Macro om gratis volumepacks bij te kopen

blondie2001
Pro Member
Pro Member
Berichten: 262
Lid geworden op: 24 Sep 2005
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor blondie2001 » 02 Feb 2013, 14:31

Zelf even opnemen is nog het makkelijkste ...

Kent er iemand echter een soortgelijke extension voor chrome? Ik gebruik firefox normaal niet en vindt het zonde om enkel hiervoor plaats op men ssd te verspillen.

edit: Na 15 seconden zoekwerk blijkt dat zelfde extensie bestaat voor chrome ... en dat zelfde scripts onder beide browsers draaien ...

Gebruikersavatar
poohbeer
Pro Member
Pro Member
Berichten: 321
Lid geworden op: 23 Mei 2005
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor poohbeer » 14 Mei 2013, 20:34

toch maar beetje oppassen..
JA, het heeft mijn 500GB gedoneerd maar tegelijk ook al het andere bij mijn abbonement bijgevoegd..

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 14 Mei 2013, 21:30

het veiligste lijkt me om de macro zelf opnieuw te "programmeren". Dit is heel eenvoudig, 5-tal minutjes werk en een beetje leren hoe het programmaatje voor macro's werkt.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5732
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 290 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 22 Mei 2013, 13:59

werkt dit programma nog ?
ik krijg altijd

Sorry

Wegens technische problemen is deze dienst momenteel niet beschikbaar. Gelieve later opnieuw te proberen. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5732
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 290 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 22 Mei 2013, 20:36

nu krijg ik


RuntimeError: element SPAN specified by CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Volgende was not found, line: 4 (Error code: -921)
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15768
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 543 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 466 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor meon » 22 Mei 2013, 20:45

Ik heb helemaal in iMacros niks geprogrammeerd, gewoon de flow eens doorlopen en opgenomen, daarna 50x laten replay'en.
Heb nu 1 TB aan extra volume gekocht :)
Let wel: is een dikke maand geleden of zo, misschien dat de e-Services momenteel te onstabiel/traag zijn om zo'n macro te kunnen volgen.

bramvandeperre
Starter
Starter
Berichten: 14
Lid geworden op: 28 Feb 2011
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor bramvandeperre » 26 Mei 2013, 23:46

Ik heb zelf 2 weken geleden de macro opgenomen en uitgevoerd, had 6,6TB aan data "gekocht" (kuch). Werkte perfect, ook met als snelheid "snel" ingesteld.

Daar schiet nu nog wel maar 5,4TB van over maarja :-) better safe than sorry :-P

TOC
Starter
Starter
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Sep 2013

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor TOC » 20 Sep 2013, 18:30

Bedankt voor deze macro!!

Vraagje wel. Ik zou graag het inloggen op e-services ook laten doen door de macro. Zou dit gaan? Ik weet, niet echt superveilig aangezien inlog gegevens in de iim file zitten maar daar zit ik niet echt mee in. Maar ben niet gekend met schrijven van macro's...

Zou iemand mij de lijn code kunnen geven om dit te doen?

Super bedankt alvast!

Greets

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 20 Sep 2013, 18:46

Je kan normaal gezien de macro 'opnemen' terwijl je het doet dat is het gemakkelijkste.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Donrest
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 Jan 2014

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Donrest » 20 Jan 2014, 19:22

Ik had dit ook eens gedaan, met mijn slaperige kop. En toen had BGC wat veranderd en had ik opeens 'norton antivirus' gekocht :lol:

Dus ik neem maar elke keer gewoon de macro opnieuw op, en speel hem dan af. Dat is het veiligst om niet de klantendienst te moeten bellen.

Gebruikersavatar
poohbeer
Pro Member
Pro Member
Berichten: 321
Lid geworden op: 23 Mei 2005
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor poohbeer » 04 Mar 2014, 17:45

en als je met 400 TB volume eens de support nodig hebt dan gaan ze daar ook over zeuren..
Gaven gelukkig wel vrij snel toe dat mijn volume niet veel met het probleem te maken had.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2257 keer
Recent bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 624 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor philippe_d » 26 Jun 2014, 09:28

Volgens een post op het Franstalig Forum Unlimited Volume Pack 20 GB limité à 80 Gb/jour ? is er een limiet van 80GB per dag om bijkomende volumepacks aan te kopen.

Iemand hier met dezelfde ervaring?
Is dit een recente wijziging?
Hopelijk geen begin van volumebeperkingen bij Belgacom? :-( .
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Proximus B-box3 + Fritz!Box 7590 int, FW 07.00, met PPPoE.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 26 Jun 2014, 10:16

Even nagevraagd voor jou : is blijkbaar al een jaar zo? Al was het eerst 100GB/dag. Had er ook nog nooit van gehoord...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2257 keer
Recent bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 624 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor philippe_d » 26 Jun 2014, 11:27

Die macro laten draaien heeft dus niet veel zin meer, je kan maar 4 aankopen van 20GB per dag meer doen.
Maar dat wil dan ook zeggen dat op de Belgacom abbo's een hard limiet staat van 2.4 TB extra (maar dan moet je dagelijks 4 aankopen doen).

Ik heb er zelf geen last van, ik kom ruimschoots toe met mijn maandelijkse volume limiet.
En blijkbaar hebben anderen er ook geen last van, als dat al één jaar zo is, en niemand het gemerkt heeft :-D .
Nog eens een bewijs dat de meesten toch toekomen met hun volume limieten???
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Proximus B-box3 + Fritz!Box 7590 int, FW 07.00, met PPPoE.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 26 Jun 2014, 12:00

Tuurlijk. Als je naast 500GB ook nog 80GB per dag nodig hebt dan is dit geen normaal verbruik meer hé :-)
Overigens : wie destijds honderden TB's heeft gekocht via de macro (bvb met een Maxi) en daarna terugschakelde naar een Start blijft deze GB's behouden! Was een kleine truc destijds : die macro laten lopen en na één maand schakel je terug. Kostprijs : 5 euro :)

Hieronder even een vergelijking van wat we doen als dataverkeer thuis, bij mijn ouders, ouders van vriendin, broer vriendin en op het werk (met 14 computers). Bij ons is het hoger wegens gebruik Bhaalu. Voor de rest lijken deze mij vrij gemiddeld (cijfers direct uit routerboard, tussen haakjes staat de uptime van het routerboard, dus op hoeveel dagen er hoeveel dataverkeer is gebeurd).

Thuis (13 dagen) : 37.2GB down, 2.3GB up
Ouders (13 dagen) : 15.1GB down, 0.8GB up
Ouders vriendin (13 dagen) : 15GB down, 0.6GB up
Broer vriendin (13 dagen) : 26GB down, 1.2GB up
Werk (38 dagen) : 137GB down, 15GB up
Laatst gewijzigd door krisken op 26 Jun 2014, 12:14, 1 keer totaal gewijzigd.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 26 Jun 2014, 12:13

philippe_d schreef:Nog eens een bewijs dat de meesten toch toekomen met hun volume limieten???

Heb je nog andere "bewijzen"?? :lol: :lol: :lol:

Zoals men op het Franstalige forum kan lezen zijn er mensen die indertijd tientallen TB aan "gratis volumepacks" hebben aangekocht.
Die mensen zijn daar allicht nog niet doorheen. Maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Wél dat het, voorlopig, voor hen geen probleem is.

Afin, ja, ik heb indertijd ook tientallen TB aan gratis volumepacks "gekocht aan nul euro".
Ik ben er ook nog niet doorheen. En aan het huidige tempo van ongeveer 1 TB/maand gaat dat ook nog even duren. :wink:
Maar er gaat een tijd komen dat ik doorheen mijn (ruime) voorraad zit...
Misschien moet ik er toch eens werk van maken om een cronjob te draaien om mijn voorraad "op peil" te houden. :mrgreen:

Maar allicht heeft Belgacom ook gezien dat er benevens grootverbruikers ook mensen zijn die "in het groot" gratis volumepacks aankopen...
Mocht dit een te verwaarlozen groep(je) zijn zonder enige (financiële) impact van betekenis, dan zou Belgacom zich hier allicht niet gaan op focussen.
Er moet toch íets zijn dat Belgacom heeft doen besluiten om een harde limiet in te stellen. Denk ik zo.

Bovendien is het heden ook zo dat verworven gratis volumepacks niet zomaar meer behouden blijven indien je naar een andere abonnementsvorm overgaat. Een harde reset van een zéér ruime voorraad gratis volumepacks is zomaar mogelijk...

Een vraag die ik mij wel stel is of dat mensen die een "volumepack unlimited" @ 7.5€/maand betalen ook geconfronteerd worden met deze limiet?

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5732
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 290 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 26 Jun 2014, 17:13

net 10 packs gekocht zonder problemen
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 26 Jun 2014, 17:25

Wat voor abo heb je?

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

VOiD
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2289
Lid geworden op: 10 Jan 2006
Locatie: Herent
Bedankt: 206 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor VOiD » 26 Jun 2014, 17:45

Hier ook 6 stuks gekocht zonder enig probleem.
Internet & TV: Belgacom Comfort Pack - Netflix
Telefonie: Weepee - OVH - Rebvoice
GSM: Proximus

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 26 Jun 2014, 17:53

Welke abo's hebben jullie? Vraag me af of ze t bij BGC zelf nog weten. Als je ze belt : "dat klopt mijnheer, dat is al een jaar zo" en nu kan iedereen hier plots meer dan 4 kopen....grmbl

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5732
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 290 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 26 Jun 2014, 18:44

ik heb een maxi
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

VOiD
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2289
Lid geworden op: 10 Jan 2006
Locatie: Herent
Bedankt: 206 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor VOiD » 26 Jun 2014, 20:10

Pack comfort hier.
Internet & TV: Belgacom Comfort Pack - Netflix
Telefonie: Weepee - OVH - Rebvoice
GSM: Proximus

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6249
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 465 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 316 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor heist_175 » 26 Jun 2014, 21:11

Recent (maart ofzo) ook voor iemand een batterij packs bijgekocht, op een maxi abonnement.
Hij staat nu nog op iets meer dan 1TB...

stijnkoppelmans
Member
Member
Berichten: 91
Lid geworden op: 02 Jun 2014
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor stijnkoppelmans » 26 Jun 2014, 22:14

Dus als ik het goed begrijp, is het een keer een activatiekost van €5 en daarna kun je ongelimiteerd toevoegen? Ook bij start abonnement?

butskristof
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1237
Lid geworden op: 19 Dec 2011
Locatie: Heist-op-den-Berg
Bedankt: 75 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 475 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor butskristof » 28 Jun 2014, 23:54

Hier ook op mijn Maxi net vijf packs bijgekocht zonder problemen..
 MacBook Pro 15" (2017)  MacBook Pro 13" (Mid 2015)  iPhone XS  iPad Air 2  Watch Series 3

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor AndRo555 » 29 Jun 2014, 00:11

philippe_d schreef:Die macro laten draaien heeft dus niet veel zin meer, je kan maar 4 aankopen van 20GB per dag meer doen.
Maar dat wil dan ook zeggen dat op de Belgacom abbo's een hard limiet staat van 2.4 TB extra (maar dan moet je dagelijks 4 aankopen doen).

Ik heb er zelf geen last van, ik kom ruimschoots toe met mijn maandelijkse volume limiet.
En blijkbaar hebben anderen er ook geen last van, als dat al één jaar zo is, en niemand het gemerkt heeft :-D .
Nog eens een bewijs dat de meesten toch toekomen met hun volume limieten???



Tss, met 2.4TB komt het gros hier wel toe, piekverbruik meegerekend. Met 100GB echter niet. Om 2TB+ te doen moet je al serieus wat moeite doen, downloaden om te downloaden of een server hebben draaien.

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1582
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 87 keer
Uitgedeelde bedankjes: 249 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor fryelectro » 23 Jul 2014, 13:10

butskristof schreef:Hier ook op mijn Maxi net vijf packs bijgekocht zonder problemen..


affirmatief, scriptje werkt nog steeds uitmuntend :)
Proximus Office&Go Maxi - 100/20 profile (70/10 vectoring + DLM) - Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

Gebruikersavatar
Gerd
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 25 Feb 2009
Locatie: Antwerpen 2020, Kiel

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Gerd » 24 Nov 2014, 11:33

Deze macro werkt voor mij (delays ingebouwd waar het vastliep)

Wel nog je eigen buildnummer (lijn1, ZET_HIER_JE_BUILDNUMMER;van IMacros; doe even een Record om bovenaan je eigen buildnummer terug te vinden) en abonummer (lijn 4, ZET_HIER_HET_ABONUMMER_VAN_BELGACOM_fdxxxxxx; bijvoorbeeld fd123456) ingeven.

Het forum voegt hieronder in lijn 4 drie keer een ENTER toe en splitst het normaal gezien aaneengesloten commando. Verwijder deze zodat de zin zonder tussenliggende spatie of enter aan elkaar hangt waneer je het in iMacros copieert.

In het eindproduct in iMacros moeten alle rode commentaren van mij verwijderd of ingevuld zijn.

-------------------------
VERSION BUILD=ZET_HIER_JE_BUILDNUMMER RECORDER=CR
SET !REPLAYSPEED SLOW
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts?VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIEcategory=INTERNET&subcategory=FIXED_INTERNET
VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIE&packReferenceId=1089090
VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIE&product=ZET_HIER_HET_ABONUMMER_VAN_BELGACOM_fdxxxxxx
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Available
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Unlimited<SP>volume<SP>Pack<SP>20GB<SP>free<SP>subscription
TAG POS=6 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Order
WAIT SECONDS=10
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Next
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:orderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Confirm
WAIT SECONDS=10
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Continue
-------------------------

Mocht het iemand verder helpen :beerchug: :)
Laatst gewijzigd door TiTanium op 30 Nov 2014, 00:07, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Rood voorbehouden UBCrew!
Arch Linux

pengocha
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 27
Lid geworden op: 06 Jun 2009

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor pengocha » 14 Dec 2014, 09:49

Via een script packs kopen is de laatste maanden qwasi onmogelijk geworden voor mij om de 1 of andere reden. Welk script ik ook probeer (gekopieerd van forum of zelf geschreven) er komt tussen de stappen door ineens een 'tag waiting' met enkele 1000den seconden. Ook manueel aankopen door zeer lang, meestal hangt ie vast bij de laatste stap. Ik heb verschillende systemen geprobeerd. Ook bij chc konden ze niet helpen hiermee. Iemand dit ook voor soms?

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 14 Dec 2014, 10:30

Heb je al een andere browser geprobeerd?
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

pengocha
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 27
Lid geworden op: 06 Jun 2009

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor pengocha » 14 Dec 2014, 10:34

Yep, firefox en chrome, op mijn desktop, laptop vh werk en desktop op het werk. Steeds zelfde situatie.

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2120
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 116 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor lacer » 14 Dec 2014, 10:43

Manueel aankopen gedaan, geen probleem ondervonden.
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 18.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 10 Jun 2015, 15:27

Werkt dit script nog, of kent er iemand een vervangproduct?
Die iMacros is blijkbaar nu betalend geworden (na een trial van 30 dagen).

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
testertje
Premium Member
Premium Member
Berichten: 720
Lid geworden op: 17 Jan 2008
Locatie: Hier
Bedankt: 30 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor testertje » 10 Jun 2015, 15:42

Ik denk dat alleen de standalone betalend is (US 495$ !). De browser addon is nog steeds gratis.
http://imacros.net/store/compare-versions
Victory Not Vengeance

simon1991
Pro Member
Pro Member
Berichten: 296
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor simon1991 » 24 Aug 2015, 16:58

Werkt het scriptje nog steeds? Is er nu effectief een beperking op de aankoop van volumepacks/dag?

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2120
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 116 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor lacer » 24 Aug 2015, 23:03

Neen, niet per dag dat ik weet, maar per bestelling "slechts" 20 GB per keer.
Script heb ik zelf nog niet geprobeerd.
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 18.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

efari
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 36
Lid geworden op: 10 Sep 2015
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor efari » 12 Sep 2015, 16:16

Macro van Gerd werkte voor mij niet, maar da's omdat ik de proximus site in het nederlands had staan.
Deze werkt wel voor mij (met firefox), zelfs zonder delays:

-------------------------------
VERSION BUILD=ZET_HIER_JE_BUILDNUMMER RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts?VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIEcategory=INTERNET&subcategory=FIXED_INTERNET
VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIE&packReferenceId=-1
VERWIJDER_ENTER_EN_OF_SPATIE&product=ZET_HIER_HET_ABONUMMER_VAN_BELGACOM_fdxxxxxx
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Beschikbaar
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:gratis<SP>abonnement
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bestellen
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Volgende
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:orderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bevestigen
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Doorgaan
-------------------------------

En ter bevestiging: je ik heb zonet 2TB extra besteld, dus er zit geen limiet op...

moorken
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 Sep 2015

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor moorken » 02 Okt 2015, 18:07

yups, werkt geweldig na het aanpassen van de taal, maar dit is wel nodig om eerst te doen.

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor AndRo555 » 26 Mar 2016, 21:43

Daarnet gemerkt dat ik geen 20GB pakketjes meer kan bijkopen. Enkel 150GB, maar dan wel per maand en niet als extra volume. Betreft een internet maxi lijn.

Screen Shot 2016-03-26 at 21.41.23.png
Screen Shot 2016-03-26 at 21.41.23.png (37.08 KiB) 2885 keer bekeken

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4773
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 556 keer
Uitgedeelde bedankjes: 191 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor iceke » 27 Mar 2016, 16:50

Hier ook , een half maandloon gaat er naar Brussel & nu kan je elke maand beginnen pakketjes kopen....tsss..


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast