Pagina 1 van 1

Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 19 Sep 2018, 14:13
door Vaganzza
Ik kreeg net volgende mail:

De vakantie is voorbij en iedereen is intussen weer vlijtig aan het werk. Een gezellig avondje voor de buis helpt om je hoofd leeg te maken. Klinkt als muziek in de oren? Dat komt goed uit, want Orange neemt z'n tv-aanbod stevig onder handen.

Een mooi nieuw menu
Orange heeft het ontwerp van het tv-menu ingrijpend veranderd. Zo zal je nog eenvoudiger, sneller en vlotter navigeren. En bovendien hoef je daar zelf helemaal niks voor te doen, want de update wordt tegen het einde van oktober automatisch geïnstalleerd.

De functie 'pauze/timeshift' nu ook beschikbaar op de Orange TV-app.
Bekijk je je favoriete programma op je smartphone of tablet? Nog even en je kan de zender waar je naar kijkt via de app pauzeren en tot maximaal 1uur terugspoelen.

Snel navigeren kan via de knop (pause/play) en de navigatiebalk. Kan het nog eenvoudiger?

Heb je de Orange TV-app nog niet gedownload? Waarop wacht je nog?


We verwelkomen lokale tv-zenders in ons aanbod
Over enkele dagen wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe, 100% lokale zenders. Liefhebbers van lekker eten worden verwend op njam! en fans van Laura Lynn gaan fluitend door het leven met Ment TV. Maar er is meer: ontdek alles over het buitenleven en de paardensport op Plattelands TV en voor de Doe-het-zelvers is er nu Dobbit.


We wensen je veel leuke tv-momenten en tot gauw met ander goed nieuws!

Met vriendelijke groeten,

Cristina Zanchi
Directrice Consumentenafdeling

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 19 Sep 2018, 14:14
door krisken
Ela, ik ging dit net ook plaatsen! :-)

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 19 Sep 2018, 14:17
door Vaganzza
Hahaha, 't leven is aan de rappe :lol: :lol:

Als ik het goed begrijp is het een soort TV replay van een uur?

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 19 Sep 2018, 14:51
door boonpwnz
Mooi ik was aan het wachten op njam.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 25 Okt 2018, 21:57
door satellitetv
Prachtig!... op deze zenders zitten we zeker te wachten :roll:
Begin maar eens met kwaliteitszenders aan te bieden of de kijkers stappen over naar satelliet of IPTV met duizenden zenders gratis!

Orange TV is een exacte kopie van Telenet TV ..allemaal dezelfde kwaliteitsloze en meestal openbare staatszenders... waar geen mens naar kijkt

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 25 Okt 2018, 22:31
door Med
Hangt natuurlijk af wat ieder als kwaliteitsvol beschouwd, en dat is voor de meeste mensen verschillend (gelukkig maar). Hersenloos of kwaliteitsloos amusement vind je ook op de vlaamse (en buitenlandse) commerciele zenders met talloze buitenlandse programma's. Dus veel verschil is er niet met de staatszenders.

Heb maar duizenden satelliet of IPTV zenders, maar niet genoeg tijd om alles te bekijken wat je zou willen. En indien er niets op is, tja, er zijn nog andere zaken die je kan doen om je avond te vullen ipv voor de tv te hangen.

Niet dadelijk zenders waar ik naar zou kijken die erbij komen op Orange. Maar zij vernieuwen tenminste nog het aanbod. Bij Telenet of Proximus zag ik weinig nieuw bijkomen, meestal was het vervanging en grotendeels in negatieve zin.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 11:55
door ubremoved_539
satellitetv schreef:Begin maar eens met kwaliteitszenders aan te bieden of de kijkers stappen over naar satelliet of IPTV met duizenden zenders gratis!


Lol... ik zie ze al lopen... NIET dus :lol: Jij gelooft nog echt in je eigen sprookjes heb ik de indruk.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 12:27
door krisken
satellitetv schreef:Prachtig!... op deze zenders zitten we zeker te wachten :roll:
Begin maar eens met kwaliteitszenders aan te bieden of de kijkers stappen over naar satelliet of IPTV met duizenden zenders gratis!

Orange TV is een exacte kopie van Telenet TV ..allemaal dezelfde kwaliteitsloze en meestal openbare staatszenders... waar geen mens naar kijkt

Tja wat noem je kwaliteitszenders en wat noem je kwaliteitsloze zenders? Dat is iets persoonlijks. Ikzelf ben ook niet echt VTM/2BE/Vier/Vijf/Zes/... minded maar als ik dat durf zeggen tegenover sommige mensen dan ga ik gegarandeerd tegen schenen stampen. Ze kunnen onmogelijk (!) alle zenders die iedereen wilt er op zetten. En die NjamTV heb ik al regelmatig zien opstaan bij de oudere generatie (+50 jaar). Mijn schoonmoeder, die niks liever doet dan koken en waar we dan ook graag gaan eten, kijkt vaak naar programma's als MasterChef en van die dingen. Niet omwille van de commentaar maar om ideeën op te doen. Dus tja het feit dat zulke programma's bestaan zegt veel over de bevolking. Men kijkt er naar, dus men maakt meer dergelijke programmma's tot elke zender zoiets in zn gamma heeft. Zelfde met allerhande talentprogramma's, dansprogramma's en zangprogramma's.

Zoals R2504 zegt : ik zie mensen ook niet overlopen hoor. Toen ik van Merelbeke vertrok naar Wetteren had ik de 3 mogelijkheden : neem ik Telenet, neem ik Proximus (of Scarlet) of neem ik satelliet.

Telenet = easy : in elke slaapkamer + in de living is er zowel UTP als coax voorzien. Deze komen toe vlakbij de zekeringkast waar ook de NIU staat voor telenet. Mits wat friemelen met vlan's kan ik dus prima zowel mijn internet met eigen routing als Telenet over dezelfde utp gooien.
De
Proximus/Scarlet = easy. Opnieuw overal utp, NTP staat bij elektriciteitskast, vlans, ...

Satelliet = Ik heb aan de achterzijde van mijn huis een muur van +/- 3m lengte waar geen raam in zit. Achter mijn huis is er de eerste 500m geen huis te bekennen, enkel weiland, akkers en een paar kleinere bomen. En net die richting moet ik uit gaan om satelliet te nemen.

Wat me het meeste tegenhield om niet voor satelliet te gaan? De installatie en de kostprijs. Want hoe ik een coax van achteraan het huis naar vooraan ga krijgen en dit tegelijk wat afgewerkt/niet-zichtbaar te houden is me nog steeds niet duidelijk. Het gaat gewoon niet vermoed ik. En ook de kostprijs : 250 euro voor de startkit van TV Vlaanderen. En dan hoor ik om de zoveel maanden hier op UB dat zender x plots niet meer op satelliet y zit maar gaat verhuizen naar satelliet z. Kortom : ik heb het bekeken, maar de WAF factor was niet hoog genoeg. Mijn vriendin moet kunnen de tv aanzetten, de decoder aanzetten en naar tv zien. Ik wil geen telefoon krijgen na x maand "zender x werkt niet meer en hoe komt dat"...

In het begin heb ik Telenet genomen. Simpele reden : zij konden het snelst installeren (de volgende dag reeds) en ik had toch internet nodig. Na een paar maand overgegaan op Proximus (Scarlet) en nu sinds MobistarTV/OrangeTV ben ik daar klant voor backup internet + Televisie. Prijs valt goed mee in vergelijking met Telenet of Orange, zenderaanbod is cava (ik moet echt geen tv Turkmenistan hebben) en vooral : als er misérie is (zoals een decoder die weigert op te starten) dan kan mijn vriendin zelf naar de helpdesk bellen en het regelen. Ik moet er niet in tussen komen ...

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 12:46
door laroyj
heb het hier allemaal in huis, en net om de redenen die krisken aanhaalt, kijkt mn vriendin meestal gewoon naar tv via tv met een kaartje in de televisie, de keren dat ik per jaar naar mn sateliettv met 10o0den zenders kijk, kan ik op 1 of 2 handen tellen, en dan nog wetende dat ik een entertainment pakket voor de Nederlandse zenders heb, en OrangeTv en AntenneTv(voor de radiotrailer, om een paar keer per jaar te gebruiken)

de decoder van orange loopt regelmatig vast als je hem continue laat opstaan, verder heb je bij orange wel een pak minder zenders dan bij telenet in het basispakket, maar wel de erotsiche zendesr penthouse1 en 2 en de sportzenders Elevensports1 en 2 zijn inbegrepen

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 13:11
door wied
satellitetv schrijft: waar geen mens naar kijkt...

Dat is pas klinkklare onzin! Ik vermoed dat misschien zelfs meer dan 90% van de abonnee`s al jaren genoegen neemt met een handjevol zenders slechts :-D

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 13:24
door krisken
satellitetv schreef:Orange TV is een exacte kopie van Telenet TV ..allemaal dezelfde kwaliteitsloze en meestal openbare staatszenders... waar geen mens naar kijkt

Ik weet niet hoeveel mensen jij kent en wat voor mensen dat dit dan zijn maar als ik kijk bij de mensen waar ik dagdagelijks mee in contact kom (werk, hobby, familie, vrienden) dan blijkt iedereen te kijken naar "dezelfde kwaliteitsloze en meestal openbare staatszenders". Meestal dus één, canvas, ketnet, vtm, vier, vijf, zes, q2, caz, discovery, NatGeo, ...

Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ze gisteren per toeval naar ChinaTV hebben gekeken ...

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 13:41
door ubremoved_539
krisken schreef:naar ChinaTV hebben gekeken ...


Je weet niet wat je mist, vraag het maar aan satellitetv, die kijkt er iedere dag naar :lol:

Ik vraag me zelfs af waarom hij een TV Vlaanderen abbo heeft met die 1000'den kwaliteitszenders op sat ?

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 26 Okt 2018, 19:13
door boulder
Zelfde verhaal als met die 4K zenders, als je dan vraagt : "welke kijk je dan?" blijft het akelig stil.
Hij kijkt waarschijnlijk alleen een half uur per dag naar alle satellietzenders samen, in de showroom.
Als hij natuurlijk zou concreet worden, en zeggen "de Duitse zenders", dan zou 90% al zeggen van "och, dat interesseert mij niet", dus houdt hij het liefst zo vaag mogelijk, de indruk wekkende dat er daar gigantisch veel zenders zijn die iedereen mist.

Re: Orange

Geplaatst: 28 Okt 2018, 08:15
door devilkin
De enige reden dat ik ooit satelliet in huis zou halen is specifieke content die hier niet op de kabel zit. Bvb Spaanse zenders, of meer Britse.

Maar ondertussen is ons TV kijk gedrag zo anders geworden dat we bijna geen klassieke tv meer kijken - mss nog eens het nieuws, maar de rest is streaming.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Okt 2018, 09:42
door Thomaz
satellitetv schreef:IPTV met duizenden zenders gratis


Waar kan men dan zulk aanbod legaal verkrijgen?

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Okt 2018, 12:00
door wied
devilkin schrijft: ...of meer Britse...

Kleine teaser dan: zondagfilm Deepwater Horizon vanavond op Channel4 :-D

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Okt 2018, 16:02
door Amazor
Thomaz schreef:Waar kan men dan zulk aanbod legaal verkrijgen?

Uit ervaring weet ik dat je op deze vraag helaas geen antwoord meer zal krijgen.

De missie van "satellitetv" is opnieuw geslaagd, bumpen van (oude) topics die maar iets met televisie te maken om satelliet-televisie te promoten met beweringen die niet kloppen en prijzen die altijd verschillend zijn. De prijs is toch al aan het stijgen, een paar maanden geleden kon hij nog TV kijken (incl. TV Vlaanderen én Canal Digtaal) aan €9,75 per maand. :roll: Dus ga er maar van uit dat je geen legaal antwoord kan en mag verwachten.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Okt 2018, 18:30
door Sylvester
Ik denk dat het 'kwijl-gehalte' om 1000 zenders te hebben hoger ligt dan de waarde en inhoud van die zenders.
Statistisch gezien kijken de meeste mensen naar één en VTM (in omgekeerde volgorde) en gerelateerde zenders.
Mensen met een sociaal leven en veel werk hebben immers géén tijd om 1000 zenders te bekijken, zelfs geen 100, zelfs geen 10.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Okt 2018, 21:52
door ITnetadmin
Hangt ervan af welke zenders.
De amerikaanse CBS/ABC/NBC/Fox/HBO/etc zenders waar alle nieuwe series voor het eerst te zien zijn ga je daar niet zomaar tussen vinden.
En dat soort zenders is net waar de meeste mensen op hopen: direct worldwide unrestricted access tot de nieuwste series.

Re: RE: Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 07 Nov 2018, 00:37
door giolovin
ITnetadmin schreef:Hangt ervan af welke zenders.
De amerikaanse CBS/ABC/NBC/Fox/HBO/etc zenders waar alle nieuwe series voor het eerst te zien zijn ga je daar niet zomaar tussen vinden.
En dat soort zenders is net waar de meeste mensen op hopen: direct worldwide unrestricted access tot de nieuwste series.


En naar wat ik ooit gelezen heb, kun je dit satellietsignaal in Europa zelfs niet oppikken. Die satellieten staan zo afgericht dat ze enkel in Noord-Amerika te ontvangen zijn. Good luck with that als je het signaal via satelliet binnen wil krijgen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 07 Nov 2018, 15:39
door krisken
ITnetadmin schreef:Hangt ervan af welke zenders.
De amerikaanse CBS/ABC/NBC/Fox/HBO/etc zenders waar alle nieuwe series voor het eerst te zien zijn ga je daar niet zomaar tussen vinden.
En dat soort zenders is net waar de meeste mensen op hopen: direct worldwide unrestricted access tot de nieuwste series.

Dan behoor ik alvast niet tot "de meeste mensen". Ik zie wel wanneer ze uit komen. Ik heb toch amper tijd om series te bekijken...

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Nov 2018, 10:02
door ToMiKoN
Vandaag zijn er twee nieuwe zenders toegevoegd op mijn decoder
203 BBC First
204 BBC Entertaiment

Het aanbod wordt steeds beter :banana:

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Nov 2018, 10:29
door satellitetv
Of je nu tv kijkt via Telenet, Proximus of Orange: De Vlaamse Overheid beslist welke tv zenders te Vlamingen mogen bekijken. Liefst zoveel mogelijk Vlaamse zenders want we hebben dan ook een Vlaams nationale regering. Er is dus censuur: buitenlandse zenders worden tegengehouden en de kijker heeft geen enkele inspraak op welke zenders hij/zij wil ontvangen! Komt er toch een zender bij dan moet eerst de overheid daar goedkeuring over geven! Dit lijkt sterk op censuur en Russische toestanden...

Gelukkig geen last van: ik heb satelliet tv: Meer kanalen, meer keuze zonder inmenging van de overheid!

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Nov 2018, 11:18
door krisken
Kan je die stelling aantonen met iets?

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 28 Nov 2018, 11:30
door Sylvester
satellitetv schreef:
Gelukkig geen last van: ik heb satelliet tv: Meer kanalen, meer keuze zonder inmenging van de overheid!


En dat waarschijnlijk (bijna?) helemaal gratis, en dit volledig legaal.... zelfs zonder inmenging van de overheid. Ja toch...? Of niet?
Hans Christian Andersen is er rijk geworden.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 11 Dec 2018, 15:15
door diederik
Daarnet software update gekregen voor de decoder. Iemand die weet wat er veranderd is ?

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 11 Dec 2018, 18:16
door bvandensteen
Ook melding gekregen van een update. Ben ook benieuwd naar de veranderingen.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 11 Dec 2018, 19:54
door satellitetv
Modbreak:
*KNIP* Spam...
Wauw! BBC FIRST & BBC ENTERTAINMENT...daar zitten we op te wachten :eek:
Dan zijn de SKY zenders toch een pak beter...via Satelliet

Re: RE: Re: Orange

Geplaatst: 11 Dec 2018, 20:15
door giolovin
Ugh... We weten nu stilaan dat je zot bent van satelliet tv. Heb je aandelen bij tv Vlaanderen ofzo?

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 11 Dec 2018, 21:40
door krisken
Smaken, geuren en kleuren verschillen. Jij zit er misschien niet op te wachten, anderen misschien wel.

Re: Orange "nieuwe tv-functies" + nieuwe zenders

Geplaatst: 12 Dec 2018, 10:03
door ToMiKoN
Volgens mij gaat het om een bugfix release. Vorige grafische schil versie was van in september, deze is van 30-10-2018.

Recent hebben ze BBC First en BBC Prime aan het aanbod toegevoegd. Dus het is mooi om te zien dat ze aan het aanbod en decodder blijven werken! :beerchug: