call of duty 2

gammo688
Plus Member
Plus Member
Berichten: 103
Lid geworden op: 29 Jun 2006

call of duty 2

Berichtdoor gammo688 » 06 Jul 2007, 19:54

hoe speel je call of duty 2 in venster ?

bij 1 moest je gewoon op alt+enter druken wat moet je doen bij 2

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16047
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 604 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 06 Jul 2007, 19:56

Er zijn amper spellen die ge 'in venster' kunt spelen.
Hoe recenter, hoe minder kans eigenlijk :)
Ligt een beetje aan welke grafische engine ze gebruiken. Sinds Unreal Tournament 1 heb ik het eigenlijk niet meer zien werken.

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1533
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 43 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 77 keer

Berichtdoor Block » 06 Jul 2007, 20:02

kunt ge dat in options niet instellen -> play windowed ofzoiets, of gaat dat enkel in den 1?

edit via google gevonden:

Navigate to your profiles directory (ie C:\Program Files\Activision\Call Of Duty 2\main\players\<playername> ) and open the "config.cfg" file in wordpad.

Find the line that says "seta r_fullscreen" and change the value from 1 to 0. This should set the game to start in a window.
Laatst gewijzigd door Block op 06 Jul 2007, 20:07, 1 keer totaal gewijzigd.
Scarlet one

gammo688
Plus Member
Plus Member
Berichten: 103
Lid geworden op: 29 Jun 2006

Berichtdoor gammo688 » 06 Jul 2007, 20:03

wel ik heb gekeken maar dat gaat niet nog andere iedeeien

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1533
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 43 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 77 keer

Berichtdoor Block » 06 Jul 2007, 20:09

juist nen edit gedaan. Misschien werkt het?
Scarlet one

gammo688
Plus Member
Plus Member
Berichten: 103
Lid geworden op: 29 Jun 2006

Berichtdoor gammo688 » 06 Jul 2007, 20:22

dank je het werkt

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 09 Jul 2007, 17:39

Ik zou wel ook eens googl'en om te zien of dat wel toegelaten is op internet servers ...

Bij Enemy Territory bvb wordt je op de meeste servers gebanned met zo'n setting ... heeft met cheaten te maken.

Bij ET is dat natuurlijk niet erg want dan maak je gewoon een nieuwe ID file aan ... met een officiële CoD2 key is een ban minder leuk ;)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
SantaSCSI
Pro Member
Pro Member
Berichten: 411
Lid geworden op: 15 Mar 2007

Berichtdoor SantaSCSI » 10 Jul 2007, 11:57

Meestal lukt dit wel. als het niet in het ingame menu gaat, kan het via de config file. Windowed spelen vind ik persoonlijk enkel handig bij games zoals civilization ed. Daar heb je alle tijd om eens even te alt tabben en iets op te zoeken. In snelle shooters daarentegen hindert het mij zelfs.

Uiteraard elk zijn goesting ;)

Gebruikersavatar
deej
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3322
Lid geworden op: 09 Dec 2002
Locatie: Een boerengat nu met VDSL2!
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Berichtdoor deej » 10 Jul 2007, 12:49

Bij Enemy Territory is het volgende in de console voldoende:

Code: Selecteer alles

r_fullscreen 0; vid_restart


Door die 0 en die 1 te veranderen kan je dan snel switchen. Het zal dan op CoD ook wel werken.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 11 Jul 2007, 12:39

Ja maar op de meeste clanservers word je wel geband met die setting ...

Punkbuster/etpro weet ik niet juist of die gaat bannen of gewoon connectie weigeren ... hoe dan ook kan je de server niet op.
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding


Terug naar “Games”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast