Digicorder traag

tom35
Plus Member
Plus Member
Berichten: 165
Lid geworden op: 20 Apr 2009
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Digicorder traag

Berichtdoor tom35 » 30 Sep 2012, 08:16

Hi

ik weet niet wat er aan de hand is maar de laatste dagen is de digicorder (analoge) super traag). Vooral bij tv gids of opnames bekijken. Voordat ik in de desbetreffende menu's ben duurt een eeuwiheid, als ik er al geraak en dikwijls moet ik stopkontakt uit trekken met de grijze balkjes als gevolg.
Iemand nog slechte ervaringen ?

Tom

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2377
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 170 keer
Contact:

Re: Digicorder traag

Berichtdoor a3ke » 30 Sep 2012, 09:58

Is al eerder gemeld

Zijn updates die in de achtergrond hebebn gelopen of lopen

Reset lost dit (tijdelijk ?) op

viewtopic.php?f=102&t=35448&p=453179#p453179
The eternal and true pessimist :D

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 16051
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 606 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer
Contact:

Re: Digicorder traag

Berichtdoor meon » 01 Okt 2012, 09:40

tom35 schreef:ik weet niet wat er aan de hand is maar de laatste dagen is de digicorder (analoge) super traag).

Een analoge digicorder? :|

zappeke
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 Okt 2012
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Digicorder traag

Berichtdoor zappeke » 02 Okt 2012, 11:35

a3ke schreef:Is al eerder gemeld

Zijn updates die in de achtergrond hebebn gelopen of lopen

Reset lost dit (tijdelijk ?) op

viewtopic.php?f=102&t=35448&p=453179#p453179



Ik heb een vergelijkbaar probleem als in bovenstaande gesloten topic... echter een reset van de instellingen is maar een tijdelijke oplossing... na een paar dagen is het probleem terug...
probleem is ook in fasen... eerst is er de slaapstand die niet meer werkt... daarna is de tvgids niet meer beschikbaar... je kan niet meer opnemen...

Ik kan toch niet om de paar dagen de instellingen resetten want dat duurt verdorie lang eer al de updates geladen zijn etc...

Mijn software versie is van ergens in Augustus, kies ik handmatig software update zegt hij dat ik al de laatste versie heb?

tom35
Plus Member
Plus Member
Berichten: 165
Lid geworden op: 20 Apr 2009
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Digicorder traag

Berichtdoor tom35 » 11 Okt 2012, 18:47

Dat blijft hier verdorie duren zeg, je eigen opnames en programmagids zijn gewoon niet bereikbaar.
Ik kan toch moeilijk alle dagen dat ding gaan resetten.
Mijn ouders die een hd versie hebben , zitten met hetzelfde probleem.

Tom

mikeyd
Starter
Starter
Berichten: 24
Lid geworden op: 24 Jan 2011
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Digicorder traag

Berichtdoor mikeyd » 12 Okt 2012, 07:56



Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast