Aansluiting, kost?

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3606
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 194 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 377 keer
Contact:

Aansluiting, kost?

Berichtdoor devilkin » 02 Aug 2019, 18:42

Gezien mijn leuke telenet ervaring ben ik eens serieus aan het kijken naar wat het zou kosten om proximus binnen te halen.

Er is geen koper aanwezig in huis, wel een wacht buis tot op de rooilijn.

Iemand enig idee wat de kost zou zijn voor aansluiting? Iemand hier in de straat die bij proximus werkt zei dat graafwerken ed volledig voor rekening van proximus zouden zijn, kan dit kloppen?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Telenet All-Internet & TV -- using CV8560E & OPNsense on PCEngines APU2E4
Proximus & Mobile Vikings -- Using OnePlus 8 Pro (ROM: Stock)

blaatpraat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1122
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: Aansluiting, kost?

Berichtdoor blaatpraat » 02 Aug 2019, 19:12

Graafwerken op openbaar domein zijn normaal voor Proximus.
Graafwerken op jouw domein zijn normaal voor jou.
Je hebt al een wachtbuis, dus geen graafwerken meer nodig op jouw domein.

Ik kan hooguit de kost van een koperdraad bedenken, die door je wachtbuis gestoken zal worden.

edit: eens gekeken op de site van Px:
https://www.proximus.be/nl/id_cr_buildi ... ouwen.html

Kostprijs is 90 euro zo te zien.

Edit 2: die 90 euro is enkel te betalen als je een aanleg doet om een aansluiting te hebben.
Wil je effectief klant worden, dan vervalt die kost, en betaalt Px inderdaad alles (op de graafwerken na, die jij dus al hebt laten uitvoeren).

Grigri
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 25 Mar 2012
Bedankt: 32 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Aansluiting, kost?

Berichtdoor Grigri » 02 Aug 2019, 19:16

Je kan je laten aansluiten bij Proximus en enkele maanden later overstappen naar Edpnet, dan is je aansluitkost binnen enkele maanden terugbetaald... Dit blijft combineerbaar met Telenet TV met een kaartje :lol:

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3606
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 194 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 377 keer
Contact:

Re: Aansluiting, kost?

Berichtdoor devilkin » 02 Aug 2019, 19:19

Thanks!

Nu nog eens beslissen of het proximus wordt of orange.

Sent from my Lenovo TB-X304F using Tapatalk
Telenet All-Internet & TV -- using CV8560E & OPNsense on PCEngines APU2E4
Proximus & Mobile Vikings -- Using OnePlus 8 Pro (ROM: Stock)

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3606
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 194 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 377 keer
Contact:

Re: RE: Re: Aansluiting, kost?

Berichtdoor devilkin » 02 Aug 2019, 19:22

Grigri schreef:Je kan je laten aansluiten bij Proximus en enkele maanden later overstappen naar Edpnet, dan is je aansluitkost binnen enkele maanden terugbetaald... Dit blijft combineerbaar met Telenet TV met een kaartje
Gezien de korting die ik krijg via werkgever bij proximus is de meerwaarde miniem van dat op te splitsen, lijkt me.

Sent from my Lenovo TB-X304F using Tapatalk
Telenet All-Internet & TV -- using CV8560E & OPNsense on PCEngines APU2E4
Proximus & Mobile Vikings -- Using OnePlus 8 Pro (ROM: Stock)


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten