bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Evergreen
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 14 Dec 2010
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Evergreen » 09 Feb 2011, 00:24

Ik zag vandaag dat de runtime code version van mijn bbox2 automatisch verhoogd is naar 60R109-60A040 .
Op de pagina met de downloads is ook een nieuw bestand 60A040.

Ik heb tot nu toe drie verschillen gezien
- in de statuspagina staat meer info over de firewall - je kunt het nu ook zien als die gedisabled is
- het is niet meer mogelijk om de configuratie op pc te bewaren in Advanced, noch om een configuratiefile van de pc up te loaden. Nieuwe firmware uploaden is wel nog mogelijk.
- (een probleem waar ikzelf mee zat): DTMF tones in de VOIP (ik heb nog I-talk) werden geblokkeerd, waardoor ik bv. mijn antwoordapparaat niet van op afstand kon beluisteren - dit is nu opgelost.

Gebruikersavatar
tomw
Premium Member
Premium Member
Berichten: 547
Lid geworden op: 04 Sep 2008
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor tomw » 09 Feb 2011, 18:02

Hier heb ik nog steeds de oude firmware, zelfs na een modem reset. Heb je iets speciaals gedaan om hem erop te krijgen?
En wat is die site ook al weer waar je firmwares kunt downloaden?

Evergreen
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 14 Dec 2010
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Evergreen » 09 Feb 2011, 18:06

Ik heb er niets voor gedaan: update kwam vanzelf binnen.

De site van de firmwares is: http://cpe.mirrors.skynet.be/

Gebruikersavatar
tomw
Premium Member
Premium Member
Berichten: 547
Lid geworden op: 04 Sep 2008
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor tomw » 09 Feb 2011, 21:03

Ik heb de nieuwe firmware zelf eens handmatig ingeladen via de site die u gaf, waarvoor dank.
Inderdaad niet zoveel wijzigingen. De CPU load is wel serieus verminderd heb ik gemerkt.
Het tr98 process is wel nog actief maar het verbruikt nu veel minder CPU cycles.

Afbeelding

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1538
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 82 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor redman » 09 Feb 2011, 22:29

Ze hebben blijkbaar toch aan het tr69 protocol gewerkt,

blijkbaar nog niet fully routed
Afbeelding

Gebruikersavatar
quistnix
Erelid
Erelid
Berichten: 1646
Lid geworden op: 08 Mar 2007
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor quistnix » 10 Feb 2011, 02:10

tomw schreef:De CPU load is wel serieus verminderd heb ik gemerkt. Het tr98 process is wel nog actief maar het verbruikt nu veel minder CPU cycles.

Goed zo, had ik nog niet gemerkt. Ziet er nog steeds uit als een broodrooster, maar de "toast" feature hebben ze afgezet :wink: Iemand die kan bevestigen d.m.v. energiemeter dat het verbruik lager ligt ?

Gebruikersavatar
Kitt
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 979
Lid geworden op: 12 Sep 2005
Twitter: kitt1977
Locatie: ON4TOP
Bedankt: 46 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 114 keer
Contact:

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Kitt » 10 Feb 2011, 03:15

heb hem ook maar es geflashed ... helaas te laat om verbruik te vergelijken . :)

Ik gebruik hem wel in bridge .. ppoe disabled in de box ..

En eigenlijk zou ik nog een killall sipd kunnen doen ( gebruik die sip poorten ook niet )
Bijlagen
bbox2-new-soft-sipdisabled.png
(13.26 KiB) 108 keer gedownload
bbox2-new-soft.png
(11.12 KiB) 103 keer gedownload

illi4ever
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 Feb 2011

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor illi4ever » 10 Feb 2011, 09:54

stomme vraag waarschijnlijk, maar hoe flash je je bbox2 manueel?
ik heb het via maintenance alles gereset maar dan nog heb ik de oude firmware :(

DoubleD
Plus Member
Plus Member
Berichten: 145
Lid geworden op: 08 Mar 2009

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor DoubleD » 10 Feb 2011, 10:44

Ga in je browser naar

Code: Selecteer alles

http://192.168.1.1/index.cgi?user_name=admin&password=BGCVDSL2


Klik dan op admin settings

Kies dan het derde item in het menu (zowiezo iets met firmware)

Selecteer dan Get Firmware from your PC and Update

even de firmware slecteren en laten flashen.

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3175
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Trojan » 10 Feb 2011, 12:50

redman schreef:blijkbaar nog niet fully routed

Niemand krijgt standaard fully routed. Enkel als je tv on pc neemt zal dit automatisch geconfigureerd worden op de rop.
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

snakeboots
Plus Member
Plus Member
Berichten: 196
Lid geworden op: 10 Dec 2006
Locatie: Vottem
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor snakeboots » 10 Feb 2011, 14:46

Trojan schreef:
redman schreef:blijkbaar nog niet fully routed

Niemand krijgt standaard fully routed. Enkel als je tv on pc neemt zal dit automatisch geconfigureerd worden op de rop.


Klopt, iedereen die belgacom tv heeft en genoeg decoders kan aansluiten zou via de e-services onder belgacom tv de test versie van belgacom tv on pc downloaden. DIt kan dan tot 48u duren omdat de firmware nog op de modem moet staan.

Zeker testen :angel: Belgacom gogogo :banana:
Afbeelding

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6151
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 310 keer
Uitgedeelde bedankjes: 129 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor proximusboyke » 10 Feb 2011, 15:13

Bij belgacom is het altijd zo bij iedere wijziging in het abo is een jaarcontract.
De vraag is dus bij activering tv on pc terug een jaarcontract ?
iphone 8+ : orange arend
iphone xs : max 512gb orange arend
mercedes e220 = extra surf
AirCard 810S : cic mobile in saint cyprien
imac : orange love + boost
ipad pro 12,9 : 256gb orange extra surf

snakeboots
Plus Member
Plus Member
Berichten: 196
Lid geworden op: 10 Dec 2006
Locatie: Vottem
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor snakeboots » 10 Feb 2011, 15:49

proximusboyke schreef:Bij belgacom is het altijd zo bij iedere wijziging in het abo is een jaarcontract.
De vraag is dus bij activering tv on pc terug een jaarcontract ?


Dit is geen wijziging, dit is meer een extra optie. Als men een extra decoder koopt of van modem veranderd is het ook geen nieuw jaarcontract. Enkel als er van technologie veranderd wordt.
Afbeelding

jorisx
Pro Member
Pro Member
Berichten: 434
Lid geworden op: 31 Okt 2010
Bedankt: 37 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor jorisx » 10 Feb 2011, 19:39

Ik zie dat ik Runtime Code Version 60R109-60A022 heb, volgens de website zou deze van april 2010 zijn. Ik zie dat er ondertussen al een 19-tal updates geweest zijn. Worden deze updates niet automatisch geinstalleerd?
Wat zijn de voordelen om te update naar de laatste versie?

Gebruikersavatar
quistnix
Erelid
Erelid
Berichten: 1646
Lid geworden op: 08 Mar 2007
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor quistnix » 10 Feb 2011, 23:14

Trojan schreef:
redman schreef:blijkbaar nog niet fully routed

Niemand krijgt standaard fully routed. Enkel als je tv on pc neemt zal dit automatisch geconfigureerd worden op de rop.

Dit is niet op de ROP maar in de BBOX2.

silencer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3945
Lid geworden op: 08 Jul 2008
Locatie: 398m van de [email protected]
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor silencer » 11 Feb 2011, 11:19

Kitt schreef:heb hem ook maar es geflashed ... helaas te laat om verbruik te vergelijken . :)

Ik gebruik hem wel in bridge .. ppoe disabled in de box ..

En eigenlijk zou ik nog een killall sipd kunnen doen ( gebruik die sip poorten ook niet )

Ge kunt sip ook via webinterface disable'nen, sipd draait hier wel (disabled webinterface) 0.00 0.00 0.00

Tha_Matt_Man
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 04 Aug 2010
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Tha_Matt_Man » 11 Feb 2011, 12:40

Ik mag deze dus zelf handmatig installeren? Zit namelijk ook nog op de oude (60R109-60A022), ook na reboot. Maar zit bij EDPnet maar gebruik een bbox2, dan wordt de update misschien niet uitgerold?
Scarlet (Thuis) en Mobile Vikings (Mobiel Internet)

Gebruikersavatar
tomw
Premium Member
Premium Member
Berichten: 547
Lid geworden op: 04 Sep 2008
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor tomw » 11 Feb 2011, 13:17

Ik heb hem ook handmatig geinstalleerd, en geen problemen ondervonden

Tha_Matt_Man
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 04 Aug 2010
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Tha_Matt_Man » 11 Feb 2011, 20:43

Voor de mensen die er achter vroegen, even energiemeter er tussen gestoken, komt neer op 10 watt met deze nieuwe runtime versie. Met de vorige versie (60R109-60A022) was dat 12/13 watt. Ligt dus IETS lager ja :p
Scarlet (Thuis) en Mobile Vikings (Mobiel Internet)

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4709
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 149 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor honda4life » 11 Feb 2011, 20:51

tr98 gefixed miss?
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

simon1991
Pro Member
Pro Member
Berichten: 307
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor simon1991 » 11 Feb 2011, 21:16

honda4life schreef:tr98 gefixed miss?

Deels ja :)

ogy
Plus Member
Plus Member
Berichten: 173
Lid geworden op: 28 Aug 2006
Bedankt: 3 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor ogy » 11 Feb 2011, 22:50

en nu nog de 802.11n aanzetten... :roll:

Tha_Matt_Man
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 04 Aug 2010
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Tha_Matt_Man » 11 Feb 2011, 23:36

Ging toch niet omdat er geen n-kaart in die sagem van Belgacom zit, of ben ik nu verkeerd?
Ik hoop alleszins op een update voor IPv6 wanneer dit eraan komt of het wordt een nieuwe modem?
Scarlet (Thuis) en Mobile Vikings (Mobiel Internet)

silencer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3945
Lid geworden op: 08 Jul 2008
Locatie: 398m van de [email protected]
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor silencer » 11 Feb 2011, 23:40

Ging toch niet omdat er geen n-kaart in die sagem van Belgacom zit, of ben ik nu verkeerd?

idd

Ik hoop alleszins op een update voor IPv6 wanneer dit eraan komt of het wordt een nieuwe modem?

update Broncode van enkele (oudere) firmware versies van de bbox2 is onlangs vrijgegeven.

jorisx
Pro Member
Pro Member
Berichten: 434
Lid geworden op: 31 Okt 2010
Bedankt: 37 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor jorisx » 12 Feb 2011, 09:58

Evergreen schreef:De site van de firmwares is: http://cpe.mirrors.skynet.be/

ik veronderstel dat het dit bestand is dat we moeten downloaden en installeren: FAST3464_60A040.img.secure

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1639
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 257 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor fryelectro » 12 Feb 2011, 10:04

silencer schreef:update Broncode van enkele (oudere) firmware versies van de bbox2 is onlangs vrijgegeven.


Waar heb je dit gezien? Dat zou wel een oplossing kunnen zijn voor features die BGC tegenhoudt natuurlijk. Hopelijk komt er een dag dat je er dingen zoals DD-wrt op kan draaien etc.
Proximus Office&Go Maxi - 100/30 Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

simon1991
Pro Member
Pro Member
Berichten: 307
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor simon1991 » 12 Feb 2011, 11:04

jorisx schreef:
Evergreen schreef:De site van de firmwares is: http://cpe.mirrors.skynet.be/

ik veronderstel dat het dit bestand is dat we moeten downloaden en installeren: FAST3464_60A040.img.secure

Klopt!

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3175
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Trojan » 12 Feb 2011, 23:03

quistnix schreef:
Trojan schreef:
redman schreef:blijkbaar nog niet fully routed

Niemand krijgt standaard fully routed. Enkel als je tv on pc neemt zal dit automatisch geconfigureerd worden op de rop.

Dit is niet op de ROP maar in de BBOX2.

Dit moet via saly geactiveerd worden. Dus maak dan maar "via" van de "op".
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

Evergreen
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 14 Dec 2010
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Evergreen » 13 Feb 2011, 23:33

ondertussen al wat last gehad van de nieuwe runtime code.
Mijn bbox2 had zich - om onverklaarbare redenen - terug in fabrieksinstellingen gezet.
In die nieuwe 60a040 runtime code kon ik het config bestand, dat ik vroeger veiligheidshalve op harde schijf bewaard had, niet opnieuw opladen. Dus verplicht om dhcp instellingen, lan server instellingen enz. opnieuw manueel uit te zoeken en in te brengen.
Het bleek wel mogelijk om de oudere 60a022 runtime code terug op te laden en dan configuratie bestand up te loaden, waardoor ik de instellingen correct had. Voorlopig keer ik wel niet meer terug naar die 60a040 runtime code.
Of is er iemand die een javascript code kent om een config bestand van pc up te loaden? (en voor alle duidelijkheid: de codes met 9082 en 9083 die onder 60a022 wel werkten doen de router in 60a040 terugkeren naar fabrieksinstellingen. Terug naar af dus).

dirki112
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 29 Nov 2008

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor dirki112 » 14 Feb 2011, 14:25

Ik kreeg net te horen van de helpdesk van Belgacom dat er problemen zijn met de laatse firmware versie en dar klanten die nu Belgacom TV on PC aanvragen, de boodschap blijven houden van die 48u... Nog mensen in die situatie? Ik heb vorige vrijdag geactiveerd en kan nog steeds de software voor op de PC te installeren niet downloaden.
Heb manueel de upgrade naar de nieuwe firmware gedaan...

Ergens een link naar de software buiten E-services om?

Pluis
Plus Member
Plus Member
Berichten: 124
Lid geworden op: 25 Jun 2007
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Pluis » 14 Feb 2011, 18:16

Wanneer gaat BC eens werk maken van een nieuwere Jungo soft versie, de huidige gebruikte zit VOL bugs, waardoor connecties geblokkeerd worden, zelfs met firewall volledig af, resulterend in rampzalige online gaming sessies, lag en disconnects bij de vleet. Bij Jungo is dat probleem al zo'n jaar gefixt, spijtig dat BC de moeite niet doet een nieuwere versie te gebruiken..... :evil:

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1639
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 257 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor fryelectro » 14 Feb 2011, 18:24

tja de vraag is BGC dat allemaal wel zelf doet. Misschien laten ze dit eerder in onderaanneming doen of doet Sagem dit voor hun?
Proximus Office&Go Maxi - 100/30 Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3175
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Trojan » 14 Feb 2011, 18:31

Van hetgeen ze zeggen tegen ons is het sagem die zorgt voor de firmwate upgrades.
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

Pluis
Plus Member
Plus Member
Berichten: 124
Lid geworden op: 25 Jun 2007
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Pluis » 14 Feb 2011, 18:35

mooie excuses.....

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1639
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 257 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor fryelectro » 14 Feb 2011, 18:44

Trojan schreef:Van hetgeen ze zeggen tegen ons is het sagem die zorgt voor de firmwate upgrades.


Ik vermoed dat dat ook zo is. Het zal dus bijgevolg allemaal ook een grotendeels afhangen van het contract dat BGC met Sagem heeft voor wat betreft feature requests en bugfixes. Zo te zien haasten ze zich niet echt dus ...
Proximus Office&Go Maxi - 100/30 Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

Tha_Matt_Man
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 04 Aug 2010
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Tha_Matt_Man » 14 Feb 2011, 18:54

Ik krijg vandaag plotse disconnects.. Modem heeft nog verbinding, dsl lampje brand nog, maar geen internet... Router uitschakelen en weer aanschakelen en terug internet. (Bij EDPnet), ik hoop dat dit niets te maken heeft met het upgraden naar deze firmware..
Scarlet (Thuis) en Mobile Vikings (Mobiel Internet)

Pluis
Plus Member
Plus Member
Berichten: 124
Lid geworden op: 25 Jun 2007
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor Pluis » 14 Feb 2011, 19:00

Hier zojuist ook een een uur zonder internet (EDPnet)
geen nieuwe firmware te zien.

Gebruikersavatar
simon1205
Plus Member
Plus Member
Berichten: 121
Lid geworden op: 20 Apr 2008
Twitter: VanveerdeghemS
Locatie: KVD 51TIE0-0302
Bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer
Contact:

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor simon1205 » 14 Feb 2011, 19:05

Disconnects zijn normaal vandaag: http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=57&t=28919 ----->Reden niet gekent!

dupondje
Pro Member
Pro Member
Berichten: 362
Lid geworden op: 14 Sep 2006
Bedankt: 11 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor dupondje » 14 Feb 2011, 19:51

dirki112 schreef:Ik kreeg net te horen van de helpdesk van Belgacom dat er problemen zijn met de laatse firmware versie en dar klanten die nu Belgacom TV on PC aanvragen, de boodschap blijven houden van die 48u... Nog mensen in die situatie? Ik heb vorige vrijdag geactiveerd en kan nog steeds de software voor op de PC te installeren niet downloaden.
Heb manueel de upgrade naar de nieuwe firmware gedaan...

Ergens een link naar de software buiten E-services om?


Had ik ook, manueel bbox2 flashen, en dan zal je software wel kunnen downloaden :) Lukte hier toch zonder problemen.

Gebruikersavatar
testertje
Premium Member
Premium Member
Berichten: 744
Lid geworden op: 17 Jan 2008
Locatie: Hier
Bedankt: 39 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: bbox2: nieuwe runtime code version 60R109-60A040

Berichtdoor testertje » 14 Feb 2011, 20:02

Ik heb terug de oude versie er op moeten zetten vanwege BelgacomTV problemen.
Van het opzetten van de decoder tot het eerste beeld duurde dit zeker 3 minuten (TV-gids en menu bekijken was wel direkt) met die nieuwe firmware.

Nu de oude firmware er terug opgezet en geen problemen meer.
Victory Not Vengeance


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast