Telenet digicorder opnames

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1741
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Telenet digicorder opnames

Berichtdoor bartman » 08 Mei 2020, 23:16

Tenzij dit een tijdelijk probleem is, maar ik kan geen opgenomen programma meer wissen. Er komt telkens dat dit nog in gebruik is door iemand anders. Nu is het zo dat de modem uit staat en de netwerkkabel weg is. Dus kan je je opnames zonder modem en netwerkkabel wel bekijken maar niet wissen? Het kabelsignaal is ook gedesactiveerd.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15810
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2792 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 761 keer
Contact:

Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor philippe_d » 08 Mei 2020, 23:34

Nu maak je toch een probleem waar géén probleem is?
Ik neem dus aan: je bent geen klant meer van Telenet, jouw kabelsignaal is gedeactiveerd, en je hebt een aangekochte digicorder.

Het enige wat je nog kan doen met dit toestel, is naar je opnames kijken.
Wat voor zin heeft het dan nog om opnames te willen wissen?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1741
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: RE: Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor bartman » 09 Mei 2020, 02:05

philippe_d schreef:Nu maak je toch een probleem waar géén probleem is?
Ik neem dus aan: je bent geen klant meer van Telenet, jouw kabelsignaal is gedeactiveerd, en je hebt een aangekochte digicorder.

Het enige wat je nog kan doen met dit toestel, is naar je opnames kijken.
Wat voor zin heeft het dan nog om opnames te willen wissen?
Ik betaal iedere maand 9,37 voor huur digicorder dus ik vermoed dat die ooit terug binnen moet?

De klok op de display heeft tijdje nog gewerkt maar nu staan er - - : - - . Wel vreemd dat ik net nog een nieuwe aanrekening in mijn.telenet vind van 8.05.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk

guido4096
Plus Member
Plus Member
Berichten: 121
Lid geworden op: 03 Sep 2017
Bedankt: 21 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor guido4096 » 09 Mei 2020, 07:35

Ah, je wil opnames deleten voordat je hem binnendoet. Nu maak je me wel nieuwsgierig naar de opnames :-D

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15810
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2792 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 761 keer
Contact:

Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor philippe_d » 09 Mei 2020, 08:19

Is er dan geen mogelijkheid voor een volledige reset (inclusief alle opnames?).
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.24 Beta, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

xayana
Premium Member
Premium Member
Berichten: 694
Lid geworden op: 21 Dec 2009
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 60 keer

Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor xayana » 09 Mei 2020, 10:14


bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1741
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Telenet digicorder opnames

Berichtdoor bartman » 09 Mei 2020, 12:34

Dank voor de tips. En nee het zijn geen supergeheme ppnames

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten