Tadaam

eversp
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 Sep 2019

Re: Tadaam

Berichtdoor eversp » 12 Sep 2019, 13:45

heist_175 schreef:
PalmBoy schreef:
eversp schreef:Is het mogelijk om bestaande telenet mail adressen te behouden?


Nee, eerst zeiden ze van wel, nadien een berichtje terug...

Stop toch met ISP emailadressen te gebruiken, je bezorgt uzelf problemen en uw ISP een argument meer om de prijs te verhogen zonder dat de klanten massaal weglopen.
@gmail
@outlook
@hotmail
@msn
@...


Denk eerder aan een eigen domein (via one.com) om ook af te raken van Google, Microsoft, ...

ivybec
Starter
Starter
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 Apr 2014
Locatie: Bredene
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ivybec » 12 Sep 2019, 17:08

Daarnet getest, 3 TV streams + YouTube + TuneIn:
- Sony Android TV, VRT 1
- mi box, VTM
- Android smartphone, 4
- YouTube HD film bekijken op Windows 10 PC
- TuneIn radio op Android tablet + Chromecast audio op audio versterker
Speedtest PING ms 29, DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95
Alles werkt vlot, toch wel indrukwekkend hé :-D

bertv96
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 26
Lid geworden op: 05 Sep 2019
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor bertv96 » 12 Sep 2019, 18:19

ivybec schreef:Daarnet getest, 3 TV streams + YouTube + TuneIn:
- Sony Android TV, VRT 1
- mi box, VTM
- Android smartphone, 4
- YouTube HD film bekijken op Windows 10 PC
- TuneIn radio op Android tablet + Chromecast audio op audio versterker
Speedtest PING ms 29, DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95
Alles werkt vlot, toch wel indrukwekkend hé :-D


Ik veronderstel dat die TADAAM app wat deftig is en dat die al goed draait op de mi box ?
Kan je dat bevestigen ?

ivybec
Starter
Starter
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 Apr 2014
Locatie: Bredene
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ivybec » 12 Sep 2019, 18:38

Tadaam op mi box werkt goed!

Bert O.
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 Feb 2017
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Bert O. » 12 Sep 2019, 19:36

eversp schreef:Denk eerder aan een eigen domein (via one.com) om ook af te raken van Google, Microsoft, ...

Eigenlijk off topic, maar One.com = duur en traag. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.

eversp
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 Sep 2019

Re: Tadaam

Berichtdoor eversp » 12 Sep 2019, 19:45

Bert O. schreef:
eversp schreef:Denk eerder aan een eigen domein (via one.com) om ook af te raken van Google, Microsoft, ...

Eigenlijk off topic, maar One.com = duur en traag. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.

Welke?

Hakki
Plus Member
Plus Member
Berichten: 171
Lid geworden op: 12 Dec 2011
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Hakki » 12 Sep 2019, 19:47

Iemand die op die mi box eens de interfaces wil doorlopen, tv gids, live kijken, opnames starten en er een video van op YouTube kan plaatsen? Moet niet ingesproken worden, simpel overlopen en opstarten.

ik veronderstel dat ondertitels via tadaam niet ondersteund worden (principe teletekst, niet vast in beeld, vb journaal)

bertv96
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 26
Lid geworden op: 05 Sep 2019
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor bertv96 » 12 Sep 2019, 21:19

ivybec schreef:Tadaam op mi box werkt goed!



Bedankt voor de reactie. Ik heb deze nu ook besteld via de code en hoop dat het zal meevallen.

openaf
Plus Member
Plus Member
Berichten: 169
Lid geworden op: 02 Jul 2008
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor openaf » 12 Sep 2019, 22:03

eversp schreef:
Bert O. schreef:
eversp schreef:Denk eerder aan een eigen domein (via one.com) om ook af te raken van Google, Microsoft, ...

Eigenlijk off topic, maar One.com = duur en traag. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.

Welke?

Siteplan.be 25€/jaar

wotr
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 46
Lid geworden op: 19 Okt 2016
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor wotr » 13 Sep 2019, 09:02

selder schreef:Ik stel voor dat we allemaal gezamelijk Test-aankoop uit onze bookmarks verwijderen, want zo'n informatie is gewoon fout. Dat kan technisch niet eens, hoe wil je met een 4G antenne op een Wi-Fi signaal verbinden.


Die heb ik al even verwijderd, naar aanleiding van de “test uw WiFi en kijk of uw ISP zich aan zijn beloftes houdt” BS :-D

Ik vermoed echter dat je t verkeerd interpreteert: ze bedoelen gewoon dat je ook recht hebt om te verbinden met de Telenet WiFree en Homespots overal te lande met je phone/tablet/pc/...

Gebruikersavatar
selder
Moderator
Moderator
Berichten: 6003
Lid geworden op: 29 Jun 2005
Locatie: Tienen
Bedankt: 674 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 89 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor selder » 13 Sep 2019, 09:11

Is dat wel?

Ik zal straks eens proberen in te loggen op een Telenet Wi-Free (of één van hun andere sappige marketing prietpraat namen voor hetzelfde) met m'n Tadaam user account. Volgens mij gaat dat niet werken.
Ghost S1 • 8086K @5.2Ghz • Asus ROG Ryuo 240mm • Asus ROG STRIX Z390-I • Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200Mhz • Asus RTX2080Ti Turbo • Samsung 970 EVO 2TB • Asus ROG Swift PG258Q 240Hz • Logitech G Pro keyboard/mouse/headset

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 10101
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 723 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 388 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor heist_175 » 13 Sep 2019, 09:16

En tegelijk zou je ook moeten proberen om in een 4G-free zone te gaan, maar wel met een TelenetWiFree wifi in de buurt.
Het zou zomaar kunnen dat de Tadaam-box 4G en WiFree combineert, en waarom ook niet :)?

Flippi
Premium Member
Premium Member
Berichten: 534
Lid geworden op: 26 Jan 2011
Bedankt: 39 keer
Uitgedeelde bedankjes: 71 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Flippi » 13 Sep 2019, 09:22

eversp schreef:
heist_175 schreef:
PalmBoy schreef:
eversp schreef:Is het mogelijk om bestaande telenet mail adressen te behouden?


Nee, eerst zeiden ze van wel, nadien een berichtje terug...

Stop toch met ISP emailadressen te gebruiken, je bezorgt uzelf problemen en uw ISP een argument meer om de prijs te verhogen zonder dat de klanten massaal weglopen.
@gmail
@outlook
@hotmail
@msn
@...


Denk eerder aan een eigen domein (via one.com) om ook af te raken van Google, Microsoft, ...

In dat geval kies je voor een e-mailadres waaraan een prijskaartje hangt en is het alweer een gedoe om van hostingprovider (of misschien alweer van e-mailadres) te veranderen mocht de prijs plots verhogen. Maar een eigen domein is inderdaad ook een mogelijkheid.

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 10101
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 723 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 388 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor heist_175 » 13 Sep 2019, 09:34

Flippi schreef:In dat geval kies je voor een e-mailadres waaraan een prijskaartje hang

Aan uw ISP emailadres hangt ook een prijskaartje, alleen voel je dat misschien niet zo aan. Vendor lock-in is ook een pittige prijs.
Je creëert zelf, door een ISP adres te gebruiken, een grote hindernis om van ISP te veranderen.

tien
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1062
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Locatie: Attenhoven (Landen)
Bedankt: 45 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 93 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor tien » 13 Sep 2019, 09:51

Flippi schreef:In dat geval kies je voor een e-mailadres waaraan een prijskaartje hangt en is het alweer een gedoe om van hostingprovider (of misschien alweer van e-mailadres) te veranderen mocht de prijs plots verhogen. Maar een eigen domein is inderdaad ook een mogelijkheid.

Zeker professioneel... Van hosting veranderen kost niet veel tijd en belangrijker is dat (met de nodige voorbereidingen) de klant er totaal niks van voelt.

Kijk gewoon hoevel vracht/bestelwagens er rond rijden met @skynet/ @telenet op gespoten (soms zelfs met erboven hun eigen domein...)

DarkV
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1523
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 74 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor DarkV » 13 Sep 2019, 10:17

heist_175 schreef:Aan uw ISP emailadres hangt ook een prijskaartje, alleen voel je dat misschien niet zo aan.


Niet echt een argument (er zijn er tal van andere) want dat prijskaartje blijft hetzelfde... of je het nu gebruikt of niet.

Maar deze discussie lijkt me een beetje of-topic.

streulma
Plus Member
Plus Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 06 Aug 2011
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor streulma » 13 Sep 2019, 10:25

@ivybec Hoe kom jij aan DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95 ?? De maximum snelheid is toch maar 50 Mbps?

ddd
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1633
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Bedankt: 113 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 262 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ddd » 13 Sep 2019, 10:28

Idd off-topic, nog even aanvullen dat ik ook een telenet mailadres heb.

Hoe dat komt? Omdat er in de begindagen geen, of toen toch mij niet bekende, alternatieven waren.
Gmail, hotmail, outlook .... zijn allemaal later gekomen dan mjin telenet aansluiting in de jaren '90 (toen nog pandora).

texarcanaa
Plus Member
Plus Member
Berichten: 210
Lid geworden op: 27 Feb 2009
Locatie: Niverance
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor texarcanaa » 13 Sep 2019, 10:34

streulma schreef:@ivybec Hoe kom jij aan DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95 ?? De maximum snelheid is toch maar 50 Mbps?


Ik zat net hetzelfde te denken.

ivybec
Starter
Starter
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 Apr 2014
Locatie: Bredene
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ivybec » 13 Sep 2019, 10:49

streulma schreef:@ivybec Hoe kom jij aan DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95 ?? De maximum snelheid is toch maar 50 Mbps?

Gewoon getest met Speedtest op Chrome browser op Windows 10 PC...
Nu:
Knipsel.JPG

quovadis
Premium Member
Premium Member
Berichten: 510
Lid geworden op: 15 Feb 2016
Bedankt: 27 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 138 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor quovadis » 13 Sep 2019, 11:15

ivybec schreef:
streulma schreef:@ivybec Hoe kom jij aan DOWNLOAD Mbps 94.20, UPLOAD Mbps 27.95 ?? De maximum snelheid is toch maar 50 Mbps?

Gewoon getest met Speedtest op Chrome browser op Windows 10 PC...
Nu:
Knipsel.JPG

zeker dat je op Tadaam netwerk zit :D

ivybec
Starter
Starter
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 Apr 2014
Locatie: Bredene
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ivybec » 13 Sep 2019, 11:21

IK denk het toch, er niets anders... :bang:

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 10101
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 723 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 388 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor heist_175 » 13 Sep 2019, 12:13

DarkV schreef:
heist_175 schreef:Aan uw ISP emailadres hangt ook een prijskaartje, alleen voel je dat misschien niet zo aan.

Niet echt een argument (er zijn er tal van andere) want dat prijskaartje blijft hetzelfde... of je het nu gebruikt of niet.

Het prijskaartje is dus dat je uzelf beperkingen oplegt bij een vergelijking van ISP's en uw ISP een argument extra geeft om de prijs te verhogen zonder dat klanten weglopen.

streulma
Plus Member
Plus Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 06 Aug 2011
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor streulma » 13 Sep 2019, 17:29

@ivybec Heb je dan per sé Premium nodig voor zo een snelheden?

Gebruikersavatar
cyberbug
Pro Member
Pro Member
Berichten: 389
Lid geworden op: 08 Okt 2005
Locatie: België
Bedankt: 32 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer
Contact:

Re: Tadaam

Berichtdoor cyberbug » 13 Sep 2019, 19:05

Iets zegt mij van niet, ik heb zelf geen Tadaam account dus ik kan er persoonlijk niet echt veel over vertellen maar als ik meerdere gebruikers ervaringen zie die aangeven dat ze snelheden van boven de 80mbps+ halen via deze box/toestel.
Dan heb ik toch zo het donkerbruin vermoeden dat deze boxen toch connectie maken over het wifree netwerk van telenet.

Zn dat lijk ook enigszins logische want dat van het wifi netwerk van een buur lijkt mij ook veel goedkoper dan al die data over het 4G netwerk te trekken. en bovendiend ligt die infra er al jaren.
Greetz cyberbug

Afbeelding

Gebruikersavatar
selder
Moderator
Moderator
Berichten: 6003
Lid geworden op: 29 Jun 2005
Locatie: Tienen
Bedankt: 674 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 89 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor selder » 13 Sep 2019, 19:45

Zucht. Neen. De Huawei box connecteert NIET op een Wi-Fi netwerk om het daarna verder via Wi-Fi te verdelen naar de clients. De Huawei box kan alleen op 3G/4G/LTE netwerken verbinden voor WAN.

Kijk gewoon bij de specificaties: https://www.vodafone.de/downloadarea/gi ... etails.pdf
Ghost S1 • 8086K @5.2Ghz • Asus ROG Ryuo 240mm • Asus ROG STRIX Z390-I • Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200Mhz • Asus RTX2080Ti Turbo • Samsung 970 EVO 2TB • Asus ROG Swift PG258Q 240Hz • Logitech G Pro keyboard/mouse/headset

ivybec
Starter
Starter
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 Apr 2014
Locatie: Bredene
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ivybec » 13 Sep 2019, 20:16

Uit de Vodafone, eertste kolom: download 300 Mbit/s en upload 50 Mbit/s
5G (toekomst) belooft wat :angel:
Bijlagen
Knipsel.JPG

Gebruikersavatar
WalterB1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 22 Jan 2010
Bedankt: 123 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 125 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor WalterB1 » 13 Sep 2019, 21:18

Zo'n ding is heel gevoelig voor de plaatsing van de antenne. Of toch bij mijn Flybox. Optimaal zit ik boven de 50 Mbits per sec up & down. Recent viel mijn snelheid terug tot een 10 Mbits. Deze morgen de externe 4G antenne wat zitten verplaatsen en plots zat ik terug tegen de 50Mbps.

En nu stel ik vast dat ik dit haal;

Afbeelding

Kom, in praktijk bij gebruik blijf ik genoeg snelheid hebben voor correcte werking. Maar in internet via 4G kan serieuze flex zitten.

iktjilp
Plus Member
Plus Member
Berichten: 198
Lid geworden op: 23 Jun 2013
Twitter: IkTjilp
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor iktjilp » 13 Sep 2019, 21:47

Vandaag mijn Xiaomi box ontvangen. Ook eens getest of 4K Youtube-streaming werkt en ging vrij redelijk. Wel maar een HD-toestel om te kijken dus moet door het toestel eerst weer in kwaliteit verlaagd worden.

Maar is al leuk om eens te zien hoeveel content er eigenlijk al is in 4K. Binnen redelijke termijn volgt dan de eigenlijke overschakeling.
Edpnet VDSL XL - Mobile Vikings - Zon - APP TV

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

DarkV
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1523
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 74 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor DarkV » 13 Sep 2019, 21:52

WalterB1 schreef:Maar in internet via 4G kan serieuze flex zitten.


4G is tevens een shared medium met niet al teveel capaciteit per mast... als je dus enkele mensen in de buurt hebt die het ook gebruiken zou het plezier er wel eens snel vanaf kunnen zijn.

streulma
Plus Member
Plus Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 06 Aug 2011
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor streulma » 16 Sep 2019, 16:36

Ik ben er nog niet aan uit, Premium vragen of niet.
Niets garandeerd mij dat ik hier wel effectief 50Mbps haal, maar ik zou het enkel daarvoor doen en voor de roaming in Europa.
De 3 streams tegelijk heb ik niet nodig.
Ik wil per sé in dit verhaal stappen omdat ik al langer op zoek ben naar een oplossing via 4G omdat ik de gewone (Telenet) kabel wat beu ben als daar onderbrekingen op zijn.
Ik zeg niet dat 4G wel te vertrouwen is, maar ik zal toch alleszins minder uitval hebben...
En 5 Megabit ben ik al meer tevreden mee dan 1 Megabit die Telenet op verbindingen met beperkt volume aanbied.
Maar ik weet niet of Tadaam daar wel blij mee zal zijn, want normaalgezien download ik toch wel 500 Giga per maand. (Youtube, Stievie, Linux ISO's, updates)

Ter info nog even dit meegeven:
https://community.base.be/t5/Technologi ... /td-p/5861

De handleiding die ik op het BASE forum gemaakt had om port forwarding te doen op 4G en het was me gelukt. Nu zou ik het eerder over openvpn doen.

bertv96
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 26
Lid geworden op: 05 Sep 2019
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor bertv96 » 16 Sep 2019, 17:54

User Review:

Ik heb Tadaam nu enkele dagen. We kwamen van telenet YUGO.
Hebben het basic pakket genomen omdat we dachten dat we eerder zouden upgraden van pakket ipv downgraden.

We merken niet echt betekenisvolle verschillen in internetsnelheden voor normale browsing te doen op laptop of gsm.
Voor ons wou de 300 GB wel voldoende moeten zijn. Tenminste dit hopen we toch.

Hebben de Xiaomi Mi Box S EU in huis gehaald. Deze was gratis via de voucher die in de doos zat.
Dit ging vrij vlot, tot hij opeens na enkele uren niet gebruikt te zijn in slaapmodus ging.
Nadat we dan de android box probeerden te gebruiken, zaten we met veel problemen en 'lag'.

Dit wou simpel te verhelpen zijn mits wat settings in developers options.
Nu werkt hij vrij smooth en snel aangezien hij niet meer in slaapstand kan gaan.

Voorlopig een tevreden klant en binnenkort zeg ik dan YUGO op en neem ik een mobile vikings abo voor mijn gsm.

Hakki
Plus Member
Plus Member
Berichten: 171
Lid geworden op: 12 Dec 2011
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Hakki » 16 Sep 2019, 20:34

Hebben jullie geen problemen met de app om opnames te bekijken?
Op mijn S10 crasht de app hele tijd als ik opname wil starten. Op tablet gaat het dan wel weer.

Qua internet ben ik wel tevreden, maar geen tv box dus momenteel geen gecombineerd verbruik. Ik vind het nog iets teveel beta om volle pot te gaan betalen.. zeker aangezien ik voor tv sowieso nog niet kan overschakelen. Ben benieuwd of je onmiddellijk retour moet sturen bij stopzetten na 1maand. Zou ze liever later dit jaar nog een herkansing geven als er meer op punt staat. Dan opnieuw bestellen zou me teveel schuldgevoel geven en dus te hoge drempel.

quovadis
Premium Member
Premium Member
Berichten: 510
Lid geworden op: 15 Feb 2016
Bedankt: 27 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 138 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor quovadis » 16 Sep 2019, 21:17

als ik mij niet vergis kon je toch het abo tijdelijk op pauze zetten

ygeffens
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 966
Lid geworden op: 08 Sep 2011
Locatie: Arendonk
Bedankt: 50 keer
Uitgedeelde bedankjes: 71 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ygeffens » 16 Sep 2019, 21:28

Zou ik ook willen kunnen, na deze maand aan 5 euro even in winterslaap gaan. Dan terug 1 maand gebruiken om te kijken of het 'verbeterd' is, en indien niet dan pas definitief opzeggen. (ik gebruik de voucher niet).

Wanneer ik nu inlog zie ik dat 'Abonnement' grijs is, je kan er dus niet op klikken om instellingen te maken.

Nog veel werk daar.
Benieuwd hoe lang ze die 5 euro gaan volhouden want voor een niet af product de hoofdprijs betalen... hmmm.
So your snowman is confused too ?
¯\_(ツ)_/¯

Aboe
Starter
Starter
Berichten: 6
Lid geworden op: 17 Sep 2019
Bedankt: 1 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Aboe » 17 Sep 2019, 07:46

Ik heb een vraagje voor de gebruikers/testers. Heeft er iemand al ervaring met Tadaam in het buitenland? Op de officiële website heb ik er niets van teruggevonden, maar hier zie ik dan blijkbaar dat er wel roaming is?
Dus is er iemand met ervaring of iemand die het zwart op wit kan aantonen dat je het mag gebruiken in het buitenland of niet?

ddd
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1633
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Bedankt: 113 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 262 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor ddd » 17 Sep 2019, 08:13

https://tadaam.be/terms

Internet:
"De Internetdienst is enkel beschikbaar in België."

TV:
"4.1 TADAAM Televisie is toegankelijk in België en vanuit alle andere lidstaten van de Europese Unie voor Klanten die een stabiel en feitelijk verblijf in België hebben maar tijdelijk in een andere lidstaat verblijven. TADAAM kan de beschikbaarheid van TADAAM Televisie op ieder ogenblik afhankelijk stellen van het leveren door de Klant van afdoende bewijs van een stabiel en feitelijk verblijf in België."



En staat toch ook duidelijk in hun aanbod:
"Snel internet over 4G/WiFi overal in België (tot 30mbps)"

nindustries
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 Sep 2019

Re: Tadaam

Berichtdoor nindustries » 17 Sep 2019, 08:33

Hoe is de ontvangst van de access point van Tadaam? Kan deze uitgezet worden voor een eigen access point, e.g. unifi AP?
Hoe moet je dit expanden? :eek:

kurt
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 25
Lid geworden op: 28 Dec 2011
Bedankt: 3 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor kurt » 17 Sep 2019, 08:36

nindustries schreef:Hoe is de ontvangst van de access point van Tadaam? Kan deze uitgezet worden voor een eigen access point, e.g. unifi AP?
Hoe moet je dit expanden? :eek:

Ik denk dat de ontvangst is zoals te verwachten is bij een recente hotspot: goed, maar uiteraard niet dekkend in een grote woning.
De wifi kan niet uit gezet worden, maar ik heb simpelweg mijn eigen (mesh) routers er achter gehangen en gebruik dat netwerk. Ik zie het Tadaam-netwerk dus nog, maar je kan het ook gewoon negeren :wink:

Vaganzza
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2404
Lid geworden op: 04 Jan 2013
Bedankt: 155 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 42 keer

Re: Tadaam

Berichtdoor Vaganzza » 17 Sep 2019, 10:38

Binnen de maand zou er een update komen waarbij je de wifi module kan afzetten, heb ik gelezen op Twitter.
Internet & TV: Orange Love Trio
GSM: Go Plus + Carrefour Mobile (vervanging vaste lijn)
Mifi: Tempo Giga

 iPhone 11 64GB SG |  Mac Mini (2020 M1 16GB 1TB SSD) |  Retina MacBook Pro 13" (2017) |  Apple TV 4 | Ubiquiti Unifi: USW-16-POE Gen 2, Cloud Key Plus Gen 2 en 5x UAP-AC-PRO


Terug naar “Breedband nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast