Harmony one , v7 decoder

gohigher
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 07 Jan 2013
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor gohigher » 16 Aug 2020, 17:05

Weet er hier iemand de juiste instellingen voor met mijn Harmony one de v7 decoder te bedienen?
Ik het model nr UIW4020PXM ingegeven maar daarmee werkt het echt totaal niet goed . Ook ir commando's kopiëren lukt niet. ( afstandsbediening proximus staat er ir mode ipv bluetooth )

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1569
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 85 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor redman » 16 Aug 2020, 17:19

Niet zoveel problemen met de code UIW4020PXM op mijn harmony touch.

Knop 'menu' werkt wel niet en je moet de 'play' toets gebruiken voor play en pause.

Voor de rest lijkt alles te werken.
Afbeelding

gohigher
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 07 Jan 2013
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor gohigher » 16 Aug 2020, 18:23

redman schreef:Niet zoveel problemen met de code UIW4020PXM op mijn harmony touch.

Knop 'menu' werkt wel niet en je moet de 'play' toets gebruiken voor play en pause.

Voor de rest lijkt alles te werken.

En de knop met het huisje dan? Hoe doe je dat dan op de harmony? Dat is eigenlijk de menu knop van vroeger.

dotslasher
Member
Member
Berichten: 63
Lid geworden op: 14 Jun 2007
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor dotslasher » 29 Okt 2020, 12:28

Hier iemand alles aan de praat gekregen?
Met de modelnaam van hierboven heb ik enorm veel issues.

1 commando van de 10 wordt doorgegeven.
Dus bvb 5-10x op links/rechts klikken en dan gebeurt er iets op het scherm.
bij de V5 werkte alles perfect.

Ik heb IR geselecteerd op de decoder en niet bluetooth.

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1569
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 85 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: Harmony one , v7 decoder

Berichtdoor redman » 29 Okt 2020, 18:17

Neen, dat probleem heb ik niet.

Alleen gohigher zijn probleem met het huisje klopt maar voor de rest geen probleem.

Maar ik heb wel een harmony touch.
Afbeelding


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten