Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 07 Dec 2020, 21:19

Net gekeken...Bridge modus is aanwezig.
Testen zal ik echter pas dit weekend.
En zal eens zien of ik dan nog een extra switch aan mn router moet hangen...want de poorten worden blijkbaar gedeactiveerd met uitzondering van 1.
Bijlagen
bridge.png

elmariachi2920
Plus Member
Plus Member
Berichten: 150
Lid geworden op: 08 Aug 2011
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor elmariachi2920 » 07 Dec 2020, 21:37

hier nog niet
van wanneer is jou laatste modem herstart?

op dit moment hier nog niet interessant maar in de toekomst wel (nog geen deftige router in huis)
Afbeelding

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 07 Dec 2020, 21:37

Datum laatste herstart
02:39:49 02-12-2020
Oorzaak laatste herstart
Software-update


Softwareversie
D22F.EG00.15.01.OBE.02.06
Draadloos besturingsprogramma
Wl Ver 7.14.89.22.571.236.43

Hakki
Plus Member
Plus Member
Berichten: 184
Lid geworden op: 12 Dec 2011
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Hakki » 07 Dec 2020, 21:41

Idem hier.
Mss eerst bij de speedboosters ?

Datum laatste herstart
04:45:12 02-12-2020

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 07 Dec 2020, 21:46

Nope geen speedboost hier, heb gewoon geluk denk ik, vorige keer (met de webinterface skin wijziging) duurde het hier meer dan een maand of zo tot ik hem had.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 08 Dec 2020, 10:40

Toch zeer goed nieuws voor Orange klanten, die een eigen router willen gebruiken zonder dubbele NAT toestanden.
Met de "bridge" mode wordt de router een "modem-only":
    - alle router functies vallen weg.
    - WiFi wordt uitgeschakeld.
    - je krijgt één publiek IPv4 adres op één poort (LAN4).
Een andere manier dan de "bridge" functie van de Telenet E-router, die op basis van Mac passtrough werkt (maar met hetzelfde resultaat?):
    - je krijgt één publiek IPv4 adres op één Mac adres.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

decat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1469
Lid geworden op: 31 Jan 2007
Locatie: Brabant
Bedankt: 95 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 90 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor decat » 08 Dec 2020, 11:08

Hier beschikbaar sinds 03/12 2h30 maar dankzij dit topic nu pas gezien. Veel dank. 8)
Omzetten van DMZ naar bridge zal pas voor in het weekend zijn.
Punt 4 is wel vreemd, in welke mate kan een bridge functie storingen veroorzaken?


-1- Deze functie is alleen beschikbaar voor experts.
-2- Orange biedt geenondersteuning op de modem als de bridge-modus is geactiveerd.
-3- Indien ingeschakeld kan de bridge-modus de betrouwbaarheid van de verbruiksgegevens beïnvloeden. De FUP (Fair Use Policy) blijft evenwel van toepassing.
-4- Ingeval het gebruik van de bridge-modus storingen op het netwerk veroorzaakt, behoudt Orange zich het recht voor de modus te deactiveren.
Als je de bridge-modus activeert, worden alle routerfuncties (wifi, ouderlijk toezicht, toegang tot de beheerdersinterfacevan de modem) van de Orange-modem gedeactiveerd!

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 08 Dec 2020, 14:50

decat schreef:Punt 4 is wel vreemd, in welke mate kan een bridge functie storingen veroorzaken?

- Iemand die een vast WAN IP instelt op een router achter de bridge en hiermee zorgt voor een IP conflict?
- Of andere "rommel" direct op het netwerk zet?
- portscans?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
Sinna
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2149
Lid geworden op: 14 Nov 2008
Locatie: Brugge
Bedankt: 133 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 159 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Sinna » 08 Dec 2020, 16:03

Zolang pt. 4 niet geschrapt is, stap ik sowieso niet over naar Orange.
Het lijkt er nu vooral op dat ze zich aan het indekken zijn voor functionaliteit die eigenlijk nog in beta is.
Computer(k)nul

ygeffens
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1087
Lid geworden op: 08 Sep 2011
Locatie: Arendonk
Bedankt: 54 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor ygeffens » 08 Dec 2020, 16:56

decat schreef:
-1- Deze functie is alleen beschikbaar voor experts.


Een Orange expert die dit komt installeren?
Of is er een expert mode in de modem waar je eerst in moet kunnen? (al dan niet met toestemming van Orange ) ?
Waarom moet alles toch zo ingewikkeld zijn?
¯\_(ツ)_/¯

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3373
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 58 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor boonpwnz » 08 Dec 2020, 17:31

ygeffens schreef:
Een Orange expert die dit komt installeren?



Ik denk dat ze bedoelen dat enkel de mensen die wat van netwerken weten dit mogen gebruiken. Ik denk ook dat de meeste niet tech gezinde mensen niet eens weten hoe ze in hun modem interface geraken.

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 08 Dec 2020, 19:34

Sinna schreef:Zolang pt. 4 niet geschrapt is, stap ik sowieso niet over naar Orange.
Het lijkt er nu vooral op dat ze zich aan het indekken zijn voor functionaliteit die eigenlijk nog in beta is.


Lijkt me niet het geval, ze dekken zich in voor als iemand op een of andere manier misbruik weet te maken van de bridge mode. Zou niet veel waarde eraan hechten. Eventueel wel enkele dagen/weken wachten op ervaringen bij anderen als je zelf niet graag proefkonijn speelt.

marzman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 307
Lid geworden op: 15 Dec 2015
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor marzman » 09 Dec 2020, 16:03

Sinna schreef:Zolang pt. 4 niet geschrapt is, stap ik sowieso niet over naar Orange.
Het lijkt er nu vooral op dat ze zich aan het indekken zijn voor functionaliteit die eigenlijk nog in beta is.

Ze zullen bedoelen dat ze het kunnen deactiveren als je hardware storingen veroorzaakt. Ik heb ook bij een provider gewerkt en je hebt klanten die opeens om de seconde een dhcprequest gaan doen door een kapotte router enzo, dan willen ze het uit kunnen zetten.

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 12 Dec 2020, 13:05

Heeft het al iemand kunnen testen? Ik test voorlopig liever niet, moet sowieso nog een extra switch aanschaffen en wil ook niet de chefs in mijn huis tegen mij krijgen voor als het internet het niet meer doet :)

Wat me trouwens ook zou interesseren is het stroomverbruik van de modem in normale modus en in bridge modus. Zou geweldig zijn als iemand dit zou kunnen testen, indien niet zal ik het zelf proberen testen wanneer ik zelf de bridge modus zal testen, maar dat duurt mogelijks nog enkele weken.

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 8149
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 600 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 145 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor ITnetadmin » 12 Dec 2020, 18:25

Backup modem voorzien met 4G ;-)

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 12 Dec 2020, 19:00

Clemens2 schreef:Heeft het al iemand kunnen testen? Ik test voorlopig liever niet, moet sowieso nog een extra switch aanschaffen en wil ook niet de chefs in mijn huis tegen mij krijgen voor als het internet het niet meer doet :)

Waarom een extra switch?
In bridge mode is alleen LAN poort 4 actief, en je krijgt maar één IPv4 adres.
Een switch tussen de Orange modem en je eigen router heeft dus geen zin, toch?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 12 Dec 2020, 20:33

Waarom heeft dat geen zin? Ik heb actueel 4 kabels aan mijn Orange router hangen (1x VOIP, 2 x telkens naar een switch en 1x naar oude router (die momenteel als switch en AP fungeert maar weer als router gebruikt zal worden)).
De router en switches zijn op andere plaatsen in huis, ik moet dus een switch er tussen hangen met minimum 5 poorten (1x om met modem te verbinden en de andere 4 zoals gezegd).

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1771
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 110 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor MarkDM » 12 Dec 2020, 21:06

Dat zal niet werken. Eerst de router, daarachter je switch met om verder te verdelen.
Je krijgt maar één IPv4 adres lees ik hierboven. Heeft heeft geen zin om een switch aan de Orange modem te hangen.
De devices op die switch zullen geen IP-adres krijgen, behalve één.
Voip: Edpnet/Voiptiger met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra op Xtrend met Open-Pli

ygeffens
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1087
Lid geworden op: 08 Sep 2011
Locatie: Arendonk
Bedankt: 54 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor ygeffens » 12 Dec 2020, 21:32

Mochten die andere plaatsen in huis enkel bereikbaar zijn van op de plaats waar de modem staat, en je router moet persé op een andere plek:

Kabel die nu tussen de modem en de router loopt, die kan je splitsen in 2x 2 paar (pins 1,2, 3 en 6)
2 paar van modem naar je router
overgebleven 2 paar van je router terug richting modem, maar daarop sluit je je switch aan, en de kabels die naar een andere plek in je woning gaan.

Je hebt zo wel maar 100Mbit, maar heb bespaart je wel het trekken van kabels (en gaten boren) mocht dat iets zijn wat niet kan/mag.

I know, helemaal niet zoals het bedoeld is, maar het werkt wel...
Waarom moet alles toch zo ingewikkeld zijn?
¯\_(ツ)_/¯

Clemens2
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 01 Sep 2019
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Clemens2 » 12 Dec 2020, 22:25

OK stond er niet bij stil je hebt gelijk, binnenkomende paketten zullen niet weten waar ze naar toe moeten, moet eerst langs de gateway passeren. Maar ik denk ik kan het makkelijk oplossen, heb 2 kabels liggen naar de oude router (van in den tijd van de modem only solution van Telenet). Dus eentje er naar toe zal voor de WAN zijn, en die die terug komt dan in de nieuwe switch. Die tweede kabel is momenteel niet meer in gebruik.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 13 Dec 2020, 11:41

Ik vraag me af wat er gebeurt met de 3 LAN poorten die "inactief" zijn in geval van de bridge (LAN1-2-3)
Misschien werken ze nog als switch?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

rtl
Premium Member
Premium Member
Berichten: 743
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor rtl » 13 Dec 2020, 14:06

Ik keek hier aanvankelijk naar uit, maar uiteindelijk ga ik het niet gebruiken. Alles werkt zoals het moet hier met mijn router in DMZ, en de aparte vlan die rechtstreeks aan de modem hangt (en dus volledig afgescheiden) heeft intussen ook al meermaals zijn nut bewezen.

decat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1469
Lid geworden op: 31 Jan 2007
Locatie: Brabant
Bedankt: 95 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 90 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor decat » 13 Dec 2020, 22:27

Hier zojuist van DMZ naar bridge overgeschakeld.
Kabel ff uit de WAN poort van de USG getrokken en WAN poort op DHCP gezet, daarna bridge ingeschakeld. Na herstart modem de USG terug aangesloten & back online. 8)

Latem
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 Dec 2020

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Latem » 20 Dec 2020, 17:08

Ik heb ook de bridge modus.
Mijn vorige ISP in Zuid Afrika leverde mij een modem only waarna ik mijn Edgerouter X plaatste met de geleverde Static IP settings.

Ik vermoed dat ik op dezelfde manier mijn router moet configureren na de orange siligence in bridge mode.

Ik slaag er echter niet in om deze correct te configureren ik vermoed dat mijn address en gateway gegevens verkeerd zijn. Iemand een tip waar ik deze kan terugvinden.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 20 Dec 2020, 23:46

Je hebt bij Orange geen vast IP
Dus je edgerouter gewoon configureren als DHCP Client, en de WAN poort zal een dynamisch (publiek) IPv4 adres krijgen.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

DarkV
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1744
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 77 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor DarkV » 24 Dec 2020, 10:34

philippe_d schreef:Ik vraag me af wat er gebeurt met de 3 LAN poorten die "inactief" zijn


Waar sluit je trouwens je decoder op aan bij Orange ?

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3997
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 236 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 433 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor devilkin » 24 Dec 2020, 10:50

Die kan evt via WiFi. Anders gewoon mee in je netwerk (of een apart vlan)
Telenet All-Internet & TV -- using CV8560E & OPNsense on PCEngines APU2E4
Proximus & Mobile Vikings -- Using OnePlus 8 Pro (ROM: Stock)

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15907
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2810 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 769 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor philippe_d » 24 Dec 2020, 20:15

DarkV schreef:Waar sluit je trouwens je decoder op aan bij Orange ?

Maakt niet uit, heeft geen apart netwerk nodig (via internet).
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

kimbo1st
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 Dec 2020

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor kimbo1st » 31 Dec 2020, 11:10

Sinds een paar weken heb ik ook de bridge aanstaan op mijn orange model/router.

Jammer genoeg ben ik nu pas teweten gekomen dat mijn fix telefoon niet meer werkt.
Deze is ATA box Cisco SPA112 die de voip telefonie aanbiedt. UNPN en SIP ALG staan aan op mijn Deco M5.
Wanneer ik bel maakt hij de dial tones, nadien is er stilte en touch heeft die verbinding want is aan het tellen. Ook de ata box zijn alle LED status goed. Wanneer ik naar mijn vast nummer bel, dan belt deze gewoon maar de telefoon gaat thuis niet over.

Lijkt me een of ander routing issue of gebruikt orange andere poorten dan de standaard voips.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 19204
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 972 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1830 keer
Contact:

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor krisken » 2 weken 9 uur 26 minuten geleden (06 Apr 2021, 12:39)

Vreemd iets : sinds vandaag een andere modem van Orange (ik had nog steeds de Mobistar modem van toen ik testgebruiker was).
Alleen ... de bridge functie is bij mij nog niet actief, hoewel ik dezelfde softwareversie heb in de modem als hier reeds is vermeld ...

Softwareversie
D22F.EG00.15.01.OBE.02.06

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië
Telefonie = EDPnet + OVH
GSM = Orange Intense Smartphone + Scarlet Red
TV = App TV + Netflix + Disney+
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti

DarkV
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1744
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 77 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor DarkV » 1 week 3 dagen 7 uur geleden (10 Apr 2021, 14:44)

devilkin schreef:Die kan evt via WiFi. Anders gewoon mee in je netwerk (of een apart vlan)


Spijtig dat ze poort 1-3 deactiveren... want bij TN kan je die nog gewoon gebruiken om je decoders op aan te sluiten.

Hakki
Plus Member
Plus Member
Berichten: 184
Lid geworden op: 12 Dec 2011
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Bridge modus is er nu voor Orange Siligence!

Berichtdoor Hakki » 1 week 3 dagen 7 uur geleden (10 Apr 2021, 14:52)

Bij Telenet moeten die toestellen dan ook rechtstreeks aangesloten zijn om hun interactiviteit te behouden. Bij orange niet, werkt perfect in eigen netwerk.


Terug naar “Orange (Mobistar)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast