Lancering Yelo TV

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2006
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor laroyj » 05 Mar 2013, 18:00

werkt wel stukken sneller dan vroeger...
opnames zie je staan maar kan je niet bekijken...."yelotv heeft de rechten neit", welke zever is dit !
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Goztow
Erelid
Erelid
Berichten: 12945
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 796 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1291 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Goztow » 05 Mar 2013, 18:12

Jullie zijn de testers. Geef jullie feedback door aan TNT :).

[Afbeelding Post made via mobile device ]

glenner05
Plus Member
Plus Member
Berichten: 123
Lid geworden op: 17 Mei 2008
Locatie: Schoten
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor glenner05 » 05 Mar 2013, 18:14

Momenteel kan ik geen live tv kijken op mijn tablet en smartphone.streaming probleem krijg ikconstant...dingen uit de tv theek werken wel..

browndwarfus
Plus Member
Plus Member
Berichten: 170
Lid geworden op: 27 Jun 2011
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 15 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor browndwarfus » 05 Mar 2013, 18:45

hoi allen,
vind het ook maar flauw , de meeste zenders vanwaar wij opnemen zijn één en canvas en vtm, maar die zijn er niet bij (het "rechten" probleem). dus heeft het bekijken van opnames op onze ipod/pc/laptop geen enkele zin...

dit zijn de 20 ondersteunende zenders : http://telenet.be/3369/nl/thuis/televis ... MXHBpQXHQf

groeten,
B.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 05 Mar 2013, 19:01

Initieel start de video wat troebel waarna hij prima wordt... om dan na wat stotteringen terug troebel te worden (vermoedelijk een soort auto-bandwith princiepe) ? M'n wireless link is nochtans perfect met amper 1.5% belasting ?

Verder krijg ik nog regelmatig 500 Internal server Error, Zend stacktraces, database fouten, ... blijkbaar weer goed getest :roll:

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2006
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor laroyj » 05 Mar 2013, 19:16

Op mijn iphone en ipad werkt het perfect, zonder de opnames natuurlijk, op android 4.04 loopt het vast of streamprobleem..
op pc loopt het regelmatig vast, traag en een kwaliteit om NIET aan te zien !
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Yargo
Pro Member
Pro Member
Berichten: 228
Lid geworden op: 16 Apr 2008
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Yargo » 05 Mar 2013, 19:31

1 ding is zeker. Voor zo een bedrijf als Telenet trekken hun android programmas op niets. Hun Mobile app werkt nog steeds niet naar behoren op JB ( Steeds opnieuw moeten inloggen ). Dit is al meermaals gemeld maar ze lappen dit gewoon aan hun laars. Hetzelfde met deze Yelo app. Zo een enorme campagne eraan hangen die handenvol geld moet kosten maar degelijke programmeurs inhuren....... :bang:

Dettie
Premium Member
Premium Member
Berichten: 533
Lid geworden op: 27 Aug 2006
Locatie: Poperinge
Bedankt: 60 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Dettie » 05 Mar 2013, 20:32

Net nu ik even gebruik wil maken en kennismaken met het vernieuwde yelotv.be
:bang:

500 Internal Server Error

nginx

TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5569
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 461 keer
Uitgedeelde bedankjes: 693 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor TiTanium » 05 Mar 2013, 20:39

Ik krijg ook deze error, kzal het nog wel een paar dagen afwachten.

EDIT:
Telenet

We ervaren problemen op onze Yelo TV-servers. We werken volop aan een oplossing. We houden jullie op de hoogte. Excuses voor het ongemak.
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X ~ 32GB DDR4 ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
GSM: Samsung Galaxy Note9 Ultimate 1TB
Px: Tuttimus @ 100/35 ~ v6 decoder ~ Mobilus M
TV: Sony 4K 55" TV ~ Netflix
Camera: Nikon D7500 ~ Sigma 17-50 f2.8 EX DC OS HSM ~ Tamron 70-300 F/4-5.6 SP DI VC USD

glenner05
Plus Member
Plus Member
Berichten: 123
Lid geworden op: 17 Mei 2008
Locatie: Schoten
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor glenner05 » 05 Mar 2013, 22:41

Op mijn tablet (asus transformer TF700) lukt het maar niet om live te kijken. Op mijn smartphone (note 2) ondertussen wel. Alleen opnames afspelen lukt zelfs op mijn PC niet, ik krijg de boodschap dat ik op het zelfde thuisnetwerk moet zitten dan mijn digicorder. Ik heb geen telenet router, maar een modem -only met mijn eigen router. De digibox zit via een switch rechtstreeks op de modem. Zou dat het probleem kunnen zijn? Met een telenet modem-router zitten de digibox en je PC namelijk op diezelfde router...

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 05 Mar 2013, 22:45

Op een andere laptop hier blijven de blauwe bolletjes in de Silverlight plugin maar eindeloos ronddraaien...

Nu ja... ondertussen krijg ik meer 500 Internal Server Error dan iets anders... het ding ligt duidelijk "op z'n gat" :lol:

bombas
Plus Member
Plus Member
Berichten: 223
Lid geworden op: 27 Jul 2006
Bedankt: 36 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor bombas » 06 Mar 2013, 09:53

Heb gisteren ook de app geprobeerd op een android. :roll:

Buiten het feit dat er geen rechten zijn voor de meeste zenders waarvan ik opneem, is het een uiterst trage toepassing.
De digicorder is bereikbaar maar het duurt een eeuwigheid vooraleer ik de opgenomen programma's kan zien.
De app beeindigd te pas en te onpas. Ik vlieg er telkens uit.
En dan zou TN hiervoor extra willen aanrekenen.

Ik zou zeggen, er is nog veel werk aan de winkel.
Laatst gewijzigd door bombas op 06 Mar 2013, 13:23, 1 keer totaal gewijzigd.

ik000ike
Pro Member
Pro Member
Berichten: 290
Lid geworden op: 17 Mei 2005
Locatie: West-Vlaanderen
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ik000ike » 06 Mar 2013, 10:25

dat ding werkt voor geen meter.

Acer A500 tablet : app crasht binnen de seconde
Galaxy S2 : live tv = streaming problemen , opnames = telenet heeft het recht niet deze te streamen.
Beiden zijn getest via wifi.
Deze app is al zo goed als de service bij telenet.
Laatst gewijzigd door ik000ike op 06 Mar 2013, 11:38, 1 keer totaal gewijzigd.
SamSung Galaxy S7 Edge

Base

Software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs , and the Universe trying
to produce bigger and better idiots . So far, the Universe is winning.

realworldneo
Starter
Starter
Berichten: 16
Lid geworden op: 25 Jan 2011
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor realworldneo » 06 Mar 2013, 11:06

Werkt inderdaad niet geweldig.

Asus Transformer Prime TF201 (Android 4.1) : Crasht ook binnen de seconde

Galaxy S2 (Android 4.0) : Lukt soms wel. Verbonden via WIFI met Telenet heb ik met wat geduld alle functionaliteiten kunnen testen. Werkte niet altijd van de eerste keer en beeldkwaliteit wal niet altijd even goed.

Digivan2
Starter
Starter
Berichten: 24
Lid geworden op: 18 Jun 2012
Bedankt: 1 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Digivan2 » 06 Mar 2013, 13:06

Allez, weeral een product dat niet af is en toch al wordt gelanceerd; zou toch niet mogen.

Gebruikersavatar
Dafke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2463
Lid geworden op: 04 Mei 2006
Bedankt: 130 keer
Uitgedeelde bedankjes: 158 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Dafke » 06 Mar 2013, 13:54

Als ik me niet vergis kon ik ook vroeger direct live kijken via de tv gids, nu moet je naar de tab live kijken.
Ook kan ik daar mijn geluid niet meer afzonderlijk stiller zetten en das wel jammer. Ik wil een beetje tv op de achtergrond en andere geluiden op normaal niveau.
Ook valt het mij behoorlijk tegen dat ik 1 programma op 19 kan herbekijken en de rest niet wegens auteursrechten.
Neen, voor mij geen vooruitgang.

[Afbeelding Post made via mobile device ]
Afbeelding

ik000ike
Pro Member
Pro Member
Berichten: 290
Lid geworden op: 17 Mei 2005
Locatie: West-Vlaanderen
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ik000ike » 06 Mar 2013, 19:28

zonet een update van de app gehad en inderdaad de problemen zijn er nog steeds.

bravo telenet bravo
SamSung Galaxy S7 Edge

Base

Software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs , and the Universe trying
to produce bigger and better idiots . So far, the Universe is winning.

Blackwidow
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 29
Lid geworden op: 09 Mar 2010
Bedankt: 4 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Blackwidow » 07 Mar 2013, 18:38

Wat ik niet snap, is dat live tv kijken nu niet werkt bij mij, terwijl de vorige app dit altijd, maar dan ook altijd direct en perfect afspeelde. Is dit nu niet voldoende getest geweest?!

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 07 Mar 2013, 18:44

De huidige PC (als je het daar tenminste over hebt) applicatie is gebaseerd op Microsoft Silverlight... de vorige op Adobe Flash.

Ik heb hier ook nog steeds constant freezes om de 5 seconden (audio blijft wel netjes doorlopen)... en de kwaliteit zakt na enkele seconden tot een droevig niveau (initieel is het wel even goed).

De vorige versie werkte hier trouwens prima... dus van iets werkend naar iets totaal onbruikbaars... en dan nog te horen krijgen dat je er in de toekomst zal voor moeten betalen :bang:

realworldneo
Starter
Starter
Berichten: 16
Lid geworden op: 25 Jan 2011
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor realworldneo » 08 Mar 2013, 12:13

Inderdaad op de momenten dat het dan werkt is de kwaliteit in het beste geval matig te noemen.

Op mijn android devices werkt het al iets beter na de laatste update, maar nog niet helemaal zoals het hoort. Op mijn Transformer Prime krijgt hij de tv-gids niet geladen geeft daar een tekst weer dat ik verbonden moet zijn met het Telenet netwerk om de TV-gids te kunnen bekijken, maar ik kan wel mijn opgenomen TV programma's bekijken. Ook trailers van films bekijken werkt. Live TV kijken gaat dan totaal weer niet en resulteert in een crash van de app.

Op de PC is de kwaliteit zeer matig in het begin als je live kijkt is het even slecht dan wordt het eventjes wat beter, je schakelt dan over op full-screen, wat in Telent termen wil zeggen gemaximaliseerd binnen uw browser venster, en dan wordt de kwaliteit gewoon echt slecht en niet meer beter. Net of je door een mistige blokkendoos naar een TV uitzending zit te kijken. Daarenboven is de CPU belasting zelfs met deze slechte beeldkwaliteit ook enorm zelfs met hardware acceleratie in Silverlight ingeschakeld.

Anno 2013 verwacht ik eigenlijk om gewoon HD streaming te kunnen zien. Met de huidige kwaliteit zou ik midden jaren 2000 tevreden geweest zijn, maar nu verwacht ik echt wel een pak meer. Nu zenden de belangrijkste vlaamse zenders in HD uit en verwacht ik ook die kwaliteit te kunnen selecteren bij een streaming aanbod.

Betalen voor Yelo TV onder deze vorm daar zit echt wel niemand op te wachten. Wat een grap. Zolangs het gratis is, is het leuk meegenomen, maar betalend zou het ver ondermaats zijn tegen welke prijs ook. Zelfs nu het gratis is gaat volgens mij niemand gezellig achter zijn PC zitten om wat TV te kijken met deze beeldkwaliteit. Er van uitgaande dat je het al aan de praat krijgt uiteraard. Nog heel wat werk aan de winkel volgens mij eer dit echt op punt staat.

Tallica
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 05 Sep 2008
Bedankt: 1 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Tallica » 10 Mar 2013, 19:01

Wat mij het meest irriteert is de functie om je opnames te bekijken.. :!: Welke opnames :???:
Alles wat ik probeer te bekijken hebben ze geen rechten voor, wat is het nut van die functie? Het enige wat wel afspeelt zijn 2 opnames van cold case.
En de beeldkwaliteit mag ook veel beter, want die is nu net niet slecht te noemen...

Edit* Ondertussen op de telenet website gezien dat ze voor de meest belangrijke zenders geen rechten hebben :bang:

skipper
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 31 Jan 2005
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor skipper » 10 Mar 2013, 19:28

r2504 schreef:
Ik heb hier ook nog steeds constant freezes om de 5 seconden (audio blijft wel netjes doorlopen)... en de kwaliteit zakt na enkele seconden tot een droevig niveau (initieel is het wel even goed).

De vorige versie werkte hier trouwens prima... dus van iets werkend naar iets totaal onbruikbaars... en dan nog te horen krijgen dat je er in de toekomst zal voor moeten betalen :bang:


Zelfde situatie hier.

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2006
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor laroyj » 10 Mar 2013, 23:44

gezien ik prime abonnee ben even geprobeerd om een filmpje op te vragen....dorloopt alles maar ofwel zwart beeld ofwel valt het beeld na enkele seconden weg, de trailers daarentegen werken wel, begrijpe wie het kan, trekt er niet op, de nieuwe yelotv, veel slechter dan voorheen !!!
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

skipper
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 31 Jan 2005
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor skipper » 11 Mar 2013, 07:13

Hopelijk zijn dit de gewone kinderziekten, die er nadien dan nog uitgehaald worden.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 11 Mar 2013, 08:53

skipper schreef:Hopelijk zijn dit de gewone kinderziekten, die er nadien dan nog uitgehaald worden.


Tja... maar ondertussen zit je wel met iets totaal onbruikbaars :evil:

Maar naar alle traditie zal weer niemand z'n verantwoordelijkheid nemen, laat staan de vorige versie (die wel werkte) terug zetten.

Yargo
Pro Member
Pro Member
Berichten: 228
Lid geworden op: 16 Apr 2008
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Yargo » 11 Mar 2013, 11:50

Mijn klachtenmail is reeds verzonden. Ik begrijp echt niet dat een miljardenbedrijf zo de mist kan ingaan. Blijkbaar testen ze hun apps echt niet. Maar ik verschiet er eigenlijk niet van. Hun Mobile app werkt al even slecht op JellyBean Android. Daar onthoud de app de inloggegevens niet eens.

Maar waar ik me het meest aan erger is dat ze ondertussen gewoon vrolijk verder doen met hun miljoenencampagnes op tv etc terzijl ze (hopelijk) wel beseffen dat het voorlopig echt waardeloos is...

Ik ben benieuwd naar hun reactie :bang:

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 11 Mar 2013, 18:55

Ik heb zonet een enquete ontvangen over Yelo... over hoe tevreden ik was :lol:

Yargo
Pro Member
Pro Member
Berichten: 228
Lid geworden op: 16 Apr 2008
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Yargo » 11 Mar 2013, 19:50

r2504 schreef:Ik heb zonet een enquete ontvangen over Yelo... over hoe tevreden ik was :lol:


Haha hier ook, en ik ben bijzonder positief geweest :bang: :bang: :bang: Ik vraag me af of ze 1 positieve reactie gaan krijgen? Ik vind het eigenlijk erg dat ze een enquete durven versturen vooraf wetende dat niemand er tevreden over is :nono:

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 11 Mar 2013, 19:54

Ondertussen heb ik een Silverlight test stream gevonden zodat ik tenminste m'n eigen configuratie kan uitsluiten als de mogelijke oorzaak.

De stream op http://www.iis.net/media/experiencesmoothstreaming1080p werkt dus perfect, full screen, 25 fps en tot 2 Mbps bitrate (dat laatste gaat wat op en neer, geen idee waardoor precies). In ieder geval er zit niet de minste freeze op en de kwaliteit is constant prima.

Telenet... het is aan jullie om je "rommel" in orde te brengen !

skipper
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 31 Jan 2005
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor skipper » 11 Mar 2013, 19:57

Ben nu net op de pc aan het kijken. Iemand een idee hoe je het geluidsvolume on screen kan regelen?

silencer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3947
Lid geworden op: 08 Jul 2008
Locatie: 398m van de [email protected]
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor silencer » 11 Mar 2013, 20:34

Daarnet de vu+ player gedownload van google play, man dat werkt goed (ook over 3g) !

Als je wat meer inside informatie hebt over Yelo dan weet je wel beter.

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 11 Mar 2013, 20:36

Nog wat Silverlight test materiaal... http://wwwns.akamai.com/hdnetwork/demo/ ... fault.html

Netjes 1280x716, 24 fps, 3.5 Mbps... niet het minste aan freezes en haarscherp.

Gebruikersavatar
Dafke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2463
Lid geworden op: 04 Mei 2006
Bedankt: 130 keer
Uitgedeelde bedankjes: 158 keer
Contact:

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Dafke » 12 Mar 2013, 10:06

skipper schreef:Ben nu net op de pc aan het kijken. Iemand een idee hoe je het geluidsvolume on screen kan regelen?


Neen had ik ook al in mijn reply gezet :cry:

[Afbeelding Post made via mobile device ]
Afbeelding

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 12 Mar 2013, 10:32

Heb ondertussen een antwoord gehad op m'n vraag... ze vroegen om de laatste versie van Silverlight te installeren.

Nu had ik inderdaad 4.x, echter de upgrade naar de laatste 5.x versie had ik ook al gedaan zonder enige verbetering.

Voor verdere support zou ik hen nu moeten contacteren via Facebook of Twitter... alsof ik speciaal voor hun daar een account ga aanmaken :bang:

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 12 Mar 2013, 15:03

Op m'n tweede mail dus het antwoord gekregen dat ze enkel "online" (Facebook of Twitter) support geven voor Yelo.

Het is mijn probleem niet als klant dat hun gebruikelijke software niet voldoet om degelijke ondersteuning te geven.

Tijd voor een mailtje aan Duco...

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 12 Mar 2013, 18:57

Mmm... men heeft een volume slider rechtsonderaan gezet.

Blijkbaar is het ook iets stabieler... heb nu periodes dat het beeld goed blijft en zonder freezes.

skipper
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 31 Jan 2005
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor skipper » 12 Mar 2013, 19:41

Beeld (op pc) is inderdaad heel wat beter tegenover gisteren. Die slider voor het geluid zie ik hier toch nergens niet staan.

Gebruikersavatar
Marcske
Member
Member
Berichten: 67
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Peer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor Marcske » 13 Mar 2013, 23:10

Net een melding gehad dat er een update is voor Yelo tv op android. Voorlopig lijkt het allemaal een stuk vlotter te gaan.
Kan nu toch al opnames en live tv kijken.
Op tv , windows 8 , gaat ook al alles vlotter hier (fibernet)

ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1995 keer
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor ubremoved_539 » 17 Mar 2013, 14:26

Om een ideetje te geven wat de Yelo kwaliteit is...

Afbeelding

... wat dus gewoon niet om aan te zien is :evil:
Bijlagen
Yelo.jpg
(28.82 KiB) 21 keer gedownload

silencer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3947
Lid geworden op: 08 Jul 2008
Locatie: 398m van de [email protected]
Bedankt: 99 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: Lancering Yelo TV

Berichtdoor silencer » 17 Mar 2013, 15:11

Daarom dat ik tegen klanten altijd zeg geef het nog een paar weken of langer.


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten