Bbox3 Sagem Tool

dbiphoner
Plus Member
Plus Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 26 Okt 2010
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor dbiphoner » 16 Dec 2015, 10:04

Zou de cap van 5 mbit/s er af zijn? Heb een comfort pack en bij iedere speedtest komt ik nu tussen de 5 en de 6 terecht? Waarschijnlijk naar 6 gebracht?


Afbeelding

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3383
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Patje » 16 Dec 2015, 10:29

Ja na een modem reboot net getest, ook 6 Mbps up met Comfort, ik zit wel in zone 2 zonder vec op een 50 Mbps profiel

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Patje op 16 Dec 2015, 11:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. SSD 500 GB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
AfbeeldingAfbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15811
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2792 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 761 keer
Contact:

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor philippe_d » 16 Dec 2015, 10:45

dbiphoner schreef:Zou de cap van 5 mbit/s er af zijn? Heb een comfort pack en bij iedere speedtest komt ik nu tussen de 5 en de 6 terecht? Waarschijnlijk naar 6 gebracht?

Misschien heeft Proximus, samen de wijzigingen van vorig weekend (vectoring upload, vectoring zone 3) ook de nieuwe snelheden reeds geactiveerd?

Start: 60/4, Comfort: 100/6, Maxi: 100/8
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3018
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor AndRo555 » 16 Dec 2015, 11:04

Dan is dat hier toch nog niet zo:

Afbeelding

70/10 DLM profiel + Internet maxi. Upload zou dus richting de 8 moeten gaan.

dbiphoner
Plus Member
Plus Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 26 Okt 2010
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor dbiphoner » 16 Dec 2015, 11:19

Nog vergeten te vermelden dat ik sync op een 85/15 met vectoring en DLM actief.

Hopelijk raak ik nog aan de 100... Upload blijft stabiel

Afbeelding

jantje81
Premium Member
Premium Member
Berichten: 532
Lid geworden op: 18 Apr 2009
Bedankt: 69 keer
Uitgedeelde bedankjes: 117 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor jantje81 » 16 Dec 2015, 14:33

jantje81 schreef:Afbeelding

Nu ook DLM verhoging op de upload gekregen (vectoring zone 2):
Afbeelding
EDPnet VDSL XL 100/30 (Vectoring zone 2 DLM 100/30)
Canal Digitaal BasisHD + NL Ziet + VTM Go + VRT Nu
Mobile Vikings prepaid 15 (focus: data)
OVH VOIP + EDPnet VOIP

iRockabizzydilly
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 27 Jun 2013
Bedankt: 172 keer
Uitgedeelde bedankjes: 592 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor iRockabizzydilly » 16 Dec 2015, 15:05

Bij m'n schoonouders wordt er nu toch ook 5.8Mbit gehaald op een Internet Comfort (Office&Go). 't Moet zijn dat er (in fases?) inderdaad reeds verhogingen worden doorgevoerd.

Afbeelding
test nota bene over 2.4GHz Wifi, of om maar te zeggen hoe goed die Asus RT-AC68U is (40MHz uiteraard, maar toch).

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15811
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2792 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 761 keer
Contact:

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor philippe_d » 16 Dec 2015, 16:07

iRockabizzydilly schreef:'t Moet zijn dat er (in fases?) inderdaad reeds verhogingen worden doorgevoerd.

Ik denk niet dat zoiets gefaseerd uitgevoerd wordt. Dat zal bij iedereen gelijktijdig gebeurd zijn, neem ik aan.
Maar.... gezien zo'n cap op het niveau van de PPPoE verbinding gebeurt, zal je de verhoging pas merken bij een volgende PPPoE reconnect. En sedert de geforceerde (96u) reconnects verdwenen zijn, kan zo'n PPPoE sessie nu weken/maanden duren.

Je zal dus eventjes moeten "reconnecten" als je de verhoging wil zien.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

daffeh
Plus Member
Plus Member
Berichten: 116
Lid geworden op: 29 Jan 2007
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor daffeh » 16 Dec 2015, 16:28

kunt ge eigenlijk met een fritzbox zien of er DLM actief is op uw lijn?

iRockabizzydilly
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 27 Jun 2013
Bedankt: 172 keer
Uitgedeelde bedankjes: 592 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor iRockabizzydilly » 16 Dec 2015, 16:36

philippe_d schreef:
iRockabizzydilly schreef:'t Moet zijn dat er (in fases?) inderdaad reeds verhogingen worden doorgevoerd.

Ik denk niet dat zoiets gefaseerd uitgevoerd wordt. Dat zal bij iedereen gelijktijdig gebeurd zijn, neem ik aan.
Maar.... gezien zo'n cap op het niveau van de PPPoE verbinding gebeurt, zal je de verhoging pas merken bij een volgende PPPoE reconnect. En sedert de geforceerde (96u) reconnects verdwenen zijn, kan zo'n PPPoE sessie nu weken/maanden duren.

Je zal dus eventjes moeten "reconnecten" als je de verhoging wil zien.


Ik ging er -misschien ten onrechte- vanuit dat Andro555 dit had gedaan zonder resultaat (met een ander product, misschien hierdoor?).

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3018
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor AndRo555 » 16 Dec 2015, 16:37

Hehe, net PPPoE reconnect gedaan:

Tadaa:
Afbeelding

Geen 8Mbps, maar toch beduidend meer. Boven de 5.7 a 5.8Mbps was nog nooit gelukt. (internet Maxi btw)

Vectoring zou mooi zijn, maar het is er hier nog niet. (+-230m dus 100/20 zit er dik in)

EDIT: Upload heeft wel wat nodig om op gang te komen (zie rechts):
Screenshot 2015-12-16 16.40.07.png
Laatst gewijzigd door AndRo555 op 16 Dec 2015, 16:46, 1 keer totaal gewijzigd.

Waterboy
Pro Member
Pro Member
Berichten: 426
Lid geworden op: 30 Apr 2007
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Waterboy » 16 Dec 2015, 16:45

Net ook een PPPoE reconnect gedaan.
Nu met een start abbo

Afbeelding

FRDDP
Pro Member
Pro Member
Berichten: 323
Lid geworden op: 25 Aug 2015
Bedankt: 26 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor FRDDP » 16 Dec 2015, 17:04

Afbeelding
Internet Maxi. De uploadissues (dit is een best case resultaat - zie: viewtopic.php?f=55&t=46274) blijven zich toch nog steeds manifesteren :(.

diederik
Premium Member
Premium Member
Berichten: 467
Lid geworden op: 12 Feb 2009
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor diederik » 16 Dec 2015, 17:12

Hoe doe je een pppoe reconnect ?

Waterboy
Pro Member
Pro Member
Berichten: 426
Lid geworden op: 30 Apr 2007
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Waterboy » 16 Dec 2015, 17:37

Via het menu van de modem,of de modem even zonder spanning zetten.

iRockabizzydilly
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 27 Jun 2013
Bedankt: 172 keer
Uitgedeelde bedankjes: 592 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor iRockabizzydilly » 16 Dec 2015, 22:05

Afbeelding

Gebruikersavatar
Zorba
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 808
Lid geworden op: 08 Nov 2010
Bedankt: 49 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Zorba » 16 Dec 2015, 23:20

Mooie snelheden toch, hier konden we enkele jaren geleden alleen maar van dromen bij Belgacom!

dejean
Pro Member
Pro Member
Berichten: 389
Lid geworden op: 25 Jan 2006
Locatie: Kapelle op den Bos
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor dejean » 16 Dec 2015, 23:45

niet slecht voor een start abonnementje, meer moet dat niet zijn !!
Afbeelding

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1504
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 115 keer
Uitgedeelde bedankjes: 99 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor fvhbrugge » 17 Dec 2015, 00:45

Test over wifi 5GHz eigen router, abo Maxi en Bbox2
Afbeelding

Zalm
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 Jun 2015
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Zalm » 17 Dec 2015, 11:07

Leuk! test is met kabel, zone 1 en BBox 3. Abo is Internet overal Maxi

Afbeelding

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1504
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 115 keer
Uitgedeelde bedankjes: 99 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor fvhbrugge » 17 Dec 2015, 21:26

Afbeelding

Maxi internet ... op bb2 een freaky - foutieve test

nadien weer normale testen
Afbeelding

Downstream line rate 69992 kbps VDSL Version Firmware-VTU-R:9.5.7.13IK105012 Time Nov 18 2014, 20:09:20
Upstream line rate 10000 kbps
Downstream Training Margin 9.2 dB

sam288
Starter
Starter
Berichten: 20
Lid geworden op: 07 Sep 2011
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor sam288 » 19 Dec 2015, 11:28

Internet comfort, net op 100/20 profiel

Afbeelding

Code: Selecteer alles

B-Box 3 Sagem Tool v0.11.0
--------------------------
Device:                        B-Box 3 Sagem

Downstream current bit rate:   99 999 kbps
Upstream current bit rate:     20 000 kbps

Downstream max bit rate:       129 093 kbps
Upstream max bit rate:         32 560 kbps

Downstream attenuation:        8,8 dB

Downstream noise margin:       17,8 dB
Upstream noise margin:         13,7 dB

DSL standard:                  VDSL2
VDSL2 profile:                 17a
Vectoring:                     yes
Proximus profile:              unknown
DLM:                           yes
Repair:                        no
Distance (estimated):          163 m

pyro85
Plus Member
Plus Member
Berichten: 195
Lid geworden op: 23 Nov 2014
Bedankt: 125 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor pyro85 » 19 Dec 2015, 14:04

Zorba schreef:Mooie snelheden toch, hier konden we enkele jaren geleden alleen maar van dromen bij Belgacom!
Kan zelfs nog mooier, in Nederland gaat men al naar 120mbps :)
Aan de resultaten te zien kunnen onze Belgische lijnen in zone 1 dit ook wel aan.

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5089
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 241 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 329 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor wied » 19 Dec 2015, 14:25

internet start, en meer moet dat niet zijn...
Bijlagen
4928570398.png
4928570398.png (32.04 KiB) 4353 keer bekeken
PX Internet Start, FVD/OVH+Tempo Easy, Scarlet Red, Netflix/Disney+, Astra 1&2 FTA

Erick
Starter
Starter
Berichten: 10
Lid geworden op: 30 Sep 2013

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Erick » 21 Dec 2015, 16:31

Hallo,

heeft iemand een idee op welke profiel met vectoring/DLM zit ik of er iets mis met mijn lijn? Sinds 1 maand zit ik op 30/6 , ik heb een bbox3 tussen maar het is niet verbeterd.
Bedankt! (mijn ROP heeft een broadcom en proximus testlijn zegt:

Uw internetabonnement Internet Overal Maxi
Piekuren tussen 19 u en 23 u :
Max.: 91,7 Mbps download - 5,7 Mbps upload
Min.: 62,0 Mbps download - 5,7 Mbps upload

Code: Selecteer alles

B-Box 3 Sagem Tool v0.11.0
--------------------------
Device:                        B-Box 3 Sagem

Downstream current bit rate:   30,063 kbps
Upstream current bit rate:     10,064 kbps

Downstream max bit rate:       82,962 kbps
Upstream max bit rate:         29,068 kbps

Downstream attenuation:        8.0 dB

Downstream noise margin:       25.8 dB
Upstream noise margin:         18.0 dB

DSL standard:                  VDSL2
VDSL2 profile:                 17a
Vectoring:                     no
Proximus profile:              LP056
DLM:                           no
Repair:                        no
Distance (estimated):          140 m

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3018
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor AndRo555 » 21 Dec 2015, 22:52

Er is in ieder geval iets niet pluis, want de resultaten de Proximus test zeggen dat je vrij dicht zit (zone 1) en dus als basis een 70/10 profiel zou moeten hebben . (met DLM tot 100/20)
Maar je haalbare 82Mbps op je lijn is vrij (zeer) laag voor verctoring op die afstand. + 30/10 is een basisprofiel zonder vectoring.

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3383
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Patje » 21 Dec 2015, 23:04

Je zit op een gewoon Vdsl2 provisioning profiel 30 Mbps in zone 1 en met DLM kan het tot 70 Mbps.
Uw vectoring is vermoedelijk nog niet geactiveerd, best eens bellen naar de lijntest of voor het zekere naar px
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. SSD 500 GB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
AfbeeldingAfbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

Marsmillo
Member
Member
Berichten: 79
Lid geworden op: 16 Jul 2009
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Marsmillo » 22 Dec 2015, 16:35

Bummer, net modem moeten gaan wisselen (van BBox 2 naar BBox 3) maar kreeg een Technicolor mee. Volgens persoon in de winkel waar ik de omruiling deed hebben ze geen Sagem's meer... Zullen hoop ik toch wat mensen dieper gaan spitten in de Technicolor om achterdeurtje te vinden in admin of expert menu... heb nu totaal geen zicht meer op mijn lijn.

Speedtestje, enige wat ik nog kan doen momenteel

- Download: 64.28 Mb/s (AVG : 63.91 Mb/s)
- Upload: 7.84 Mb/s (AVG : 5.77 Mb/s)
- Latency: 13 ms (Jitter : 2 ms) (AVG : 13 ms)

Server: Roubaix, Nord-Pas-de-Calais - FR 10 Gb/s OVH.com
Test via: nperf.com
*-*

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3383
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 75 keer
Uitgedeelde bedankjes: 172 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Patje » 22 Dec 2015, 17:27

Dat zijn allemaal verkoops praatjes we hebben geen Sagems meer, ik weet dat zelfs bij mensen die nu onlangs klant geworden zijn (zelfs bij mijn ouders waar ze enkel TV en telefoon hebben!) hebben ze een sagem gezet.... Blijkbaar als je er ene vraagt zeggen ze dat er geen meer zijn, vraag je niet achter een sagem heb je soms ene mee.
PS: Ik heb ook een Technicolor (na een sagem modem ruil) en ik vermoed dat deze T wat stabieler zijn dan een sagem. mja je weet zo niks meer qua lijnstats...
Laatst gewijzigd door Patje op 22 Dec 2015, 18:04, 2 keer totaal gewijzigd.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. SSD 500 GB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @Proximus FlexPack
AfbeeldingAfbeelding
*B-Box3V+ Speedtest https://www.speedtest.net/result/9814493578

Marsmillo
Member
Member
Berichten: 79
Lid geworden op: 16 Jul 2009
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Marsmillo » 22 Dec 2015, 17:56

Kan wel zijn, maar ik heb toch mooi geen meegehad... Geen idee hoe ik aan eentje zou moeten geraken nu.
*-*

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Lord Utopia » 22 Dec 2015, 20:37

Bbox is Bbox in het systeem. De enigen die expliciet een Sagem willen, zijn de userbasers hier; eigenlijk is er quasi geen verschil tussen de twee.

Gebruikersavatar
Fallschirmjaeger
Premium Member
Premium Member
Berichten: 552
Lid geworden op: 07 Mei 2011
Bedankt: 58 keer
Uitgedeelde bedankjes: 18 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Fallschirmjaeger » 22 Dec 2015, 20:53

Ik geraakte niet online bij een Technicolor met mijn consoles. PS3, PS4, PS Vita, Xbox One en Xbox 360 gaven allemaal ofwel foutmeldingen ofwel nat miserie. Bovendien was het onmogelijk om poorten open te zetten. Bij de Sagem werkte alles vanaf het begin zonder dat ik aan mijn poorten moest prutsen. Dus voor mij is er wel degelijk een verschil tussen de 2.

Kan wel zijn dat het ondertussen veel veranderd is op bij de Technicolor, maar ga het toch niet riskeren om hem terug aan te sluiten om het uit te proberen.

SpecialK
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1080
Lid geworden op: 22 Mei 2013
Bedankt: 80 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor SpecialK » 23 Dec 2015, 00:04

Fallschirmjaeger schreef:Bovendien was het onmogelijk om poorten open te zetten.

Poorten forwarden werkt (ondertussen?) wel degelijk correct op een Technicolor.
Als je een Sagem meekrijgt is de kans wel reëel dat je een v2 krijgt (met AC-wifi) terwijl ik nog geen Technicolor's met AC-wifi gezien heb.

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor Lord Utopia » 23 Dec 2015, 01:32

Ik heb een Technicolor B-box 3 met AC-wifi.

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3018
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor AndRo555 » 23 Dec 2015, 10:08

De TV bridges zijn ook van Technicolor, en daar zijn ook ac varianten van.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4279
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 276 keer
Uitgedeelde bedankjes: 101 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor jackho » 23 Dec 2015, 14:30

Ik heb ooit gehoord van een Proximus medewerker dat er één universele software ging uitkomen
voor alle bestaande BBOX3 modem/routers, maar kan dat eigenlijk wel ?

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 553
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 71 keer
Uitgedeelde bedankjes: 52 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor JoskeVermeulen » 23 Dec 2015, 16:21

Dat is perfect mogelijk, op software niveau kan alles visueel identiek zijn en de kernel zal dan bepalen hoe de signalen om te zetten van de verschillende hardware naar een gelijkaardig niveau dat kan gebruikt worden in de software. Functies die sommigen niet hebben zoals bv het beheren van AC kunnen in dit proces worden uitgeschakeld.

Maar of dit al hun geld en tijd waard is weet ik niet aangezien momenteel alles functioneert zoals het hoort (denk ik).
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

flupke19
Pro Member
Pro Member
Berichten: 440
Lid geworden op: 23 Mei 2013
Bedankt: 97 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor flupke19 » 25 Dec 2015, 16:13

jackho schreef:Ik heb ooit gehoord van een Proximus medewerker dat er één universele software ging uitkomen
voor alle bestaande BBOX3 modem/routers, maar kan dat eigenlijk wel ?


die Proximus medewerker is gewoon fout. Technicolor en Sagemcom zijn twee onafhankelijke firma's en die gaan zeker niet hun SW's met elkaar zitten uitwisselen.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4279
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 276 keer
Uitgedeelde bedankjes: 101 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor jackho » 25 Dec 2015, 16:49

Dat was inderdaad wat ik niet goed begreep ofwel bedoelde hij dan dezelfde voor de verschillende technicolor types en dezelfde voor sagemcom types.

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3018
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Bbox3 Sagem Tool

Berichtdoor AndRo555 » 26 Dec 2015, 00:05

flupke19 schreef:
jackho schreef:Ik heb ooit gehoord van een Proximus medewerker dat er één universele software ging uitkomen
voor alle bestaande BBOX3 modem/routers, maar kan dat eigenlijk wel ?


die Proximus medewerker is gewoon fout. Technicolor en Sagemcom zijn twee onafhankelijke firma's en die gaan zeker niet hun SW's met elkaar zitten uitwisselen.


Universele software in jip en janneke taal kan ook gewoon betekenen zelfde interface en mogelijkheden. Uiteindelijk zal het de gemiddelde Proximus klant worst wezen of die een Sagem of Technicolor heeft.
Laatst gewijzigd door AndRo555 op 26 Dec 2015, 12:10, 1 keer totaal gewijzigd.


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten