Fritz repeater als access point inrichten

Jack Daniels
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 7437
Lid geworden op: 06 Jul 2008
Locatie: Dendermonde
Bedankt: 714 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 355 keer

Fritz repeater als access point inrichten

Berichtdoor Jack Daniels » 20 Nov 2020, 13:22

Ik word er gek van. Repeater als LAN bridge geconfigureerd, alles volgens het boekje gedaan. Met ethernet kabel verbonden en wifi uitgeschakeld op de Fritzbox. LAN poorten van de Fritzbox staan op gigabit snelheid. Die repeater doet helemaal niks, kan geen verbinding maken met mijn randapparatuur. Bovendien zie ik in de fritzbox staan dat de netwerksnelheid slechts 100 mbps is. Help. Want ik zou graag, door de vele wifi problemen met de fritzbox, een access point gebruiken om alles draadloos mee te verbinden. Maar ik doe waarschijnlijk iets verkeerd. Vermoedelijk in de fritzbox een verkeerde instelling.
Edit: Man, Man, Man wat een gedoe. Repeater van de stroom verwijderd, even gewacht en weer ingeplugd. Wat zie ik nu staan: LAN 1 gigabit... Als dat niet om zot te worden is dan weet ik het ook niet meer. Nu nog de repeater zo ingesteld krijgen dat mijn andere repeaters en wifi toestellen verbinding maken met die repeater.
Edit2: ontdekt dat je die krengen in cascade moet schakelen. Echter 1 repeater wil maar niet in de mesh opgenomen worden ondanks meerdere pogingen. Iemand een tip?
MacMini - Vu+ Zero - Fritz!Box 6890LTE + VoIP - 12x Sunpower 318 zonnepanelen

Terug naar “Netwerken en Security”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten