranderd naar Base

Geplaatst: 30 Nov 2019, 11:38
door Rke
Toevallig effe zonder netwerk gezeten? De zeldzame keer dat dat bij mij voorvalt, kan het ook al eens zijn dat ik BASE zie i.p.v. Telenet!
Een herstart van mijn gsm zorgt dan weer voor de Telenet naam!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Re: Telenet veranderd naar Base

Geplaatst: 30 Nov 2019, 16:53
door JAMIN001
Heb dit ook paar keren meegemaakt, niks aan de hand!
Telenet gebruikt hun Base netwerk dusja

Re: Telenet veranderd naar Base

Geplaatst: 06 Dec 2019, 15:00
door Geert2800
Ik heb met Telenet gebeld en daar zeggen ze dat het nog 2 verschillende bedrijven zijn en dat klanten van Telenet mobiel nog altijd bij hen zijn en die van Base blijven daar.