age of empires multiplayer

jonas
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 37
Lid geworden op: 23 Feb 2004

age of empires multiplayer

Berichtdoor jonas » 10 Mar 2004, 18:16

als ik met nog een 3 ander vrienden age of empires multyplayer speel dan gaat da altijd zo traag. Bij mij zelf ook en ik maak de kamer en volgens een vriend van mij kan da nie dat da bij ons dan ook zo traag gaat. onze computer heeft 1500+MHz, 256MB RAM, Geforce2 MX 64MB en een telenet verbinding. Er is wel 1 van de 3 vrienden met een heel trage computer. maar dan zou dat bij mij toch rapper moeten gaan omdat ik de kamer maak.
kan iemand mij helpen

jonas
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 37
Lid geworden op: 23 Feb 2004

Berichtdoor jonas » 10 Mar 2004, 18:21

wij spelen age of empires conquers

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6178
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 10 Mar 2004, 18:39

Ik dacht dat AoE iets van een 3-4kbyte/s nodig heeft. Dus 3 mensen bij u thuis spelen is gewoon krap. Met 2 anderen (dus 3 in totaal) moet wel lukken. Maar met 4 in totaal, dat zal je upload niet meer aankunnen vrees ik. Er is niet veel aan te doen. Tenzij zo een gamerspack aanvragen bij telenet, dan heb je een upload van 192kbit/s en zou het wel moeten lukken.

Cheers
Laatst gewijzigd door Sub Zero op 10 Mar 2004, 18:45, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding

byter
Pro Member
Pro Member
Berichten: 334
Lid geworden op: 02 Dec 2003
Locatie: Genk
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Berichtdoor byter » 10 Mar 2004, 18:44

rts games verbruiken weinig upload
maar die trage pc is een probleem ..had ik vroeger met c&c bijvoorbeeld ook ..het game was zo snel als de traagste pc toelaat en maakt nie uit wie de game host

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 10 Mar 2004, 18:49

Even iets meer informatie over andere spelers.

Die heel trage computer is een Pentium 200Mhz, 32MB RAM, grafische kaart weet ik niet (eigenaar van die computer kan me dat niet vertellen), hij heeft ook constant problemen met te weinig ruimte op HD (2GB!!!) maar vertraagt dat het spel? Die persoon heeft een telenet verbinding. 1 van de andere spelers heeft een dialup verbinding. De 3e heeft ook telenet, pc configuratie weet ik niet, maar is nog redelijk recent naar de activiteiten die hij er mee doet.

Gebruikersavatar
Sensei Zeon
Administrator
Administrator
Berichten: 4137
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Haacht
Contact:

Berichtdoor Sensei Zeon » 10 Mar 2004, 21:35

ja dit vertraagd het spel, ik heb nog op skynet adsl met 4+1 aoe2 gespeeld :) en dit ging vlot want iedereen had redelijke pc's, en natuurlijk moet de server de zwaarste pc zijn, allez, zwaar genoeg zijn :)
Your Sensei sends his greetz, SeNsEi Ze0n

Afbeelding


Terug naar “Games”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast