3rd party router

pre10c
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 Jun 2018

3rd party router

Berichtdoor pre10c » 1 week 21 uur 49 minuten geleden (14 Jun 2018, 15:59)

Beste,

werkt zo'n wifi bridge met 3th party routers om draadloos tv te kijken?

alvast bedankt
Laatst gewijzigd door philippe_d op 15 Jun 2018, 15:17, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: titel correctie

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5734
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 422 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 306 keer

Re: 3th party router

Berichtdoor heist_175 » 1 week 16 uur 36 minuten geleden (14 Jun 2018, 21:11)

Wat wil je doen?
Met welke hardware?

lanadekat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 641
Lid geworden op: 23 Aug 2013
Bedankt: 50 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: 3th party router

Berichtdoor lanadekat » 1 week 16 uur 26 minuten geleden (14 Jun 2018, 21:22)

Waarschijnlijk de Proximus WiFi bridges die ze adverteren om draadloos een decoder aan te sluiten.

Als ik zo direct op de Proximus site kijk lijkt dat ding geen interface te hebben om het in te stellen en heb je zelfs voor de oude BBox-2, 2 van die WiFi dingen nodig. Ik vermoed dus dat het alleen met een BBox-3 werkt? Of misschien met alles dat WPS support?

https://www.proximus.be/support/en/id_s ... ridge.html

edit: Het is een gerebrande Technicolor MediaConnect TG234, als ze de originele software behouden hebben helpt dit misschien:

https://img.tim.it/sdr/documenti/guide/ ... te-eng.pdf

pre10c
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 Jun 2018

Re: 3th party router

Berichtdoor pre10c » 1 week 3 uur 4 minuten geleden (15 Jun 2018, 10:44)

@lanadekat: Idd de wifi bridges die proximus verkoopt. En deze werken via wps. Alvast bedankt voor de post, zaldeze eens bekijken.

Modbreak:
off topic posts en reacties verwijderd
@jack daniels: Jij bent niet alleen een elite poster maar ook nog eens een elite d*ck ;)
Laatst gewijzigd door philippe_d op 15 Jun 2018, 15:11, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: zie modbreak

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13576
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2176 keer
Recent bedankt: 23 keer
Uitgedeelde bedankjes: 605 keer
Contact:

Re: 3th party router

Berichtdoor philippe_d » 6 dagen 22 uur 32 minuten geleden (15 Jun 2018, 15:15)

pre10c schreef:werkt zo'n wifi bridge met 3th party routers om draadloos tv te kijken?

Proximus TV werkt niet achter 3rd party routers, laat staan dat je hier nog een wifi bridge op aansluit :wink: .

Misschien moet je toch wat meer details geven wat je exact tracht te bereiken.

Complete beschrijving vanaf de b-box3 tot de decoder ...
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Bssoft
Premium Member
Premium Member
Berichten: 500
Lid geworden op: 11 Dec 2012
Bedankt: 136 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: 3th party router

Berichtdoor Bssoft » 6 dagen 21 uur 50 minuten geleden (15 Jun 2018, 15:58)

lanadekat schreef: …… Als ik zo direct op de Proximus site kijk lijkt dat ding geen interface te hebben om het in te stellen ...

Enkel ter info:

WIFI BRIDGE - Origineel (0).gif

*******************************************************************************************************************
PS: als je hem koppelt aan je actieve B-Box … dan zal je in het deel Config ==> "Networking" niet meer tegenkomen alleen nog "Wireless" !

WIFI BRIDGE - Na koppeling met Proximus netwerk (5).gif


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast