MS is klaar voor Vista, jij ook?

Wanneer stap jij over op Windows Vista

Ik werk al op Vista
122
16%
Zodra ik mij een exemplaar kan aanschaffen
45
6%
Zodra ik een illegaal kopie'tje kan downloaden
52
7%
Ik wacht nog wat reacties af
77
10%
Voorlopig niet
386
49%
Nooit
100
13%
 
Totaal aantal stemmen: 782

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6178
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

MS is klaar voor Vista, jij ook?

Berichtdoor Sub Zero » 10 Nov 2006, 21:57

<img src="http://upload.userbase.be/upload/060925_vista_kl.jpg" align="left" width="120" height="100">Nu Microsoft de komst van Windows Vista heeft aangekondigd willen wij weten of jij er ook klaar voor bent. Wanneer ga je de sprong naar Vista wagen? Wil je er als de kippen bij zijn of wacht je toch maar de eerste reacties af?

Met dank aan Block voor het idee.
Afbeelding

znoppels
Plus Member
Plus Member
Berichten: 162
Lid geworden op: 14 Nov 2003
Locatie: Strombeek
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Berichtdoor znoppels » 10 Nov 2006, 22:35

voorlopig niet...

ik heb een bèta versie geïnstalleerd, maar gezien er te weinig hardware ondersteuning was heb ik het opnieuw moeten verwijderen

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3364
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 73 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer

Berichtdoor Patje » 10 Nov 2006, 22:42

Voorlopig niet

Ben tevreden genoeg met XP en dat werkt prima, terwijl ik al veel negatieve commentaar gelezen heb van Vista
en de look trekt ook op niks vind ik met al dat zwart :roll: :?
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 (2019) @ Telenet
Afbeelding Afbeelding
Telenet Wigo 25. 300/20 Mbps. https://www.speedtest.net/result/8627630473.png

Gebruikersavatar
Dave
Pro Member
Pro Member
Berichten: 329
Lid geworden op: 20 Aug 2005
Twitter: davefrombelgium
Locatie: Heusden-Zolder
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Berichtdoor Dave » 10 Nov 2006, 23:12

If it works, don't fix it!
Voorlopig zie ik te weinig voordelen om de stap te wagen ...

Spink
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 22 Jan 2006

Berichtdoor Spink » 10 Nov 2006, 23:14

Je moet je 100 keer registreren of het werkt binnen de kortste keren niet meer... tegen piraterij heet dat dan. Bijna niet meer werkbaar als je het mij vraagt! MS wil echt overal controle over hebben.

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 10 Nov 2006, 23:16

Dave schreef:If it works, don't fix it!
Voorlopig zie ik te weinig voordelen om de stap te wagen ...

Agree, ik zie er zelfs geen. Alleen maar nadelen. Een tweede niet onbelangrijke reden is dat mijn grootste klanten allemaal beslist hebben om pas in 2009/2010 over te schakelen.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16041
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 602 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 10 Nov 2006, 23:30

Ik zat in het beta-programma en heb Vista dus al zien evolueren. En ik ben niet zeker dat ik het leuker heb zien worden. Beta 1 draaide bij mij op m'n hardware (een Dell Inspirion D810 met 2 GB ram) nog het vlotst van al. Stabiliteit is wel flink verbeterd, maar uiteindelijk ... zijn de vernieuwingen een vernieuwing waard? Ik vind momenteel nog van niet. Meer nog, ik zie meer nadelen dan voordelen eigenlijk. Een goed geconfigureerde XP (zelf bvb nooit met elevated rights werken waar nodig, enz...., goeie policies, uzelf rechten afpakken van de windows-map enz) kunnen net zo veilig zijn als Vista met hun user account control...

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6178
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 10 Nov 2006, 23:50

Zolang ik Vista niet van m'n msdnaa kan plukken zal ik het niet proberen denk ik. Ik ben tevreden van m'n huidige systemen. Ik geef toe dat m'n desktop na 2.5 jaar ongeveer wel toe is aan een formatje. Maar 't zal toch gen vista zijn :)
Afbeelding

Xi
Pro Member
Pro Member
Berichten: 260
Lid geworden op: 10 Sep 2006

Berichtdoor Xi » 11 Nov 2006, 02:27

zal wel eens een kijkje nemen als die op ma3d staat
de eerste jaren zie ik me daar nog geen vaste licentie voor kopen of het moet voor geinstaleerd staan op een laptop die ik koop en er geen drivers meer zijn voor windows xp.

ik werkte tot vorig jaar april met windows 2000, dus dat zal waarschijnlijk wel het zelfde zijn met xp :)

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 11 Nov 2006, 08:40

patje schreef:Voorlopig niet

Ben tevreden genoeg met XP en dat werkt prima, terwijl ik al veel negatieve commentaar gelezen heb van Vista
Zo zie ik dat ook, bovendien wacht ik op de Nederlandstalige versie van Vista, we zien wel later.
'k Volg deze thread met aandacht.

Verschillende Users van UB hebben al een reply gegeven daarover in een andere thread zoals onder andere,
Weetgraag
Weetgraag schreef:Ik ben een trouwe Win2K aanhanger maar heb Vista nu in dualboot staan, draait redelijk stabiel, beter dan zijn eerste uitgave (Beta 2). Ik heb 1 maal XP geinstalleerd en heb het na 3 maand er terug afgegooit, noem het nostalgie maar voor mij is Win2K nog altijd het OS. Ik denk erover om over te stappen naar Vista maar zal de eerste updates/patches wel afwachten. :wink:
Zambo
Zambo schreef:Zal wachten zijn tot ik een nieuwe computer moet kopen en zo Vista is meegeleverd.

Mijn huidig toestel is anderhalf jaar oud en functioneert nog naar behoren. Dus zal nog wat jaartjes hiermee doen.

BungaMan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1485
Lid geworden op: 16 Nov 2005

Berichtdoor BungaMan » 11 Nov 2006, 15:03

Hier tevreden over ubuntu, enkel de SD card reader die niet ondersteund wordt maar dat is zeker geen reden om naar vista over te schakelen.

Lang leve OSS! hehe... en hier draait geen enkel appje dat naar huis belt om te weten of het nog mag opstarten.
Please help, looking for a way to get rich and fast

flt
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 750
Lid geworden op: 08 Dec 2005
Bedankt: 3 keer

Berichtdoor flt » 11 Nov 2006, 16:37

Ik wacht nog op een legale versie hoewel ik de andere al heb staan :oops:

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1532
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 43 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 77 keer

Berichtdoor Block » 11 Nov 2006, 16:37

De overstap van win98se naar xp was voor mij veel duidelijker, betere stabiliteit, minder reboots nodig...

De echte voordelen van Vista ken ik eigenlijk niet. Grafisch zal het wel knap zijn, maar dat is voor mij maar een detail. Ik zal nog wel een tijdje wachten.
Scarlet one

Gebruikersavatar
defenderII
Premium Member
Premium Member
Berichten: 488
Lid geworden op: 03 Feb 2004
Locatie: Zolder
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer
Contact:

Berichtdoor defenderII » 11 Nov 2006, 17:40

zodra hij te koop is nieuwe pc met Vista erop kopen, wel de Beta versie getest gehad,stond mij wel aan behalve de hoge min vereisten om het vlot te kunnen laten draaien.

Gebruikersavatar
Teebee
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1543
Lid geworden op: 24 Nov 2004
Locatie: ROFL - Republic Of FLanders (Limburg)
Bedankt: 40 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Berichtdoor Teebee » 11 Nov 2006, 18:05

Ziet er niet zo goed uit voor Microsoft.

Ze zullen ons wel "verplichten" binnen een jaar ofzo om toch maar Vista te nemen.

Gebruikersavatar
svermassen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1215
Lid geworden op: 21 Nov 2004
Locatie: Hechtel-Eksel
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer
Contact:

Berichtdoor svermassen » 11 Nov 2006, 19:00

Afwachten.
Eerst een hoop bugg-fixes.
Misschien na 6 maanden of een jaar ...

Gebruikersavatar
OpThaCop
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 28 Mar 2006
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 96 keer

Berichtdoor OpThaCop » 11 Nov 2006, 19:16

Ik wil wel overstappen, maar m'n 1,5jaar oud systeem (dat ik niet helemaal oud vindt) wordt niet 100% ondersteund.


1) Slechts 4 van de 8 SATA poorten zullen ondersteund worden
2) De raidkaart FastTrak S150 SX4 wordt *NIET* ondersteund
3) 1 van m'n 2 gigabit poorten wordt *NIET* ondersteund

m'n Adaptec raidkaart wordt dan weer WEL ondersteund.

Alleszins, ik ga mogen wachten tot een MB/CPU/RAM upgrade om ervan te kunnen proeven...

Huidig systeem :
MB : ASUS A8N-SLI Deluxe
CPU : AMD Athlon 64 3200+
RAM : 2 x 1GB Corsair TWINX

Zonde, want ik had eerst nog willen upgraden van CPU en een jaar later misschien nieuw MB/RAM ...

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 3130
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 81 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 51 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 11 Nov 2006, 20:08

Ik.... nooit! (ik moet geen DRM, of gelijk welk systeem dat mij zelfs maar zou kunnen beperken in mijn vrijheid!)

Lang leve Ubuntu linux!

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
The_Borg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1759
Lid geworden op: 22 Dec 2003
Contact:

Berichtdoor The_Borg » 12 Nov 2006, 12:39

Lang leve Ubuntu linux!


Ik ben er ook 2 jaar aan verknocht geweest en praktisch Windows-vrij geweest. Maar er komt een moment dat een mens moet gaan werken en dan in een pure Windowsomgeving. Dan wordt het pda/outlook/ntfs-verhaal behoorlijk lastig in combinatie met Ubuntu, of gelijk welke andere *nix variant.

Nu heb ik behoorlijk weinig goesting om 400 euro neer te leggen om 1 PC van Vista te kunnen voorzien. Tenzij mijn werkgever zo gul is om een inkoop-actie te organiseren, blijf ik nog lekker verder werken onder xp.
"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

M-BE
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 11 Nov 2006

Berichtdoor M-BE » 12 Nov 2006, 14:01

iets wat ik een tijdje geleden op Telenet Games Forum plaatste.

http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=455782

Ik heb dus nooit gestemd :)

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16041
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 602 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 12 Nov 2006, 14:26

Mja. Houd in uw achterhoofd dat programma's die ik op m'n 8086 draaide nog steeds werken in Vista. Oldskool games :)
Apple heeft op een bepaald moment gezegd. We beginnen helemaal opnieuw en bieden een beperkte ondersteuning voor oude software (via Rosetta). Ik vrees dat men dat met Windows niet kan doen. Wat wel zou kunnen is een volledig nieuw OS, dat niet meer Windows heet, maar dan gaan ze zichzelf beconcurreren...

verdickt
Premium Member
Premium Member
Berichten: 647
Lid geworden op: 12 Mar 2004

Berichtdoor verdickt » 12 Nov 2006, 15:50

Blijkbaar zijn de final versies van vista en office 2007 al beschikbaar op het net.

M-BE
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 11 Nov 2006

Berichtdoor M-BE » 12 Nov 2006, 18:09

meon schreef:Mja. Houd in uw achterhoofd dat programma's die ik op m'n 8086 draaide nog steeds werken in Vista. Oldskool games :)
Apple heeft op een bepaald moment gezegd. We beginnen helemaal opnieuw en bieden een beperkte ondersteuning voor oude software (via Rosetta). Ik vrees dat men dat met Windows niet kan doen. Wat wel zou kunnen is een volledig nieuw OS, dat niet meer Windows heet, maar dan gaan ze zichzelf beconcurreren...


Nu haal je toch 2 dingen door elkaar vrees ik. Het is inderdaad zo dat Apple OS9 gedumpt heeft enkele jaren geleden. Hier heeft Rosetta echter niks mee te maken. Rosetta zorgt er gewoon voor dat de (meeste) oude software die geschreven is voor de PowerPC-kernels nog werkt op de nieuwe generatie Intel-macs. Het is echter nog steeds mogelijk om via een extern programma OS9-software op OSX te draaien. Vele DOS-games en programma's werken niet meer onder XP, tenzij ook via een emulator dan. Akkoord, er zijn er nog die werken, terwijl er maar weinig/geen OS9-pakketten onder OSX werken. OS X op Intel heeft dan weer het voordeel (?) dat wij nu ook (met Parallels of BootCamp) Windows op onze Mac kunnen draaien. Met CrossOver hebben we zelfs windows niet eens meer nodig. CrossOver is nog steeds in beta, maar toch al veelbelovend!

kaween
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2044
Lid geworden op: 19 Jul 2004
Locatie: Genk
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Berichtdoor kaween » 12 Nov 2006, 18:47

Klopt volledig.

Apple heeft er altijd maximale zorg voor proberen te dragen dat hun machines tot een zeer hoge mate backward compatible bleven, en dat is hun echt wel heel goed gelukt, moet wel gezegd dat dit voor een fabrikant als Apple natuurlijk véél eenvoudiger te realiseren valt (omdat ze zowel OS als hardware compleet in de hand hebben, en ook een vrij grote vinger in de pap te brokken hebben bij de grotere commerciële titels)...

Als "translator" is ook Rosetta niet helemaal foutloos (rekenfout in één van de laatste versies, waarvan het eindeffect niet helemaal verschillend was van het "division error" probleem van de eerste P1's ....), maar in het algemeen werkt het zonder dat je er notie van hebt.

Crossover .... zelf nog niet mee kunnen spelen, maar ervaring leert me dat dit soort producten altijd achterna zal hinken : dan zie ik Bootcamp echt al veel beter zitten als ernstig bruikbare oplossing.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16041
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 602 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 12 Nov 2006, 19:04

Ik bedoelde dus niet Rosetta, maar het eigenlijk starten van Classic op de achtergrond (of moest ge er zelfs voor herstarten?)

Gebruikersavatar
Mette
Premium Member
Premium Member
Berichten: 460
Lid geworden op: 01 Feb 2006
Locatie: Heverlee (Leuven)
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer
Contact:

Berichtdoor Mette » 12 Nov 2006, 20:34

voorlopig niet
eerst wachten op SP1 of SP2 ;)

M-BE
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 11 Nov 2006

Berichtdoor M-BE » 13 Nov 2006, 00:39

meon schreef:Ik bedoelde dus niet Rosetta, maar het eigenlijk starten van Classic op de achtergrond (of moest ge er zelfs voor herstarten?)


Classic draaide binnen OS X. Dus een Virtual Machine om het zo maar even te noemen.

Ik vergat ook nog te melden dat verschillende X11-linuxprogramma's zonder veel problemen onder OSX draaien, mits installatie van de X11-systeembestanden natuurlijk. Die worden standaard niet geïnstalleerd en velen kennen deze mogelijkheid van het systeem niet.

arina
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 Nov 2006

Vista

Berichtdoor arina » 14 Nov 2006, 11:08

Ik heb mij laten vertellen dat als je Vista hebt, je na 5 keer formateren een niewe versie zal moeten kopen. Dat je de registratie maar 5 keer kunt gebruiken en hij dan nutteloos zou zijn.
Wat voor zin heeft het dan eigenlijk om Vista te installeren? Ik formateer geregeld mijn pc, dus voor mijn zou het een beetje duur uitkomen he.
Of is dat een verhaaltje?

arina

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Vista

Berichtdoor ubremoved_539 » 14 Nov 2006, 11:13

arina schreef:Ik heb mij laten vertellen


Niet alles geloven wat men vertelt... Vista zou je normaal driemaal opnieuw kunnen activeren op ANDERE hardware. Maw. als je gewoon je PC opnieuw installeerd is er geen verandering en normaal ook geen probleem.

Die 3x regel is ondertussen trouwens terug vervallen dacht ik, en je kan in dergelijk geval ook nog altijd met Microsoft contact opnemen om alsnog een activatie te krijgen.

BungaMan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1485
Lid geworden op: 16 Nov 2005

Berichtdoor BungaMan » 14 Nov 2006, 13:07

Hier stond er iets over op tweakers.

Naar aanleiding van de recente commotie rondom de licentie van Windows Vista en de vermeende beperkingen met betrekking tot de activatie van het besturingssysteem heeft Microsoft aan Bit-tech nadere uitleg gegeven over de beperkingen van Vista. Volgens een woordvoerder van de licentie-afdeling van Microsoft is het alleen nodig om Windows opnieuw te activeren als de harddisk én een ander component wordt vervangen. Het zou dus mogelijk zijn om onbeperkt processors, geheugen, videokaarten en moederborden te vervangen zonder dat dit een nieuwe activatie vereist. Mocht het toch nodig zijn om Windows Vista opnieuw te activeren, dan is er nog geen man overboord. Volgens de Microsoft-woordvoerder is het namelijk mogelijk om Vista zonder problemen tien keer te activeren. Daarna is het mogelijk dat Microsoft een nader onderzoek gaat instellen wanneer een Windows-kopie weer wordt geactiveerd.
Please help, looking for a way to get rich and fast

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1546
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 83 keer
Uitgedeelde bedankjes: 56 keer

Overgeschakeld

Berichtdoor redman » 15 Nov 2006, 18:32

Ik ben juist overgeschakeld naar Edy Eft (Ubuntu)

dopke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 964
Lid geworden op: 17 Sep 2005
Bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Berichtdoor dopke » 15 Nov 2006, 20:02

Ik zal gewoon nooit een besturingssysteem kopen wat vol lekken zit zoals xp , 100 % veilig en lek dicht ok , ma zoits als xp , noway , met al hun patches etc :wink: .

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16041
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 602 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 15 Nov 2006, 20:12

dopke schreef:Ik zal gewoon nooit een besturingssysteem kopen wat vol lekken zit zoals xp , 100 % veilig en lek dicht ok , ma zoits als xp , noway , met al hun patches etc :wink: .

Volgens mij gebruikt gij een papieren bloc-note.

KK
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 909
Lid geworden op: 02 Okt 2004

Berichtdoor KK » 15 Nov 2006, 20:32

meon schreef:Volgens mij gebruikt gij een papieren bloc-note.

En dan maar hopen dat zijn pen 100% lekvrij is :lol:

M-BE
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 11 Nov 2006

Berichtdoor M-BE » 16 Nov 2006, 14:51

meon schreef:
dopke schreef:Ik zal gewoon nooit een besturingssysteem kopen wat vol lekken zit zoals xp , 100 % veilig en lek dicht ok , ma zoits als xp , noway , met al hun patches etc :wink: .

Volgens mij gebruikt gij een papieren bloc-note.


of OSX :)

Danvos
Starter
Starter
Berichten: 21
Lid geworden op: 16 Nov 2006

MS Vista

Berichtdoor Danvos » 16 Nov 2006, 16:12

Heb zo op een paar PC's Windows Vista Advisor laten draaien en je kunt het al denken. Teveel hardware wordt niet ondersteund dus was mijn besluit rap genomen. De eerste jaren geen Windows Vista en zo te horen bij mijn vrienden zijn deze dezelfde mening toegedaan.
Zal een Windows versie overslaan ben dan toch gerust voor de volgende 5 jaar. :wink:

Bergie
Plus Member
Plus Member
Berichten: 141
Lid geworden op: 21 Jul 2005

Berichtdoor Bergie » 17 Nov 2006, 00:55

BungaMan schreef:Hier stond er iets over op tweakers.

... Volgens de Microsoft-woordvoerder is het namelijk mogelijk om Vista zonder problemen tien keer te activeren. Daarna is het mogelijk dat Microsoft een nader onderzoek gaat instellen wanneer een Windows-kopie weer wordt geactiveerd.


Ah, dus Micro$oft gaat dan een nader onderzoek instellen...
Ik vind dat, als je 400 knotsen neertelt voor software, dat die dan je eigendom is, en dat de fabrikant dan geen enkel recht heeft om te gaan bepalen wat je er wel of niet mag mee doen.
Het is trouwens ook niet aan privébedrijven om "onderzoeken te gaan instellen" en consumenten dan te gaan verhinderen een aangekocht - en dus betaald - product te gebruiken.
Micro$oft gaat hier zijn boekje ver te buiten !

Ik hoop dat de crackers-groups ook dit keer weer goed werk leveren... :twisted:

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Berichtdoor ubremoved_539 » 17 Nov 2006, 10:40

Bergie schreef:Ik vind dat, als je 400 knotsen neertelt voor software, dat die dan je eigendom is


Jij hebt niets te "vinden"... het enige wat je kan beslissen is het product niet aan te "kopen" omdat je niet akkoord bent met de voorwaarden.

wem
Premium Member
Premium Member
Berichten: 666
Lid geworden op: 24 Mei 2004

Berichtdoor wem » 17 Nov 2006, 10:57

Bergie schreef:Ik vind dat, als je 400 knotsen neertelt voor software, dat die dan je eigendom is


Dus jij vind dat je voor een miljarden-product maar 400 euro moet betalen om je eigenaar te noemen? Hetgene je koopt is een gebruiksrecht. Als je eigenaar wilt zijn, zul je vele miljoene keer meer moeten betalen hoor ...

Gebruikersavatar
GeertAki
Pro Member
Pro Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 09 Jan 2006
Locatie: Mechelen
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Berichtdoor GeertAki » 17 Nov 2006, 11:26

Na twee jaar en een half ga ik mijn pc'tje (dat een illegale xp draait) binnenkort nog eens formatteren. Hiervoor wacht ik tot ik een NAS-oplossing heb voor mijn huidige SATA-schijven. Dat zal dus rond half december zijn.

Ik heb intussen v6.10 van Ubuntu Linux gedownload, op cd gebrand en via de boot vanaf de cd herkent hij al mijn hardware. Ik verwacht dus geen al te grote problemen bij de migratie.

Aangezien ik al lang firefox, OpenOffice.org en andere software gebruik die ook voor linux beschikbaar is, zal ook de omschakeling in gebruik goed meevallen.

Ik raad dan ook iedereen aan om die live cd eens te downloaden en eens te testen vooraleer je die illegale windows vista installeert. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben liever DRM-vrij.


Terug naar “Breedband nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten